28 січня – 1 лютого 2016

Фаза Місяця, що розпорошує (Шоста), падаючий трин у Діві: це фаза «врожаю», коли бачимо плоди попередньої праці, пов’язаної з державними структурами, бізнесом, кар’єрою, честю, репутацією, високим соціальним становищем. Гармонія відновилася, рівновага встановлена. Є відчуття спокійного добробуту. Може бракувати спонтанної заповзятливості й щирості зростаючого трину, але падаючий трин надає можливості для позитивного творчого співробітництва там, де йдеться про структури будь-якої влади.

В цей час люди зазвичай діють як розповсюджувачі ідей. Успіхом користуються ідеї, які стосуються підтримки здоров’я, рутинної праці, тонкої точної роботи, служби державної та військової, малого та середнього бізнесу, роботи за наймом.

Якщо ми з усіх сил намагалися зберегти незмінним стан речей в сфері кар’єри, бізнесу, владних структур, то зараз всі загати повалилися, й події стрімко несуть нас у бік перемоги або загибелі. Якщо ми докладали зусиль, щоб рухати прогресивні ідеї в цих сферах, то зараз всі загати повалилися, й події стрімко несуть нас у необхідному напрямку.

Колективний настрій – “За що купив, за те й продаю”, або “Довіряй, але перевіряй”. Кінцева мета прагнень — бути максимально точним. Задача – аналізувати все.

В цей час конструктивність дій залежить від нашої здібності бути розумними, уважними до деталей, точними, акуратними, гігієнічними, здоровими. Важливі аналітичні здібності: необхідно навести лад, розкласти все по полицях, систематизувати, структурувати і назвати речі своїми іменами.

Ми більш прискіпливі, критичні, ретельно все перевіряємо. Негативні прояви: буркотіння, прискіпливість, перфекціонізм, маніакально-депресивний педантизм. Сильна сторона – інтелектуальний підхід: обміркований, критичний, методичний; об’єктивність, прагматизм, реалізм, вміння вникнути в суть справи, находити сильне рішення. Обирайте найкращий варіант з усіх можливих, шукайте найкоротший шлях при мінімальних витратах. Робіть все сумлінно, будьте порядними, трудолюбивими й надійними. Але не забувайте, що зайва чесність і порядність у грі з шахраями призведе до програшу. Боріться проти хаосу, наводьте лад.

Хочете вірте, хочете ні, але сексуальна інтрига в цей час часто використовується як інструмент бартеру або маніпуляції. При тому посилюється здатність добре бачити дрібниці й деталі. Перебільшена увага до деталей може бути сприйнята партнером як занудство й прискіпливість.

В центрі уваги в в суспільстві такі професії, де важливе вміння відділяти корисне від шкідливого: критики, економісти, інтелектуали, науковці. Попитом користуються фахівці, які вміють бачити дрібні деталі і добре рахують: бухгалтерський облік, педагогіка, програмування, медицина, особливо стоматологія й протезування. Будь-яка справа, де важливі навички тонкої роботи: техніка, ремесло, механіка, масаж. Вихователі, експерти, фізіологи, дієтологи. В основному є попит на найманих працівників та службовців “на зарплатні”.

30 січня 2016 точна кон’юнкція Меркурія з Плутоном. В другій декаді грудня 2015 зародилися нові ідеї щодо вивчення та осмислення процесів глибокої трансформації структур державної та будь-якої іншої влади.

В третій декаді січня 2016 поглибилися процеси осмислення трансформацій структур будь-якої влади. Зараз маємо нове бачення цих процесів. Пришвидшеними темпами розвиваються події, які стосуються інтелектуальної роботи, пов’язаної з сексуальним життям, питаннями накопичення фінансів та великими фінансовими проектами, питаннями глибоких наукових досліджень, з детективними розслідуваннями, психоаналізом, криміналістикою, боротьбою зі злочинністю.

30 січня 2016 точна кон’юнкція Юпітера з Північним Вузлом в 23 градусі Діви. В суспільстві грандіозний попит на нові традиції в сфері конкретної тонкої точної інтелектуальної праці. Це попит на розширення можливостей для людей малого та середнього бізнесу, військової та державної служби, роботи за наймом. Людям потрібен більш високий рівень розвитку таких сфер як охорона здоров’я, освіта, домашні тварини, робочі інструменти. Ті, хто задіяний в цих сферах, усвідомлює, що має пройти великий курс освітньої програми, щоб підвищити рівень своїх можливостей.

Подивіться, в який дім вашого гороскопу особистості потрапила ця кон’юнкція, — в цій сфері на вас очікують надзвичайне везіння та розвиток, нові чудові можливості. В цій сфері ви можете опанувати нові знання, які розширять ваші можливості, виведуть вас на новий рівень в суспільному житті. Зверніть увагу на мажорні аспекти цієї кон’юнкції до особистих планет та Кутових точок (Асц, МЦ). Це надзвичайно сприятливий аспект, особливо якщо ваша діяльність пов’язана з суспільством і виші погляди відповідають сучасним тенденціям.

30 січня 2016 точний падаючий секстиль Венери в Козерогові з Нептуном в Рибах. 1 лютого 2015 потреба втілити мрію про любов та кохання породила нові ідеї щодо мистецтва, міфології, культурології, гуманістичної психології. Вперше ці ідеї оформилися в матерії у третій декаді березня 2015. У другій декаді квітня 2015 довелося напружувати й інтенсивно працювати, щоб втілити їх. У другій декаді травня 2015 зникли перешкоди на шляху їх втілення.

У другій декаді жовтня 2015 ми могли оцінити те, що було зроблене за попередні 8 місяців заради втілення цієї ідеї. Оцінити і вирішити, що нам робити далі.

В першій декаді грудня 2015 зникли перешкоди на шляху втілення ідеї щодо мистецтва, міфології, культурології, гуманістичної психології. В цій сфері рухнули всі споруди, що підтримували звичний стан, і події самі несуть нас до перемоги чи до загибелі. Якщо ви до цього часу все робили правильно та рухалися вірним курсом, то зараз отримаєте винагороду, на яку заслуговуєте.

В першій декаді січня 2016 довелося напружуватися й інтенсивно працювати, щоб довершити розпочату в лютому справу в галузі мистецтва, міфології, культурології, гуманістичної психології. Могли бути витрати на щось цінне, пов’язане з культурою та мистецтвом. Та водночас можна було отримати винагороду, платню за свої зусилля.

Наприкінці січня 2016 сприятливі умови для того, щоб довести до кінця проекти, розпочаті рік тому, й почати планувати нові.

В цей час сприятиме успіху в цій сфері буде самодисципліна, стриманість, концентрація уваги на найважливішій справі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає