30 жовтня – 3 листопада 2015

Фаза Місяця, що розпорошує (Шоста), падаючий трин в Близнюках: це фаза «врожаю», коли бачимо плоди попередньої праці. Гармонія відновилася, рівновага встановлена. Є відчуття спокійного добробуту. Може бракувати спонтанної заповзятливості й щирості зростаючого трину, але падаючий трин надає можливості для позитивного творчого співробітництва.

В цей час люди зазвичай діють як розповсюджувачі ідей. Успіхом користуються ідеї свободи слова, поширення правдивої інформації, підвищення якості навчання, налагодження роботи транспорту, поліпшення стану доріг вдосконалення засобів комунікації. Відбуваються події, що стосуються нашого способу мислення та комунікації, найближчого оточення та навчання. Обставини сприяють вирішенню інтелектуальних питань.

Якщо ви з усіх сил намагалися зберегти незмінним стан речей в сфері свободи слова ЗМІ, освіти, спілкування, транспорту, доріг, то зараз всі загати повалилися, й події стрімко несуть нас у бік перемоги або загибелі. Якщо ви докладали зусиль, щоб рухати прогресивні ідеї в сфері інтелектуальної праці, то зараз можна розслабитися, бо рух подій нестиме вас у необхідному напрямку.

Колективний настрій – “Думаю. Сумніваюся”. Мета прагнень – пізнання й усвідомлення різноманіття; цікавість й радість від посередництва. Життєва мета задача: сумніватися, щоб відрізняти брехню від правди, від істини. За зразок люди беруть великих мислителів й вчених-універсалів. Нас оточують інтелектуали, а також всілякі посередники, торговці, обманщики, пліткарі, дрібні шахраї. Більше розмов, листів й телефонних дзвінків, а також суєти, біганини й коротких поїздок. Доводиться займатися кількома справами водночас.

В центрі уваги — ідеї, що стосуються якості інтелекту, інформації, навчання, документів, перевірки правдивості інформації фактами, контактів, зв’язків, знайомств, невеличких пересувань, подорожей на недалеку відстань, повсякденності, стосунків з родичами та сусідами. Головні теми пов’язані зі ЗМІ, свободою слова, обробкою інформації, освітою, мовою спілкування, транспортом, дорогами. Виникають обставини, що спонукають нас формулювати й доносити думку, пояснювати, доповідати, узнавати правду та домовлятися. Нас мотивує цікавість, прагнення нових вражень. Ми можемо зав’язати нові знайомства, знайти нове джерело інформації. Часто в ці дня надходять важливі новини.

В особистих стосунках ми більш легковажні, ніж зазвичай. Більш рухливі, нервово збуджені, цікаві, дотепні, іронічні, комунікабельні. Дотримуємося правил гри.

В цей час конструктивність дій залежить він нашої здібності до логіки, від здатності навчатися, бути розумними й рухливими. Перемагає той, хто вміє швидко знаходити сильне рішення, має комбінаторні здібності, добре володіє мистецтвом слова. Ставтеся до новин критично — не беріть на віру все, що чуєте. Перевіряйте дійсність інформації, не поспішайте з висновки й узагальненнями. Чи є інформація правдивою, а не викривленою – це визначають лише факти.

В суспільстві найбільш бажані таки види діяльності: посередництво, особливо біржові маклери, торгівля. Всіляка комерційна діяльність, що потребує спілкування з людьми: видавці, торговці книжками й будь-якою поліграфічною продукцією, журналісти, продавці, кореспонденти, перекладачі, оглядачі, репортери, викладачі. Представники “інтелектуальних” професій: математики, філологи, літературознавці, аналітики.

З 2 по 20 листопада 2015 Меркурій в знаку Скорпіон. Розум в цей час детективний. Видатна цікавість. Мислення дуже глибоке, проникливе, долає всі табу, занурюється у приховані явища. Процес мислення завжди завершується спалахом геніального осяяння. Тому робимо відкриття, винаходимо щось принципово нове, надзвичайне, креативне. Коли будуємо логічний ланцюжок, то експериментуємо, використовуємо останні досягнення передової науки та технологій.

В цей час є брак об’єктивності, важко оцінити об’єктивно думки, ментальні конструкції, схеми. Тому підсвідомо знаємо, що варто заради успішного ментального аналізу звернутися до думки експертів в тій галузі, яку досліджуємо, обмірковуємо. Також в процесі мислення відчуваємо брак емпатичного сприйняття предмета, на який спрямована розумова активність. Тому не покладаємося на власну інтуїцію, а продовжуємо «копати», навіть якщо фати та логіка спростовують загально прийняту думку.

Найважча задача в процесі мислення — не нехтувати власними емоційними реакціями та реакціями інших.

3 листопада точна кон’юнкція Венера/Марс у 25 градусі Діви. 22 лютого 2015 року в 2 градусі Овна розпочався новий дворічний цикл Венера/Марс. Відбулося народження нових ідей, що стосуються нашого сексуального життя, а також нашої здатності самостійно заробляти собі на життя за допомоги своєї професійної майстерності. Ці ідеї пов’язані з тим, що ми гостро відчуваємо, як нам бракує кохання, гармонії, краси в житті, а також грошей, можливості самостійно забезпечити себе всім необхідним для життя. Ми можемо усвідомлювати, що нам брукує смаку, такту, навичок культурної поведінки, дипломатичності й рафінованості. І нові ідеї пов’язані з тим, що ми готові докласти зусиль, щоб розвити в собі якості, яких бракує, і боротися за те, щоб знайти нове джерело особистих заробітків, нове джерело матеріального багатства, добробуту. Ми готові ризикувати, бути першопроходьцями в новій для нас галузі професійної майстерності. Ми готові робити якісь нові для нас практичні речи, щоб збагатитися, стати заможними, повернути собі стан гармонії й бути гарними, кохати.

Наприкінці серпня – в перших числах вересня 2015 ми знов поверталися до ідей, що виникли у лютому 2015, щоб оцінити їх наново, бо у нас саме в цей час з’явилася купа нових творчих задумів щодо практичного втілення тих ідей. Тоді ми мали можливість завершити якісь свої професійні справи, повіддавати борги (фінансові або моральні) і підготуватися до ще однієї зустрічі Венери з Марсом, яка станеться 2 листопада 2015.

Тепер, 2 листопада 2015, ідеї нових способів заробітку набули особливу, ще більшу, ніж в лютому та у вересні, цінність. Тепер розпочався новий етап в роботі й статках. Приблизно з 2 листопада 2015 ми будемо робити конкретні практичні речі, рутинні, повсякденні, які будуть відображенням нашого інтелекту та вміння виконувати тонку точну роботу. Вже в лютому 2016 буде ясно, в які саме матеріальні форми втілилася наша ідея роботи заради підвищення власних прибутків. В березні 2016 доведеться пережити гостру кризу, коли напружуватися в роботі доведеться сильно, і якісь мрії виявляться нереалістичними. Проте в середині квітня 2016 можна буде розслабитися й насолодитися роботою, бо проект набере силу й розквітатиме на очах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає