29 серпня – 2 вересня 2015

Фаза Повного Місяця (П’ята) в Рибах: зазвичай це період протистояння, коли ми «готові до бійки» або перебуваємо у протилежних таборах. Можуть виникати драматичні ситуації. Особливо важливими стають стосунки: партнерство у шлюбі або бізнесі, співробітництво, союзи, домовленості за принципом «ти – мені, я – тобі», відкрита ворожнеча, протистояння, судові справи. Увага зосереджена на традиційних цінностях: фінансова надійність, родина, важливі зустрічі.

Зважуйте кожну пропозицію від партнера, яка стосується участі у благодійних акціях, збору коштів на допомогу важко хворим та вигнанцям суспільства, викриття обману та містифікацій, позбавлення від залежності та саморуйнації. Перевіряйте, чи підтверджуються фактами розповіді вашого партнера про його роль, участь у таких сферах як благодійність, порятунок нещасних й тяжкохворих, участь у операціях розвідки та таємних агентів, викриття обману та фальсифікацій. Інакше пасивне ставлення до запропонованої вам ролі в такому проекті в майбутньому призведе до того, що ви опинитеся у стані залежності від бюрократа, дрібного шахрая або завжди незадоволеного прискіпливого роботодавця.

Колективний настрій – “Я співчуваю” або “Я розчиняюся”. Це самий загадковий час, коли кордони реального світу і світу ілюзій розпливаються. Можуть відбуватися дивні речі, які важко пояснити раціонально. Це наштовхує на думки про те, що є якісь закони природи, які керують порядком речей в світі, але поки що невідомі. Зазвичай в цей час актуальними є такі теми: містика, таємниці давніх часів, міфологія, ірраціональні страхи, психологічний та и фізичний садизм. Поруч можуть опинитися люди, що намагаються уникати життєвих труднощів, тікаючи у світ марень за допомогою алкоголю, психотропних речовин. Можуть поставати питання участі у долі важкохворих, залежних, депресивних. У долі біженців, вигнанців, безхатченків, засуджених, мігрантів. Постають питання маніпуляцій зі свідомістю, обману, введення в зоману. Можна опинитися серед людей, що легко підпадають під вплив інших, піддаються навіюванням. Уникайте зловживання алкоголем, психотропних речовин, наркотичних, отрути, хімікатів. Не вживайте неякісної води та сумнівних напоїв. Ризик отруєння дуже високий.

Нас мотивує потреба виразити свою чутливість, прагнення знайти у інших розуміння тонкощів, близьке до нашого. Події активізують нашу здібність підключатися до колективного підсвідомого через міфи, мистецтво, високу моду.

Це вдалий час, щоб прояснити заплутані ситуації, а також ситуації, що пов’язані зі стражданнями, таємницями історії, містифікаціями. Є можливість викрити брехню, розкрити обман й підступи прихованих ворогів, щось зробити для важко хворих, безхатченків, в’язнів, божевільних.

В цей час важливою для успіху є наша здібність розуміти тонкий сенс того, що відбувається в матеріальному світі, тонко відчувати и бачити взаємозв’язки там, де, здається, бути не може.

В суспільстві в цей час є попит на такі заняття та професії: історія цивілізацій, міфологія, культурологія, психологія, гуманістична астрологія. Цирк, театр, кінематограф. Мистецтво, в першу чергу, музика, поезія, живопис. Будь яка діяльність, де треба вміти розгадувати загадки, бачити історичні паралелі, бачити за деталями єдине ціле. Також все, що стосується води: судноплавство, риболовство, океанологія. В медицині – фармацевтика. Сфера хімічної промисловості. Парфумерія, аромати, бальзами. Сфера нафти і нафтопродуктів, а також альтернативні джерела енергії.

1 вересня 2015 точна опозиція Сонця в Діві з Нептуном в Рибах. 26 лютого 2015 року. Розпочався новий річний цикл Сонце/Нептун. На особистому рівні цикл символізує творчі проекти в сфері моди, мистецтва, міфології, культурології, гуманістичної психології. А також особисті програми, що передбачають звільнення від залежності, та ірраціональних страхів, розгадування загадок й прояснення заплутаних ситуацій.

Наприкінці квітня 2015 на фазі зростаючого секстиля циклу вперше ці ідеї стали очевидними. Наприкінці травня 2015 ідеї переживали кризу.

В перші дні липня 2015 був час, коли ідея без перешкод могла розвиватися й набирати силу.

Тепер, в перші дні вересня 2015, можна побачити результат розвитку ідеї й оцінити те, що з того вийшло. Це час для того, щоб прийняти рішення, в якому напрямку рухатися далі і що конкретно зробити, щоб ідея втілилася.

1 вересня 2015 Венера ретро у 15-му градусі Лева в кон’юнкції з Марсом. 22 лютого 2015 року в 2 градусі Овна розпочався новий дворічний цикл Венера/Марс. Відбулося народження нових ідей, що стосуються нашого сексуального життя, а також нашої здатності самостійно заробляти собі на життя за допомоги своєї професійної майстерності. Ці ідеї пов’язані з тим, що ми гостро відчуваємо, як нам бракує кохання, гармонії, краси в житті, а також грошей, можливості самостійно забезпечити себе всім необхідним для життя. Ми можемо усвідомлювати, що нам брукує смаку, такту, навичок культурної поведінки, дипломатичності й рафінованості. І нові ідеї пов’язані з тим, що ми готові докласти зусиль, щоб розвити в собі якості, яких бракує, і боротися за те, щоб знайти нове джерело особистих заробітків, нове джерело матеріального багатства, добробуту. Ми готові ризикувати, бути першопроходьцями в новій для нас галузі професійної майстерності. Ми готові робити якісь нові для нас практичні речи, щоб збагатитися, стати заможними, повернути собі стан гармонії й бути гарними, кохати.

Наприкінці серпня – в перших числах вересня 2015 ми знов повертаємося до ідей, що виникли у лютому 2015, щоб оцінити їх наново, бо у нас саме в цей час з’явилася купа нових творчих задумів щодо практичного втілення тих ідей. Зараз ми маємо можливість завершити якісь свої професійні справи, повіддавати борги (фінансові або моральні) і підготуватися до ще однієї зустрічі Венери з Марсом, яка станеться 2 листопада 2015. Тоді ідеї нових способів заробітку набудуть особливу, ще більшу, ніж в лютому та зараз, цінність. Зараз ми не задоволені своєю працею і надходженнями від неї, але в нас є передчуття, що скоро все має змінитися – розпочнеться новий етап в роботі й статках. І це дійсно так: приблизно з 2 листопада 2015 ми будемо робити конкретні практичні речі, рутинні, повсякденні, які будуть відображенням нашого інтелекту та вміння виконувати тонку точну роботу. Вже в лютому 2016 буде ясно, в які саме матеріальні форми втілилася наша ідея роботи заради підвищення власних прибутків. В березні 2016 доведеться пережити гостру кризу, коли напружуватися в роботі доведеться сильно, і якісь мрії виявляться нереалістичними. Проте в середині квітня 2016 можна буде розслабитися й насолодитися роботою, бо проект набере силу й розквітатиме на очах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає