29 листопада – 3 грудня 2016

З’являються нові ідеї щодо освіти, туризму, стосунків з іноземцями, законів міжнародного права, системи вірувань та ідеології. Це неспокійний період, бо в суспільстві є невдоволення традиціями: дратують як архаїчні ірраціональні вірування та містицизм, так і нові бюрократичні нововведення, що регулюють освіту, охорону здоров’я, державну та військову службу. Гострий конфлікт між керівниками будь-якого рангу та релігійними діячами/містифікаторами. Можуть бути прояви дикої поведінки під час культурних заходів. дуже гарний період, щоб продемонструвати професійні навички меценатам та високому начальству. Якщо ви майстер, то може бути винагорода, визнання, підвищення. Гарний час для військових, спортсменів, захисників, охоронців.

Вівторок напружений насичений подіями. Стан свідомості змінений під впливом емоційних переживань, що викликані чимось екзотичним або релігійно-ідеологічним. Бережіть гаманець, бо дикі ідеї можуть змусити витратити гроші на щось екстравагантне, але непотрібне.

У середу до 10:30 обов’язок змусить займатися справами, пов’язаними з освітою, юриспруденцією, іноземцями. Після 10:30 почуватимемося більш вільними. До 11 години четверга хвилюватимуть новини і пафосні промови фанатично віруючих.

Після 11 години у четвер, у п’ятницю та суботу варто приділити увагу справам. Справ буде занадто багато, щоб зробити всі, але бажання таке буде. Не беріть на себе більше, ніж можете витримати. Виділіть головне.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

2 коментарі

Ірина

03.12.2016 16:50

Я вже більше року звіряю свої поточні плани з Ольгиними прогнозами і хоч знаю її геніальне мастерство, кожен раз дивуюсь, як точно попадають в ціль її слова.
Олю, величезне дякую за таку філігранно-точну трактовку та поради щодо дій в певних обставинах!

Відповіcти