7 – 11 серпня 2016

дочка Обами Минулого тижня виникли нові ідеї щодо особистої творчості, дітей, хобі, розваг, веселощів. Зараз дуже сприятливий час для того, щоб активно втілювати їх у життя. Задоволення і радість приноситиме тонка точна інтелектуальна праця.Служба. Робота за наймом. Звична рутинна робота. Побутові турботи. Конкретні зусилля заради підтримки здоров’я. Заняття, пов’язані з домашніми тваринами. Вдалий час, щоб вирішувати питання із найманими працівниками, із робочими інструментами. Якщо ваша діяльність має стосунок до навчання, викладання, мистецтва спілкування, посередництва, обміну думками, писання, то в цей час нові проекти матимуть успіх, бо приваблюють велику кількість людей. Дружба зі знаменитостями світового масштабу та видатними у своїй галузі персонами дасть можливість глибоко трансформувати свої розумову діяльність, відкрити досі приховані потужні можливості. Можна прославитися завдяки розуму, знанням, зв’язкам. Зараз нові знайомства, важливі для роботи та здоров’я, даються легко. Потік подій дає можливість спілкуватися з непересічними, видатними людьми.

У неділю ще відчувається напруженість у стосунках. Але вже йде на спад. Те саме і з світським життям, і з професійною діяльністю у галузі мистецтва. Тонка точна інтелектуальна робота зміцнює кар’єру і репутацію. В цей день особливо чітко видно, як проясняються заплутані ситуації минулого. Якісь нові деталі, що стають відомі всім, руйнують містифікації, викривають обман. При перемовинах та важливих зустрічах не варто зловживати алкоголем та будь чим, що впливає на якість мислення, бо можна втратити щось важливе для роботи та здоров’я: просто загубити або дати себе ошукати.

Понеділок дуже сприятливий для тонкої точної інтелектуальної роботи. Той, хто вміє уловлювати тенденції розвитку суспільства, зараз зможе побачити гарні нові ідеї щодо роботи та підтримки здоров’я. Також добре видно під тиском раціональної думки та логіки хибні міфи та нереалістичні фантазії минулого, від них варто відмовитися. В цей день брехня виходить на поверхню. У побуті варто бути уважними та обережними з електрикою та електронікою.

Вівторок і середа дуже сприятливі для будь-яких досліджень чогось прихованого. У фокусі уваги наукові дослідження, детективні історії. А також тема сексу, глибоких емоційних переживань, крупних фінансових операцій, подолання кризи. Якщо у вас є якісь видатні інтелектуальні розробки, у ці дні вони можуть зробити вас знаменитими – на весь світ або у колі посвячених.

“На фото дочка Обами, що влітку працює у ресторані морепродуктів.
Секрет успеху США – вони працюють”. (Сергій Плюснін, Львів)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає