5 – 8 лютого 2016

Фаза Бальзамічного Місяця (Восьма), падаючий секстиль в Козерогові: теми цього місячного циклу — життєва мета та особисті досягнення. Це такі речі як проблеми, пов’язані з будь-якими структурами будь-якої влади: державні структури, бізнес, кар’єра, честь, репутація, високе соціальне становище. В цей час ми завершуємо справи, що стосуються цих тем. На цій фазі циклу ми активно співпрацюємо й докладаємо систематичних зусиль, щоб остаточно втілити ідею циклу — досягти мети, зміцнити репутацію. Водночас ми плануємо майбутні зміни в сфері будь-яких владних структур. Плануємо зміни в кар’єрі, бізнесі, розподілі сил на шляху до мети.

В ці дні можемо явити себе в ролі персонажу, що фокусує на собі драму суспільства, виступити в ролі старої мудрої людини, високопосадовця, Опудала. Або можемо мати справу з людиною, яка опинилася в цій ролі: її можуть призвати до відповідальності, гнобити тим чи іншим чином.

В центрі уваги опиняються люди, які втілюють потребу своїх колективів у змінах. Тому активісти цього часу можуть відрізнятися фанатизмом або ж величезним політичним баченням, яке надихає на подвиги.

Колективний настрій – “Завершую й досягаю мети” – проявляють себе справжні Діячі, яким не бракую терпцю й витримки, щоб виконувати дану собі обіцянку й довести свою працю до кінця. При тому рушієм не стільки бажання отримати винагороду, скільки прагнення гідно завершити власну справу. Задача – послідовно втілювати те, що наказує внутрішнє почуття гідності.

В пригоді стануться такі якості: вміння терпіти та бути реалістом, діяти в режимі економії сил в суворих умовах та доводити діло до кінця, керувати виробничим процесом. Люди в цей час неймовірно серйозні. “Правила” керують нами. Важливі прогрес та гідність. В центрі уваги – люди впливові, а також ті, на кого можна покластися, розраховувати. Репутація стає більш важливою, ніж зазвичай. Може сильно тиснути потреба добитися мети, досягти успіху.

В суспільстві попит на таку діяльність: будь-яка праця або галузь, що поважає цінності (банк, нерухомість, страхування, опіка). Або обробка міцних матеріалів (головним чином камінь) від будівництва до скульптури. Взагалі попит на працю, де важливу роль відіграє здоровий глузд, зосередженість, терпіння, велика витримка.

6 лютого 2016 в 17 градусі Козерога точна кон’юнкція Венера/Плутон. Розпочинається новий річний цикл Венера/Плутон. Він символізує глибокі трансформації нашої системи цінностей: ставлення до сласних талантів й здібностей, до самостійних заробітків, витрат на накопичень, до любові й кохання, до суспільного життя, до шлюбу й партнерства. Зміни, трансформації цінностей пов’язані у даному випадку з впливом подій світового значення. Кожного року до 2024 буде кон’юнкція Венера/Плутон в Козерогові. Вона задаватиме ритм новим і новим культурним трансформаціям, щоб ми могли забезпечити собі виживання в умовах, коли змінюється суспільний лад, трансформується ієрархічна будова й закони, коли люди по-новому оцінюють поняття «гідність, сумління, справедливість, доля», коли у світі створюються й починають діяти нові закони и норми.

В третій декаді березня 2016 нова ідея трансформації системи цінностей вперше явить себе світові через культурні зміни в сфері міфології, культурології, історії, мистецтва, високої моди.

6 лютого 2016 точний падаючий секстиль Сонця в Водолієві з Ураном в Овні.

6 квітня 2015 виникли нові ідеї стосовно особистої свободи й незалежності, самостійності, можливості діяти на власний розсуд і бути вільним підприємцем. В першій декаді червня 2015 вони вперше проявили себе в світі.

В першій-другій декаді липня 2015 були несприятливі обставини для особистої творчості через критичну ситуацію вдома, на батьківщині. Напруження в суспільстві через реформи і модернізацію.

В першій –другій декаді серпня 2015 обставини для особистої творчості були сприятливі.

В першій-другій декаді жовтня 2015 в суспільстві була кризова ситуація через питання реформ та модернізації. Суспільство розділилося на протилежні табори. В цей час мали зробити вибір, прийняти самостійне рішення відносно друзів та однодумців, колективної діяльності, науки, реформ, виконавчої влади в державі.

В першій декаді грудня 2015 обставини для особистої творчості дуже сприятливі.

В першій декаді січня 2016 несприятливі обставини для особистої творчості через критичну ситуацію в бізнесі кар’єрі, в структурах державної та будь-якої іншої влади. Напруження в суспільстві через реформи і модернізацію.

В першій декаді лютого 2016 обставини для особистої творчості сприятливі. Саме час завершити особисті творчі програми, пов’язані з оригінальними проектами, винаходами. Інженерною думкою.

Для тих, чия творчість має відношення до наукових розробок, інженерії, реформаторству, передовим технологіям, оригінальним ідеям та прогресу, виконавчої влади в державі, це період, коли події в сфері колективної діяльності створюють сприятливі для особистої творчості умови. Якщо ви рухалися вірним курсом, для вас це час винагороди та прибутків, тут ваша креативність та геніальність в сфері вашої особистої творчості приносить плоди, на які ви заслуговуєте. Можна отримати підтримку з боку друзів та однодумців.

6 лютого 2016 точний зростаючий трин Меркурія в Козерогові з Юпітером в Діві. 7 серпня 2015 почався новий річний цикл Меркурій/Юпітер точною кон’юнкцією в 30 градусі Лева. Цикл пов’язаний з темою застосування розумових здібностей та спеціальних знань в особистій творчості, щоб сяяти та шляхетно панувати, розважатися, брати участь в авантюрах, спілкуватися з дітьми, грати, фліртувати, радіти життю. Цикл пов’язаний з опануванням нових інструментів, навчанням та викладанням, подорожами, знайомствами.

У другій декаді листопада 2015 склалися сприятливі умови для всіх цих справ.

У першій декаді грудня склалася напружена ситуація, коли занадто багато розумової активності: навчання, спілкування, писання, зустрічі, невеличкі подорожі, обмін думками. Що варто робити заради успіху? Перевіряти інформацію на достовірність фактами. Не вірити на слово нікому, особливо там, хто виглядає як авторитетна людина, відома в суспільстві, — сумніватися й критично осмислювати слова, логічно мислити, раціонально підходити до речей. Аналізувати теорії, філософські концепції. Аналізувати інформацію, яка стосується реклами, ідеалів, пропаганди. Спрямувати розум на розширення свідомості: опановувати великий курс освітньої програми, спілкуватися з вчителями, викладачами, читати. Працювати над власними рукописами. Напружувати розум заради здійснення Закону.

В другій декаді січня та в першій декаді лютого 2016 склалися дуже сприятливі умови для ділових комунікацій, навчання заради професії та кар’єри, важливих для бізнеса та соціального становища знайомств.

На міжнародному рівні події в ці дні пов’язані з питаннями розрядки напруженості, роботи над мирними домовленостями, перемовинами про припинення вогню, і т.і. Один з основних поворотних моментів в процесі перемовин про домовленості по припиненню вогню.

7 лютого 2016 точний падаючий квадрат Венери в Козерогові з Ураном в Овні. 4 березня 2015 розпочався новий річний цикл Венера/Уран в Овні — виникли нові ідеї на рахунок того, як покращити власне матеріальне становище та соціальний стан за допомоги власної геніальності, винаходів, застосування передових технологій та досягнень науки. В третій декаді квітня 2015 ці ідеї вперше показали себе в світі у вигляді цінних думок, корисних зв’язків та знайомств, вигідних домовленостей з розумними людьми. Вірогідно, ми отримали фінансову або будь-яку іншу підтримку від друзів та однодумців в обмін на власні цінні думки, інформацію, поради, ідеї. Вірогідно, отримали доступ до джерела інформації, документів, зв’язків, що принесли нам користь

В третій декаді травня 2015 на фазі зростаючої квадратури циклу Венера/Уран могло бути занадто багато важкої праці, що пов’язана з втіленням мрії про заробітки на власній геніальності та винаходах.

А в останні дні червня 2015 ця праця принесла свої плоди, почали проглядати натяки на її майбутні результати. У серпні, як і наприкінці червня, ми насолоджувалися можливістю отримати прибуток та користь від власної геніальності. Тільки цього разу винахідливість та геніальність проявилися у ревізії власної системи цінностей, тут змістилися акценти на цінностях. Наприкінці вересня 2015, коли відбулися зміни в наших пріоритетах, ми могли по-новому застосувати свою геніальність та винаходи, щоб отримати прибуток та користь. В той же час, могли отримати фінансову винагороду, щедрий аванс або якісь інші подарунки від друзів та однодумців у відповідь на нашу компетентність, вміння приймати самостійні рішення, брати на себе відповідальність, сяяти та шляхетно керувати.

Наприкінці листопада 2015 ми могли оцінити свою здатність заробляти на власних геніальних ідеях: наші партнерські стосунки, шлюб, союзи, світське життя показали нам напрямок, в якому треба застосувати власну геніальність, винахідливість, щоб отримати прибутки. Це міг бути досить драматичний період, бо ми могли усвідомити, що якісь наші ідеї та нововведення не пішли нам на користь, виявилися фальшивими або непридатними до реальних потреб життя. Це міг бути період протистояння з однодумцями та друзями через конфлікт цінностей, через питання етики та естетики. Мали зробити вибір.

В другій декаді січня 2016 ми можемо бачити в повній мірі наслідки тих реформ, які ми провели з березня 2015 в сфері наших власних прибутків та власної етики. Зникли раптом всі перешкоди на шляху застосування власної геніальності для отримання прибутків. Цього разу винахідливість та геніальність в сфері власних прибутків появляються через співробітництво та фінансові стосунки з іноземцями, через вирішення питань освіти та юридичних питань, через видання власних рукописів, через вихід в більш високий соціальний шар.

В першій декаді лютого 2016 дуже багато важкої праці заради прибутків від власних геніальних ідей та винаходів. В цей час ми можемо отримати фінансову винагороду, щедрий аванс або якісь інші подарунки від друзів та однодумців у відповідь на нашу ділову активність.

В цей час можуть бути витрати на якісь продукти передової науки та техніки. Якщо ви рухалися в правильному напрямку з березня 2015, коли робили прогресивні зміни в своїй системі цінностей, то до другої декади квітня 2016 має бути прибуток завдяки тому, що у вас тепер є ресурси для просування своїх передових ідей в суспільстві. Ваша геніальність, винаходи, наукові розробки, колективна діяльність приноситиме вам винагороду – ту, на яку ви заслуговуєте.

7 лютого 2016 точний зростаючий квадрат Сонця в Водолієві з Марсом в Скорпіоні. 13 червня 2015 у 23 градусі Близнят почався новий дворічний цикл Сонце/Марс. На особистому рівні цикл символізує розкриття власних творчих здібностей в процесі конкретної практичної діяльності: спорт, боротьба за власні інтереси, відстоювання власних позицій, сексуальна активність, професійна майстерність. Нинішній цикл пов’язаний з творчою реалізацією в майстерності та боротьбі через діяльність, яка основана на знаннях, вмінні комбінувати, використовувати інтелект, використовувати інформацію, налагоджувати зв’язки, знайомитися, обмінюватися думками, спілкуватися, вчитися, писати, пересуватися на невеличкі відстані.

В першій декаді грудня 2015 обставини склалися сприятливим для творчої практичної діяльності та боротьби чином. Ми можемо отримати підтримку нашим започаткуванням. Це може бути юридична допомога, допомога з боку мецената та спонсора, покровительство, вдалі стосунки з іноземцями, опанування нових знань. Щоб практична діяльність була вдалою, фізичні зусилля мають бути помірковані, добре продумані, стратегічно вивірені. Варто враховувати дії партнерів, союзників, відкритих ворогів.

В першій декаді лютого 2016 дуже напружений період в нашій особистій боротьбі, в творчій професійній діяльності. Тут ми переживаємо глибоку психологічну кризу, маємо долати наслідки руйнацій та глибоких незворотних втрат. Доводиться приймати важливі рішення відносно колективної роботи, друзів, однодумців, прогресивних реформ. Доводиться займатися науковими дослідженнями, винаходити щось нове й оригінальне, щоб подолати перешкоди, які виникли в с нашій професійній сфері, в нашій майстерності. Це дуже драматичний період. Можуть бути гострі інфекційні захворювання, травми, аварії, сварки, суперечки. Або важкі фізичні навантаження, спрямовані ня відновлення сил після гострої хвороби або психологічної кризи.

На рівні держав та націй цикл Сонце/Марс може надзвичайно точно визначати час міжнародної напруги та кризи.

7 лютого 2016 точний зростаючий секстиль Венери в Козерогові з Марсом в Скорпіоні. 22 лютого 2015 року в 2 градусі Овна розпочався новий дворічний цикл Венера/Марс. Відбулося народження нових ідей, що стосуються нашого сексуального життя, а також нашої здатності самостійно заробляти собі на життя за допомоги своєї професійної майстерності. Ці ідеї пов’язані з тим, що ми гостро відчуваємо, як нам бракує кохання, гармонії, краси в житті, а також грошей, можливості самостійно забезпечити себе всім необхідним для життя. Ми можемо усвідомлювати, що нам брукує смаку, такту, навичок культурної поведінки, дипломатичності й рафінованості. І нові ідеї пов’язані з тим, що ми готові докласти зусиль, щоб розвити в собі якості, яких бракує, і боротися за те, щоб знайти нове джерело особистих заробітків, нове джерело матеріального багатства, добробуту. Ми готові ризикувати, бути першопроходьцями в новій для нас галузі професійної майстерності. Ми готові робити якісь нові для нас практичні речи, щоб збагатитися, стати заможними, повернути собі стан гармонії й бути гарними, кохати.

Наприкінці серпня – в перших числах вересня 2015 ми знов поверталися до ідей, що виникли у лютому 2015, щоб оцінити їх наново, бо у нас саме в цей час з’явилася купа нових творчих задумів щодо практичного втілення тих ідей. Тоді ми мали можливість завершити якісь свої професійні справи, повіддавати борги (фінансові або моральні) і підготуватися до ще однієї зустрічі Венери з Марсом, яка сталася 2 листопада 2015 – тепер ідеї нових способів заробітку набули особливу, ще більшу, ніж в лютому та у вересні 2015, цінність. Тепер розпочався новий етап в роботі й статках. Приблизно з 2 листопада 2015 ми будемо робити конкретні практичні речі, рутинні, повсякденні, які будуть відображенням нашого інтелекту та вміння виконувати тонку точну роботу.

В першій декаді лютого 2016 стало ясно, в які саме матеріальні форми втілилася наша ідея роботи заради підвищення власних прибутків. Виникають сприятливі умови для того, щоб ввести позитивні зміни в своє сексуальне життя, а також знайти нові джерела прибутку, щоб заробляти на власній професійній майстерності.

В березні 2016 доведеться пережити гостру кризу, коли напружуватися в роботі доведеться дуже сильно, і якісь мрії виявляться нереалістичними. Проте в середині квітня 2016 можна буде розслабитися й насолодитися роботою, бо проект набере силу й розквітатиме на очах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає