7 травня – 10 травня 2017

У фокусі уваги – партнерські стосунки. 26 – 28 квітня 2017 народилися нові ідеї щодо особистих статків, особистого майна, власних прибутків та джерела власного прибутку. Зараз ці ідеї стрімко розвиваються. У зв’язку з цим у партнерських стосунках (особистих і ділових) з’являється щось нове – на шляху до порозуміння зараз немає перешкод. Партнери з’ясовують стосунки: які у кого життєві позиції, що для кого цінне, хто як ставиться до самої ідеї особистого майна. Постають питання співробітництва, відстоювання справедливості в суді, відвертої ворожнечі, миротворства, дипломатичних зусиль. Ваша обізнаність на мистецтві, рафінованість, вміння красиво поводитися у суспільстві, компетентність щодо мистецтва спілкування можуть приносити вам прибутки. 7 травня дуже вдалий день для інтелектуальної професійної діяльності та для занять спортом. 8 травня дуже сильне емоційне напруження через новини, спілкування. 9-10 травня інтенсивні емоційні переживання, гарні умови для глибоких досліджень, розслідувань, психоаналізу.

У першій декаді травня події світового масштабу: сприятлива можливість для важливих дипломатичних рішень, що стосуються драматичних подій світового масштабу та законів міжнародного права, пік аспекту 9 травня 2017. Якщо ваша особиста творчість пов’язана з глибокими дослідженнями, наукою, детективними розслідуваннями або якщо ви знаменитість світового масштабу чи знаменитість у вузьких специфічних колах, то обставини сприяють вашій творчості, немає перешкод на шляху самореалізації.

В цей час борці за справедливість діятимуть дуже активно за допомогою інформації, пов’язаної з викриттям обману. Це дасть можливість досягти успіху у сфері дипломатії та відстоювати справедливість у суді. Пік аспектів 10, 11, 12 травня 2017. 10 травня починається новий річний цикл інтелектуальної активності, пов’язаної з науковими розробками, винахідництвом, інженерією, прогресивними реформами, колективною роботою. В цей час зароджуються нові ідеї в цих галузях. Протягом року вони розвиватимуться. Результат вашої розумової роботи, пов’язаної з цими ідеями, можна буде оцінити вже за півроку.

7 травня закінчився цикл ретроградності Венери у 5 градусі Овна. Зміни, що відбулися у вашій системі цінностей з 10 лютого 2017, тепер дають можливість розпочинати принципово нові ризиковані проекти, пов’язані зі стосунками, партнерством, власними статками, використанням власних талантів та здібностей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає