7 квітня – 10 квітня 2017

У центі уваги опиняються речі, що стосуються нашої повсякденної рутини, роботи, побуту, здоров’я. В цей час дуже легко робити щось конкретне заради захисту власних інтересів, підвищення професійної майстерності, конкурентності, спортивних тренувань. Наприклад, можна вдатися до нових способів роботи з власним тілом – це покращить самопочуття та здоров’я. Можна зробити щось нове із зовнішнім виглядом – навести лад у гардеробі та додати нових сміливих деталей – це підвищить самооцінку й позитивно вплине на прибутки. Якщо ви з кінця березня прагнете почати щось принципово нове, але все ще не наважилися, то у вас ще є час до 11 квітня: саме зараз дуже легко здійснити новий напрямок в професії, ініціювати нові ризиковані проекти в бізнесі,розпочати новий цикл спортивних занять.

Якщо ви ведете якісь освітні програми (навчаєтеся самі або навчаєте інших), працюєте над розширенням власних можливостей (вихід в більш високий соціальний шар, опанування великого курсу навчання), співпрацюєте з іноземцями або вирішуєте юридичні питання, то в цей час імперативні обставини змушують оцінити власні досягнення на цьому шляху та прийняти важливе рішення. Якщо ви персона, що належить до знаменитостей або має стосунки зі знаменитостями світового масштабу, то у вас дуже напружений період особистої творчої активності, підвищений рівень тривоги через імперативні обставини світового масштабу.

Все, що стосується інтелектуальних занять, обміну думками, спілкування, оформлення документів та пересування на невеликі відстані, гальмується й відтерміновується. Легко просуваються справи, пов’язані з систематизацією, наведенням ладу, наведенням чистоти. Легко приходить потрібна інформація, пов’язана з підтримкою здоров’я, навчанням, тонкою точною інтелектуальною роботою, державною та військовою службою. Випадково трапляються важливі для розвитку особистості зустрічі та книжки.

Це період, коли питання цінностей, особистого майна та джерела особистих прибутків постає руба: під тиском боргів або нестачі ресурсів доводиться робити переоцінку цінностей та включатися у серйозні довгострокові ділові програми. В цей час фінансова стабільність зміцнюється завдяки більш зрілому підходу до фінансів та прибутків від бізнесу, кар’єри, офіційного статусу, репутації. Є ризик витратити гроші на речі, які потім виявляться непотрібними але поганої якості. Але якщо докласти зусиль до того, щоб вдосконалити свої розуміння краси та розвивати свій смак, то можна вийти на новий рівень і соціального життя, і прибутків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає