Гороскоп на лютий 2016

29_02_2016 В лютому 2016, як і в період з жовтня 2015 січня 2016, всі ситуації відрізняє невизначеність. Люди реагують на життя достатньо унікальними способами – знаходять дуже специфічні рішення. Якщо система в цей час демонструє неготовність до прогресивних змін, люди йдуть проти системи, примушують її мінятися.

Люди активно й різноманітно діють в матеріальному світі, але відкриті й до ідей та законів, які стоять за явищами матеріального світу. Що нас надихає? Ідея здійснити реформи заради можливості діяти на свій розсуд, бути вільним підприємцем, захищати власні інтереси. Надихає наука й передові технології, дружба, принципово нові колективні проекти в галузі військової та будь-якої іншої професійної майстерності. Яка кінцева мета реформ, про які йдеться? Розширення можливостей для малого та середнього бізнесу, для державної та військової служби, для тонкої точної інтелектуальної праці, для охорони здоров’я та освіти через інтеграцію в більш розвинене  в еволюційному сенсі суспільство. Важливі події в сфері реформ, модернізації, наукових розробок, колективної діяльності, виконавчої влади в державі приводять суспільство до зрушень. Проблеми й конфлікти в цьому місяця, як і в жовтні та в листопаді, пов’язані з юриспруденцією, законотворчістю, питаннями міжнародного права, міжнародними відносинами, питаннями вищої освіти, ідеології, моралі, релігії та пропаганди.

В лютому 2016 народжуються люди специфічної долі, з дуже акцентованою індивідуальністю. Але така людина зможе діяти ефективно, якщо вестиме досить нормальний спосіб життя. В іншому випадку можлива занадто ексцентрична поведінка. Такі люди часто бувають одинаками, що чинять спротив системі.

В першій декаді лютого відбудуться важливі події, пов’язані з боротьбою за владу та глибокими трансформаціями в системі цінностей людей. В цей час ідея боротьби за владу в сфері державних структур, великого бізнесу, земельної олігархії, яка зародилася в листопаді 2014, знаходиться на фазі остаточно втілення — структури влади, які не відповідають вимогам сучасності, вичерпали свої сили й уступили місце новим структурам. На чиєму боці перевага в цій боротьбі? На боці науковців, фахівців в галузі глибинної психології, силовиків, борців з корупцією. На боці того, у кого є величезні фінансові ресурси. Руйнуються й трансформують застарілі, несучасні структури державної влади.

В першій декаді лютого сприятливі умови для рішень стосовно реформ та новаторства. Наприкінці листопада 2015 виникли нові ідеї щодо серйозних довгострокових програм розвитку суспільства через дотримання законів міжнародного права, через міжнародні стосунки, сферу ідеології та вищої освіти, туризму, інтеграції в більш розвинені в еволюційному сенсі суспільства. Зараз ці ідеї вперше проявляють себе в світі. Починаються фундаментальні зміни в державному та політичному житті, що появляється в важливих рішеннях на міжнародному рівні відносно наукових розробок, модернізації, реформ, парламентаризмі, стосунків між дружніми державами. Це період розрядки напруження в суспільному житті. На особистому рівні виникають сприятливі умови для здійснення нових ідей в кар’єрі, бізнесі, репутації завдяки використанню досягнень науки й технологій, завдяки участі в колективній роботі, завдяки прогресивним реформам.

Дуже сприятливий період для мирних переговорів, договорів, перемир’я та мирних домовленостей. На особистому рівні – сприятливий момент для дружніх зв’язків з розумними обізнаними людьми та нових можливостей для заробітків в сфері кар’єри, бізнеса. Нові можливості в цих сферах через удачу та покровительство, якщо ви вмієте працювати, вправно виконуєте службовий обов’язок, добре підтримуєте власне здоров’я, ведете здоровий спосіб життя.

В другій декаді лютого вперше проявляють себе в світі нові ідеї стосовно способів боротьби, спорту, професійної майстерності. Ідеї ці зародилися в жовтні 2015. 18 жовтня 2015 кон’юнкцією в 15 градусі Діви розпочався новий (більш ніж дворічний) цикл Марс/Юпітер. Цикл пов’язаний с повсякденним політичним життям — визначає конкретні зусилля в сфері законодавства, законотворчості, а також експансію завдяки професійній майстерності й “законній діяльності”. Ідея нинішнього циклу пов’язана з законами правової системи, які захищають працівника: державного та військового службовця, малий та середній бізнес, інтелектуальну точну працю, початкову освіту й охорону здоров’я, найманого працівника, домашніх тварин. Загалом мова йде про закони, які забезпечують суспільству зайнятість, освіту, здоров’я та армію. На особистому рівні цей цикл пов’язаний з новими можливостями в професії, майстерстві, що відкриваються через розширення можливостей в повсякденній звичній праці, в підтримці здоров’я, у побуті, в рутині.

Складаються сприятливі обставини для того, щоб розпочати новий курс спортивних занять, принести щось нове в свою професійну сферу. Нові сприятливі можливості для боротьби, конкретної практичної діяльності, активного способу життя.

В третій декаді лютого виникають спонтанні обставини, які потребують розв’язування загадок, прояснення заплутаних ситуацій. Л тих, чия творчість пов’язана з мистецтвом, високою модою, історією, гуманістичною психологією, культурологією, період виникнення нових ідей, нових творчих проектів.

Сприятливий період для того, щоб спрямувати розумову активність на наукові дослідження та розробки, колективну роботу, дружбу, кар’єру, бізнес, важливі довгострокові проекти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає