27 липня – 30 липня 2017

Сприятливі умови для втілення нових ідей щодо особистої творчості, хобі, розваг, шоу, театралізованих дійств, любовних пригод, радості життя, дітей, фінансових авантюр. До 18:36 27 липня у фокусі уваги тонка точна інтелектуальна праця, служба державна та військова, побут, повсякденні обов’язки, підтримка здоров’я, дієта, спортивні заняття, домашні тварини. З 18:36 27 липня до 03:22 30 липня у фокусі уваги стосунки з партнерами (діловими і особистими), шлюб, союзи, відверте протистояння, судові процеси, перемовини, дипломатичні зусилля, мистецтво, довгострокові стратегії.

27 липня починається новий дворічний цикл творчої самореалізації у боротьбі та професійній майстерності. Два роки тому почався цикл особистої професійної майстерності, оснований на застосування інформації, знань, зв’язків. Нинішній цикл буде пов’язаний із застосуванням власних творчих здібностей, власної компетентності, відповідальності, якостей лідера, керівника. Тепер ваша особиста конкретна професійна діяльність потребує від вас вміння сяяти й шляхетно панувати. Наступні два роки в своїй боротьбі та професії ви можете показати свої творчі вміння в усьому блиску.

З 26 липня 2017 розумова активність буде спрямована на питання роботи, служби, інтелектуальної тонкої точної праці, на підтримку здоров’я та на наведення ладу й чистоти.

29 липня починається ретроградна фаза Меркурій у 4 градусі Діви. Нижня кон’юнкція Меркурія станеться 26 серпня 2017. 31 серпня ретроградний Меркурій повернеться до Лева. Таким чином, весь серпень дуже сприятливий для заглиблення у тонку точну інтелектуальну роботу. Оскільки перед розворотом до ретроградного руху Меркурій мав секстиль із Венерою, то в серпні будуть дуже сприятливі можливості для заробітків, а також для партнерства і кохання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає