4 – 8 липня 2016

У цей час виникають нові ідеї. Вони стосуються батьків, родини, домівки, нерухомості. За великим рахунком, в цей час нас турбують питання національної культури та традицій. Цікавить історія рідного краю. Хвилює безпека. А також роль жінок у суспільстві. Популярна думка. Захист малих та стареньких. Питання підтримки життя. Наступні 28 днів так чи інакше будуть присвячені турботі про близьких, романтичним стосункам. Якщо хочеться створити затишок і комфорт у домі, це час саме для цього. До 8 липня поміркуйте над тим, що саме хочете змінити в домі. Не поспішайте діяти. Бо на хвилі радісного реформаторського збудження  ризикуєте зіпсувати щось цінне, зробити помилку.

Це добрий час для розумової роботи. Потурбуйтеся про те, щоб почуватися на робочому місці затишно та комфортно, як вдома. Вчасно розслабляйтеся та відпочивайте. Пийте більше води. Ви зможете зробити дуже багато роботи. Спирайтеся на те, що добре знаєте. А до реформаторських ідей, навіть якщо вони здаються геніальними, варто поставитися критично.

Сміливо звертайтеся по допомогу до вчителів, меценатів, капіталістів, коли йдеться про вашу інтелектуальну діяльність, про навчання, торгівлю. Тут буде підтримка. Навіть грошима.

Якщо ви майстер у своїй справі, зараз вдалий час показати свою майстерність і отримати винагороду. Нові ідеї у стосунках, заробітках та у мистецтві, що вниникли наприкінці квітня, зараз потребують напруженої роботи, щоб втілитися. Вони можуть бути прибутковими, але пізніше, наприкинці липня. Зараз треба добряче над ними попрацювати.

У цей час сексуальні стосунки глибокі та романтичні. Багато приємних моментів – це результат того протистояння між партнерами, яке було наприкінці травня. При цьому зараз поведінка партнера може здаватися дивною. Особливо якщо партнер заробляє гроші у галузі науки, передових технологій або якимись дивакуватими заняттями типу астрології. Це значить, що у партнера напружений період: геніальні ідеї потребують зусиль, особиста свобода відчувається як велика цінність. Не можна заважати партнеру у його дивних заняттях. Бо реакція у нього буде непередбачувана й руйнівна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає