5 – 8 жовтня 2016

Дуже напружені й активні дні. Рік тому виникли нові ідеї щодо розширення власних можливостей через професійну майстерність та спорт. Вперше ці ідеї проявили себе в житті у лютому 2016. Тоді виникла потреба робити щось конкретне, щоб наблизитися до ідеалу роботи та спорту. І от зараз доводиться дуже сильно напружуватися, щоб отримати роботу своєї мрії і досягти гарних результатів у спорті. Дуже багато ділової активності, щоб вийти на новий, більш перспективний рівень у партнерстві та суспільстві. В цей період може бути напружене професійне та спортивне навчання, подорожі заради професії та спорту, вирішення юридичних питань, активна взаємодія з іноземцями.

В суспільстві теж напруження: роздратування викликають обмеження, що накладають старі традиції ірраціональної віри та ставлення до моди і мистецтва. Нова політична та ділова реальність вимагає нових традиції у галузі повсякденної рутинної праці, державної та військової служби, охорони здоров’я, тонкої точної інтелектуальної роботи. Суспільство вимушене дорослішати: критично переосмислити старі традиції та ретельно попрацювати над створенням нових.

Нові ідеї щодо союзів та партнерства починають проявляти себе у конкретних формах. Сприятливі умови для заглиблення у щось нове та невідоме. Наприклад, добре йдуть розслідування, наукові дослідження, психоаналіз, робота з фінансами та майном інших людей.

Середа: вдалий день для спілкування та подорожей. А також для будь-якої інтелектуальної діяльності. Після 11:30 настрій оптимістичний та експансивний. Це сприяє новим можливостям у партнерстві.

Четвер до 12 години досить напружений в емоційному плані, бо тиснутиме почуття обов’язку. Після 12 четверга та у п’ятницю сприятливі умови для дружнього спілкування та колективної діяльності.

В суботи настрій діловий. Є бажання робити щось конкретне практичне. Є нові ідеї щодо роботи та кар’єри.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає