5 червня – 9 червня 2017

Період із 13:41 5 червня до 16:09 9 червня дуже гармонійний щодо розумової діяльності. Зникають всі перешкоди у сфері інтелектуальних занять, спілкування та невеличких подорожей. Нові ідеї у сфері інтелектуальної роботи, що виникли 25 – 28 травня 2017, зараз стрімко розвиваються у сприятливих умовах. Перешкоди зникли завдяки вдалому збігу обставин у сфері партнерства, співробітництва, суспільного життя. Легко вирішуються питання шлюбу, ділового та особистого партнерства, стосунків. Легко просуваються справи, що стосуються дипломатії, миротворства, відстоювання справедливості в суді, мистецтва. В період між 13:44 5 червня і до 8 червня інтелектуальній роботі сприяють глибокі наукові дослідження, розслідування прихованих речей, психоаналіз. Легко вирішуються питання, що стосуються спільного з партнерами майна, спільних ресурсів, сексу, спадщини. 8 і до 16:09 9 червня варто в своїх інтелектуальних заняттях прагнути розширити межі власних знань та кола спілкування. Слід приділити увагу питанням вищої та спеціальної освіти, юриспруденції, стосункам з іноземцями.

З 6 червня до 5 липня є можливість сильно покращати власні фінансове становище, якщо ви є майстром свого діла або/та у стосунках із майстрами свого діла. Буде підтримка з боку професіоналів. До початку другої декади червня варто скористатися в професії та спорті підтримкою з боку партнерів і тих людей, чиї естетичні та етичні погляди ви поділяєте.

З 6 червня до 5 липня найбільш привабливими та симпатичними будуть люди, що виглядають певними у майбутньому, бо мають якісну життєву позицію, усвідомлюють власні цінності, володіють майном та мають повсякденні прибутки, а також вміють насолоджуватися радостями життя. Ви підвищите власну привабливість, якщо у соціальних ситуаціях демонструватимете власну красу та вміння розбиратися у питаннях етики та естетики. Навіть якщо у вас бездоганне тіло і дуже гарне матеріальне становище, але бракує художнього смаку та цивілізованих манер, ви не будете почуватися вдоволено в соціальних ситуаціях. Додайте до свого стилю речей, що демонструють ваш гарний смак: сучасна класика, що обіграє модні речі 1910-1930 років. Помірковані природні кольори (нейтральні та приглушені кольори дорогоцінного каміння), натуральні тканини (льон, батист, муслін, шовковий креп), вишивка, мереживо, волани й жабо. Вишукані аксесуари; черевики, капелюхи й прикраси, що виглядають, як витвори мистецтва. До свого індивідуального стилю додайте вінтажні речі. Створіть історичний романтичний образ у дусі “Абатство Даунтон”. Соціальний образ, що користується попитом: Землевласник, Селянин, Пастух, Хранитель, Сторож. Стиль у мистецтві – бароко.

5-7 червня наші думки щодо вигоди, прибутку, матеріальних цінностей конфліктують із загально прийнятою суспільною думкою. Ми невдоволені застарілими поглядами на колективне життя, але новітні думки щодо індивідуальної творчості нас теж не влаштовують. В цей час суспільство через обмін думками намагається досягти гармонії між інтересами колективу та повагою до особистої творчості індивідуаліста. У період 7 – 21 червня ми зацікавлені у високій якості мислення та у здобутті нових знань та знайомств.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає