27 – 30 жовтня 2015

Фаза Повного Місяця (П’ята) в Тільці: зазвичай це період протистояння, коли ми «готові до бійки» або перебуваємо у протилежних таборах. Можуть виникати драматичні ситуації, що стосуються прибутків та накопичення багатств. Особливо важливими стають стосунки: партнерство у шлюбі або бізнесі, співробітництво, союзи, домовленості за принципом «ти – мені, я – тобі», відкрита ворожнеча, протистояння, судові справи. Увага зосереджена на традиційних цінностях: фінансова надійність, родина, важливі зустрічі.

Зважуйте кожну пропозицію від партнера, яка стосується фінансів: самостійний заробіток, особиста власність, витрати та прибутки, ваші цінності. Перевіряйте, чи підтверджуються фактами розповіді вашого партнера про його здатність самостійно забезпечувати себе всім необхідним у житті, розпоряджатися власними грошима та майном. Інакше пасивне ставлення до запропонованої вам ролі в фінансовому проекті в майбутньому призведе до того, що ви опинитеся у стані залежності від садиста, що грає роль науковця-психолога та багатія.

Колективний настрій – “Маю й зберігаю!” або: “Здобуваю”. Багато питань цієї фази будуть про кохання до звичної, знайомої праці, про матеріальні речі, про особисте майно, про самооцінку. Мета прагнень – заможне майбутнє та радість від повсякденних прибутків

В цей час зазвичай нам цікаві традиційні цінності: добробут, насолода, радощі життя, статки, здоров’я, втіха. Ми в захопленні від піклування про справи, багато уваги приділяємо почуттям. Нам цікаво добре знайоме, а до нового й несподіваного підходимо критично, з недовірою, особливо якщо мова про наші фінанси та майно. Велику цінність має їжа, відпочинок, комфорт, зв’язок з близькими й коханими людьми. Час плине повільно, без поспіху та метушні. Ми можемо почуватися більш ледащими й поблажливими, ніж зазвичай.

Зразками для наслідування стають ті, хто вміє піклуватися про започатковані справи, терпляче чекати, доки розпочате зміцніє й почне приносити плоди. Нас надихають хранителі, терплячі трудівники, мудрі пастухи й всі ті, хто вміє самостійно забезпечити собі матеріальну стабільність.

Виникають сприятливі обставини, коли ми можемо використати наші таланти й здібності, ресурси та гроші. Ми можемо отримати щось цінне: матеріальну винагороду, повернення забутого боргу, доступ до закритого перед тим джерела надходжень, визнанні наших чеснот, аванс. Часто в ці дні надходять гроші, коштовні речі у власне розпорядження. Невеличкі подарунки, приємні речі.

Нам знадобиться вміння адекватно оцінювати речі й ситуації. Вміння докладати конкретних практичних зусиль з метою прибутку. Здатність піклуватися про підтримку життя, адаптуватися до нових умов, створювати комфорт, затишок. А також здатність винаходити, заробляючи на життя. Негативною якістю є колективізм, альтруїзм, втрата власного «я» в колективі.

В суспільстві попит на такі сфери діяльності: сільське господарство, садівництво, банки, біржи, організація праці й розробка економічних теорій. Продукти харчування, ласощі, екзотичні фрукти, делікатеси. Модний гарний одяг, дорогоцінності, косметика, музика, живопис, скульптура й антикваріат.

30 жовтня 2015 точний падаючий трин Сонця в Скорпіоні з Нептуном в Рибах. 26 лютого 2015 року розпочався новий річний цикл Сонце/Нептун. На особистому рівні цикл символізує творчі проекти в сфері моди, мистецтва, міфології, культурології, гуманістичної психології. А також особисті програми, що передбачають звільнення від залежності, та ірраціональних страхів, розгадування загадок й прояснення заплутаних ситуацій.

Наприкінці квітня 2015 на фазі зростаючого секстиля циклу вперше ці ідеї стали очевидними. Наприкінці травня 2015 ідеї переживали кризу.

В перші дні липня 2015 був час, коли ідея без перешкод могла розвиватися й набирати силу.

В перші дні вересня 2015 можна було побачити результат розвитку ідеї й оцінити те, що з того вийшло. Це був час для того, щоб прийняти рішення, в якому напрямку рухатися далі і що конкретно зробити, щоб ідея втілилася.

В останні дні жовтня 2015 ми можемо насолодитися результатами нашої праці, що була зроблена заради втілення цієї ідеї. Це час прибутків, винагороди, визнання, якщо ви рухалися вірним курсом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає