9 – 12 березня 2016

Фаза Нового Місяця (Перша) в Рибах: Народжуються нові ідеї стосовно розгадування загадок, розкриття таємниць, викриття брехні та містифікацій.

Зараз збіг обставин є несподіваним, спонтанним. Обставини примушують нас звертати увагу на різноманітні ситуації, де є страждання, заплутані проблеми, загадки історії, спотворення та замовчення фактів на користь якоїсь фальшивої доктрини. Є можливість викрити брехню, виявити підступи таємних ворогів, здійснити щось корисне для долі важкохворих, засуджених, божевільних.

Зараз варто передивіться перелік власних бажань та планів та поставити на перше місце саме те, що є важливим для позбавлення від залежностей, від саморуйнації. Попрацюйте над своїм іміджем, щоб він працював на подолання хаосу в вашому житті. Будьте відкриті до нових ідей. Рухайтеся за течією подій – вона приведе вас в ідеальну для вас ситуацію.

Колективний настрій – “Я співчуваю” або “Я розчиняюся”. Це найзагадковіший час, коли кордони реального світу та світу ілюзій згладжуються. Можуть відбуватися речі, які здаються дивними, які важко пояснити раціонально. Ці речі наштовхують на думку про існування закону, який керує порядком речей у Всесвіті, але людині ще невідомий. Зазвичай в такий час містика, таємниці давнини, міфологія, ірраціональні фобії, психологічний та фізичний садизм, підривна діяльність в державі та таємні вороги складають основні теми. Поруч можуть опинятися люди, які хочуть втекти від життєвих випробувань в депресію чи хворобу. Постають питання про маніпуляції зі свідомістю, викривання брехні, виявлення омани. Можна опинитися у зв’язку з людьми, які легко попадають під вплив інших, піддаються навіюванню. Стережіться алкоголю, наркотичних речовин, отрути, хімікатів.

Нас мотивує потреба виразити власну чутливість, а також прагнення знайти в інших людей розуміння тонкощів, близьке до нашого. Події активізують нашу здібність підключатися до колективного підсвідомого, розгадувати загадки, прозрівати тонкий зміст за проявами матеріального світу.

Варто діяти лише після того, як розібралися в ситуації, зрозуміли її, сприйняли чітко всі фактори, інтуїтивно відчули момент.

Потреба в суспільстві на такі заняття та професії: історія, міфологія, культурологія, гуманістична психологія, астрологія. А також цирк, театр, кінематограф. Мистецтво: музика, поезія, література, живопис. Також все, пов’язане з водою: флот, рибальство, океанологія. В медицині — фармацевтика. Сфера, пов’язана з хімічною промисловістю. Парфумерія, аромати, бальзами. Сфера, пов’язана з нафтою та нафтопродуктами, а також з альтернативними джерелами енергії.

11 березня 2016 точна кон’юнкція Меркурій/Нептун в 10 градусі Риб. Розпочався новий річний цикл Меркурій/Нептун. Цикл пов’язаний на особистому рівні з інтелектуальної працею в сфері високої моди, мистецтва, міфології, культурології, гуманістичної психології, а також з реалізацією інтелектуальних проектів з подолання залежності та ірраціональних страхів, з розгадування загадок та прояснення заплутаних частин інформації. 12 квітня 2015, на фазі зростаючого секстилю циклу, вперше ідеї циклу будуть очевидними.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає