Гороскоп на листопад 2015

30_11_2015 В листопаді, 2015, як і жовтні 2015, всі ситуації відрізняє невизначеність. Люди реагують на життя достатньо унікальними способами – знаходять дуже специфічні рішення. Якщо система в цей час демонструє неготовність до прогресивних змін, люди йдуть проти системи, примушують її мінятися.

В листопаді 2015 народжуються люди специфічної долі, з дуже акцентованою індивідуальністю. Але така людина зможе діяти ефективно, якщо вестиме досить нормальний спосіб життя. В іншому випадку можлива занадто ексцентрична поведінка. Такі люди часто бувають одинаками, що чинять спротив системі.

Головна фонова тема листопада 2015 — тема, що відповідає символізму фази падаючої квадратури циклу Сатурн/Нептун. Цей цикл триває 36 років. Грін вважав, що цикл сприяє посиленню демократії, політичним змінам й реформам. Барбо вважав, що цикл найголовніший в питаннях процесів, пов’язаних з ідеями соціалізму та комунізму. Кон’юнкція Сатурн-Нептун 1846 року (і аспект 45 градусів 1847 року) відповідала публікації «Комуністичного маніфесту». Мажорні фази цього циклу співпали з заснуванням та розвитком головних європейських соціалістичних партій при кон’юнкції Сатурн/Нептун у 1882 році та Російською революцією 1917 року безпосередньо після наступної кон’юнкції. При кон’юнкції у 1952-53 роках помер Сталін та розпочалася кампанія з радянського комуністичного впливу в Африці та в країнах третього світу. Росія втрутилася в Афганістан, тепер це трактується як «російський В’єтнам», на фазі квадратури в грудні 1979 року. Під цим же аспектом сталася польська криза, і вимушений був піду у відставку Герек. Сатурн був в секстилі з Нептуном 14 жовтня 1982 року, аспект входив до складу партерна факторів, які були пов’язані зі смертю Брежнєва та наступним розпадом СРСР.

Лейла Радьяр говорить про цей цикл: «Він відноситься до панування (Нептун) всього, що негативно кристалізувалося (Сатурн), і до появи нових, надихаючих колективних образів». Відносно циклу 1952-53 років вона говорить, що він «може бути інтерпретований як відповідальний за «релігії» (Нептун) патерналістського матеріалізму (Сатурн), він керує політичним, економічним та суспільним розвитком… Він співпадає з формальним заключенням мирних домовленостей після Другої світової війни, смертю Йосипа Сталіна».

Жовтень 2011 — вересень 2015 – то була фаза падаючого трина циклу Сатурн/Нептун, фаза «врожаю», в якій були видимі плоди попередньої праці над втіленням ідеї демократизації суспільства.

Період жовтня 2015 – грудня 2017 є періодом гострої кризи процесу втілення ідеї посилення демократії, політичних змін та реформ в напрямку соціальної справедливості. Характерним для такого періоду є наполегливе прагнення й бажання здійснити ідеї циклу шляхом вольових зусиль. Виклики цього часу здаються питанням життя і смерті. Це “зимова точка циклу”, коли опадає мертве листя, й все оголюється.

Події початку листопада 2015 головним чином обумовлені фазою кон’юнкції циклу Венера/Марс, яка є точною 3 листопада у 25 градусі Діви. 22 лютого 2015 року в 2 градусі Овна розпочався новий дворічний цикл Венера/Марс. Відбулося народження нових ідей, що стосуються нашого сексуального життя, а також нашої здатності самостійно заробляти собі на життя за допомоги своєї професійної майстерності. Ці ідеї пов’язані з тим, що ми гостро відчуваємо, як нам бракує кохання, гармонії, краси в житті, а також грошей, можливості самостійно забезпечити себе всім необхідним для життя. Ми можемо усвідомлювати, що нам брукує смаку, такту, навичок культурної поведінки, дипломатичності й рафінованості. І нові ідеї пов’язані з тим, що ми готові докласти зусиль, щоб розвивати в собі якості, яких бракує, і боротися за те, щоб знайти нове джерело особистих заробітків, нове джерело матеріального багатства, добробуту. Ми готові ризикувати, бути першопроходьцями в новій для нас галузі професійної майстерності. Ми готові робити якісь нові для нас практичні речи, щоб збагатитися, стати заможними, повернути собі стан гармонії й бути гарними, кохати.

Наприкінці серпня – в перших числах вересня 2015 ми знов поверталися до ідей, що виникли у лютому 2015, щоб оцінити їх наново, бо у нас саме в цей час з’явилася купа нових творчих задумів щодо практичного втілення тих ідей. Тоді ми мали можливість завершити якісь свої професійні справи, повіддавати борги (фінансові або моральні) і підготуватися до ще однієї зустрічі Венери з Марсом, яка припадає на 2 листопада 2015.

Тепер, в першій декаді листопада 2015, ідеї нових способів заробітку набули особливу, ще більшу, ніж в лютому та у вересні, цінність. І розпочався новий етап в роботі й статках. Приблизно з 2 листопада 2015 ми будемо робити конкретні практичні речі, рутинні, повсякденні, які будуть віддзеркаленням нашого інтелекту та вміння виконувати тонку точну роботу. Вже в лютому 2016 буде ясно, в які саме матеріальні форми втілилася наша ідея роботи заради підвищення власних прибутків. В березні 2016 доведеться пережити гостру кризу, коли напружуватися в роботі треба буде сильно, і якісь мрії виявляться нереалістичними. Проте в середині квітня 2016 можна буде розслабитися й насолодитися роботою, бо проект набере силу й розквітатиме на очах.

Події першої половини листопада обумовлені фазою зростаючого секстилю циклів Сонце/Юпітер та Меркурій/Юпітер. Ці цикли приносять гармонію навіть під час дії інших руйнівних циклів. В періоди точних фаз циклу Сонце/Юпітер, Меркурій/Юпітер та Венера/Юпітер  відбуваються інтенсивні мирні перемовини, створюються перемир’я та важливі мирні домовленості. В ці дні ми можемо бачити важливі події в політичному житті.

27 серпня 2015 кон’юнкцією Сонця з Юпітером у 4 градусі Діви почався новий річний цикл Сонце/Юпітер. Цикл пов’язаний з вмінням використовувати везіння, покровительство, щасливий збіг обставин для власного розвитку, розширення особистих можливостей. Новий цикл вказує на те, що везіння так чи інакше приходитиме у вигляді вдалого використаних розумових здібностей: здатність аналізувати, комбінувати, структурувати, наводити лад, систематизувати. У вигляді нових можливостей для застосування власних здібностей в галузі тонкої точної інтелектуальної праці. У вигляді гарних можливостей для підтримки здоров’я. Ці можливості матимемо змогу використати протягом року – до вересня 2016.

Також в цей час діє сила фази падаючого секстилю циклу Венера/Сатурн. На міжнародному рівні відбуваються важливі дипломатичні зустрічі, які стосуються дипломатичної роботи та стратегії, націленої на мирне врегулювання, створення союзів, відстоювання справедливості в суді, вирішення питань в фінансовій сфері. Це сприятливий період, бо створює гарні можливості для домовленостей.

На особистому рівні це період гармонії в суспільному житті, в сфері фінансів та в сфері стосунків. Тут відбуваються важливі події, які символізують завершення особистого фінансового та партнерського проекту і планування – остаточне втілення того, що було розпочато в грудні 2014 як довгострокова програма заради зміцнення стосунків та власних статків. Можна розслабитися на завершальному етапі й спокійне нанести останній штрих.

Події другої половини листопада 2015 обумовлені енергією фази падаючого секстилю циклу Марс/Сатурн. Нинішній дворічний цикл Марс/Сатурн розпочався кон’юнкцією в 18 градусі Скорпіона 25 серпня 2014 року. Цикл на рівні держави пов’язаний з діяльністю правової системи і обмежувальними функціями, які регулюють агресивність нації, щоб утримувати державу як єдине ціле. Ця діяльність правової системи до 24 серпня 2016 року буде орієнтована на подолання кризи, на знищення корупції, на глибоку трансформацію та зцілення суспільства від наслідків війни, на вирішення питань смертності в суспільстві, на вирішення фінансових проблем – таких як борги держави, кредити, допомога з боку інших держав, податки, страхування, накопичення статків, міжнародні фінанси, багатонаціональні та и транснаціональні корпорації.

На особистому рівні цикл Марс-Сатурн пов’язаний з реалізацією нашої здібності до захисту, до боротьби, до практичної діяльності в межах кар’єри, фаху, життєвого покликання.

Зараз, в третій декаді листопада 2015, ми переживаємо фазу плідної співпраці в сфері правової системи. Сторони конфлікту вичерпали сили в боротьбі та шукають можливостей для встановлення миру, для співробітництва. Робота дипломатів та миротворців спрямована на глибоку трансформацію та зцілення суспільства від наслідків війни, на вирішення питань смертності в суспільстві, на вирішення фінансових проблем – таких як борги держави, кредити, допомога з боку інших держав, податки, страхування, накопичення статків, міжнародні фінанси, багатонаціональні та и транснаціональні корпорації.

Ідея захисту кордонів та цілісності держави остаточно стверджується через докладання зусиль в сфері суспільного життя, партнерства, співробітництва, відновлення справедливості в суді, через вирішення питань відкритої ворожнечі.

На особистому рівні цей аспект проявляється в сприятливих умовах для зусиль в сфері кар’єри. Варто попрацювати над завершенням нинішнього дворічного етапу в кар’єрі та почати планувати конкретні дії на майбутнє. Варто діяти витончено, стратегічно, розумно, дипломатично.

Останні дня листопада 2015 під впливом енергій кон’юнкції Сонце/Сатурн в 8 градусі Стрільця. В цей день починається новий річний (рік і 2 тижні) цикл особистої творчості в бізнесі, кар’єрі, в політиці. Зароджуються нові ідеї для нашої кар’єри, особистого бізнесу, здійснення життєвої мети. На особистому рівні це початок нового етапу в сфері кар’єри, бізнесі, праці, честі, репутації. В ці дні імперативні обставини складаються спонтанно. Ми вперше затикаємось з чимсь для нас новим, що стимулює нас розширити свідомість заради зміцнення кар’єри та суспільного становища. Вірогідно, приходить в голову ідея освоїти якийсь великий навчальний курс, поспілкуватися з авторитетними людьми, відправитися в подорож з метою перейняти досвід, взяти консультацію в юриста. Ми можемо несподівано опинитися в оточенні зрілих серйозних впливових персон, які стимулюватимуть нас до розпочату якогось серйозного довгострокового проекту в нашому житті.

На міжнародному рівні в цей час вперше постає питання в сфері міжнародного права таким чином, яким воно ще не ставилося. Це питання міжнародних стосунків та міжнародної економіки, питання ідеології та пропаганди, системи вірувань та філософських поглядів, вищої освіти, туризму. Нові ідеї, які зараз лише зароджуються в суспільстві на цей рахунок, вперше явно дадуть про себе знати лише на початку лютого 2016 року. Зараз приймаються дипломатичні рішення на високому рівні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає