9 червня – 13 червня 2017

Період із 16:09 9 червня до 18:08 13 червня досить напружений щодо розумової діяльності. Час пригальмувати зусилля у сфері інтелектуальних занять, спілкування та невеличких подорожей, щоб оцінити, що зроблене за останні два тижні. Нові ідеї у сфері інтелектуальної роботи, що виникли 25 – 28 травня 2017, зараз досягли піку свого розвитку. Варто оцінити їх із позиції розширення власних можливостей та перспектив.Зараз доводиться вирішувати питання юридичного характеру, законотворчості, вищої та спеціальної освіти, стосунків з іноземцями, далеких подорожей, особистої філософії та світогляду. В період між 16:09 9 червня до 14:35 10 червня варто не поспішати в своїх інтелектуальних заняттях і звіряти власні знання із думкою тих, хто в цій галузі знає більше, має більш широкі знання. В цей час коло спілкування може розширитися. З 14:35 10 червня до 02:43 13 червня варто сконцентрувати увагу на тій інформації та темі навчання, які безпосередньо пов’язані з вашим особистим бізнесом, кар’єрою, суспільним становищем, репутацією. З 02: 43 13 червня у фокусі уваги – дружба, однодумці, колективна робота, прогресивні реформи, наукові розробки та передові технології, креативні ідеї та винахідництво.

У сфері юриспруденції та законотворчості, освіти та ідеології перша половина червня сприятлива для вирішення питань припинення війни. На особистому рівні саме в ці дні везіння, успіх, визнання та подарунки будуть у тих, хто мислить критично, має високий рівень внутрішньої чесності та вміє користуватися знаннями та мистецтвом спілкування.

Є можливість сильно покращати власні фінансове становище, якщо ви є майстром свого діла або/та у стосунках із майстрами свого діла. Буде підтримка з боку професіоналів. До початку другої декади червня варто скористатися в професії та спорті підтримкою з боку партнерів і тих людей, чиї естетичні та етичні погляди ви поділяєте.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає