5 – 8 жовтня 2015

Фаза Останньої чверті (Сьома), падаючий квадрат у Раці: час основної цього місяця, нестабільність й напруження. Може буте стійке прагнення й бажання здійснити зусиллям волі ідеї в сфері роботи, служби, колег, найманих працівників, побуту, повсякденної рутини, підтримки здоров’я, в сфері домашніх тварин. Виклики цього часу здаються питаннями життя та смерті. Це «зимова» фаза циклу, коли мертве листі опадає, і все оголюється.

Активність посилюється, зростає кількість важкої роботи: ми маємо завершити важливі справи й підготуватися до переходу на новий етап прояву самостійності. Маємо розставити крапки над “і” по відношенню до родинних стосунків, домашніх справ, батьків, нерухомості, житла, питань безпеки та комфорту.

Якщо ви досі були справедливі й рухалися добрим курсом, то це може бути час отримання винагороди, визнання, здійснення бажань. В іншому випадку стережіться людей, що вичікують вдалого випадку для розправи над вами. Повертайте борги.

Події в цей час є джерелом напруги, негараздів, дратують й потребують негайного вирішення.

Колективний настрій – “Хвилююся”. Хочеться бути захищеним, мати дах над головою, необхідний рівень емоційного комфорту, емоційної безпеки. Мета: спокій душі. Задача – міцний емоційний зв’язок.

Опікуємося традиційними питаннями: гарна їжа, затишок, сімейний добробут, ніжність, лагідність. Романтична фаза місяця. Ми більш чутливі, уважні, ранимі, уразливі, підозрілі, дратівливі, жадібні до всього приємного, глибоко переживаємо, мріємо, багата уява. Тому хочемо, щоб нас оточували люди і речі, які можуть підвищити наш рівень комфорту та безпеки. Нам подобається піклуватися, захищати, давати й отримувати підтримку. В цей час багато згадуємо з минулого, з дитинства. Нагадують про себе колишні емоційні радості та біди. Посилюється відчуття любові до батьків, до свого народу. Нам приємно, коли нас визнали та ухвалили рідні, близькі. Є цікавість до історії та любовних романів.

Сильна якість – здатність сприймати, відчувати та адаптуватися, пристосовуватися. Важливо розрізняти власні емоції та не боятися змінюватися під впливом вражень, переживань. Важливо адекватно реагувати.

В суспільстві попит на роботу, де вадливе співчуття та опіка. Особливо робота медсестри, сиділки, вихователя в дитячому закладі, няні, годувальника, хатнього працівника, психолога, а також повара, робітника сфери харчування, ресторатора, готелю. В мистецтві – популярні актори театру та кіно, поети, музиканти, письменники, літературознавці, мистецтвознавці. Діяльність, що має відношення до національної, родинної теми.

6 жовтня 2015 падаюча квадратура Сонця в Терезах з Плутоном в Козерозі. В першій декаді січня 2015 виникли нові ідеї для глибокої трансформації структур державної влади, бізнесу, кар’єри. Ці ідеї активно стверджувалися в житті у першій декаді квітня 2015 й проявили себе у всій повноті у травні 2015, тоді обставини сприяли їх розвитку. В червні 2015 ми пережили напруження, викликане деякою кризою в структурах влади. В першій декаді липня 2015 був найбільш драматичний час через протиріччя всередині власних структур. Протиріччя набули пікового характеру, и всі якості владних структур стали видимі, як на долоні. Неможливо стало щось приховати – яскраво й випукло кожен керівник проявив себе. Стала очевидною ступінь компетентності керівників, творчі здібності, вміння брати на себе відповідальність. Протилежні сторони у владі різко розійшлися по різні боки й стали “на ножах” одне до одного. У першій декаді вересня 2015 імперативні обставини в сфері державної та військової служби, малого та середнього бізнесу, в сфері інтелектуальної праці створили такі умови для владних структур, коли неможливо зберігати існуючий порядок речей незмінним. Всі перепони на шляху глибоких трансформацій структур влади самі собою зникли, підпорки обвалилися – і обставини понесли керівників різного рівня до змін, добрих для них чи поганих, когось до слави, когось до погибелі.

Тепер, в жовтні 2015, ідея глибокої трансформації структур влади, що виникла в першій декаді січня 2015, в драматичній фазі розвитку. Вона стикнулася з перешкодами та спротивом. Це час головної кризи в процесі глибоких трансформацій структур влади. Період нестабільності й напруження. Є стійке прагнення та бажання здійснити зміни шляхом зусиль волі. Виклики цього часу виглядають як питання життя і смерті. Це зимова точка в циклі, коли опадає мертве листя й все оголюється. Гостро постають питання миру як протилежності війни, відновлення справедливості в суді. Важливу роль в долі великих колективів в цей час відіграють дипломати, судді, адвокати, миротворці в суспільстві.

Це час важливих рішень щодо змін в житті великих колективів і у владних структурах. Рішення пов’язані з крупними фінансовими операціями, боргами, кредитами, фінансовою та психологічною допомогою зі сторони інших, з подоланням корупції й кризи, виходом з маргінальної ситуації. Також рішення відносно криміналу, насильства, смерті, руйнації, сексу.

На міжнародному рівні це період явного, видимого руйнування жорстких патріархальних структур влади, які не відповідають сучасності.

7 жовтня 2015 точна опозиція Марса в Діві з Нептуном в Рибах. 19 січня 2015 почався новий дворічний цикл Марс/Нептун в 6 градусі Риб. Цикл пов’язаний з ідеєю боротьби за втілення мрії. На особистому рівні – з майстерністю в сфері високого мистецтва, гуманістичної психології, моди, антропології, культурології.

Зараз, як і в кінці травня 2015, є труднощі: відчуття слабкості, коли треба робити конкретні практичні зусилля. Сили наче зникають. Важко зосередитись на виконанні дій, відволікають мрії.

Загострюються питання релігійних війн, фанатичного відстоювання ідеологічних та філософських поглядів.

7 жовтня 2015 точний падаючий секстиль ретроградного Меркурія в Терезах з Сатурном в Стрільці і 8 жовтня Меркурій в кон’юнкції з Висхідним Вузлом. В цей час ми повертаємося до тем, які були актуальні в першій декаді серпня 2015. Це теми партнерства, відкритої ворожнечі, відновлення справедливості в суді. Зараз вони осмислюються на новому рівні, більш глибоко.

Аналітичне, логічне мислення, раціональний підхід, здоровий глузд дає можливість подолати перешкоди на шляху досягнення мети, в питаннях кар’єри.

На міжнародному рівні відбуваються важливі зустрічі й домовленості.

З 8 жовтня до 8 листопада 2015 Венера в знаку Діви.

Почуття в цей час трохи охолоджуються, їх зовнішній прояв стає невиразний. Це через те, що великою цінністю для нас стає розсудливість, практичність, раціональність, схильність ментально аналізувати будь що. Зараз, коли ми хочемо виразити кохання, любов, то робимо для цього щось корисне, практичне. Наприклад, масаж, або готуємо їжу, або наводимо лад в справах коханої людини, опікуємся її здоров’ям, побутом. Не варто нехтувати красою, бо буде брак кохання й грошей. Навпаки, це час, коли варто більше уваги приділяти проявам смаку, грошам, почуттям, мистецтву.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає