31 жовтня – 4 листопада 2016

Виникають нові ідеї щодо подолання корупції, подолання наслідків війни та руйнації, боргів, крупних фінансових операцій. А також нові ідеї про допомогу з боку інших, про накопичення. Виникає нове у питаннях реанімації та реабілітації, хірургії та протезування. У галузі розвідки та силових структур, у галузі наукових досліджень. Починається щось нове у сфері сексуальних стосунків. Зараз збіг обставин є несподіваним, спонтанним. Обставини примушують нас подивитися під новим кутом зору на свої сексуальне та фінансове життя і шукати нових шляхів у подоланні кризи та наслідків незворотних змін.

Ці дні дуже сприятливі для тих, чия особиста творчість стосується мистецтва: живопис, фото, кіно, інсталяції, музика, література. А також для тих, хто займається культурологією, міфологією, історією цивілізацій, гуманістичною психологією.

Сприятливі можливості для будь-якої розумової роботи. Особливо для наукових досліджень, психоаналізу, детективних розслідувань. Можна розраховувати на підтримку своїх ідей з боку фахівців у вузькій галузі та видатних діячів світового масштабу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає