Гороскоп на місяць 1 вересня – 1 жовтня 2016

У вересні увага зосереджена на роботі та здоров’ї. Звична рутина, служба державна та військова, тонка точна інтелектуальна праця, побутові турботи, зусилля заради підтримки здоров’я, робочі інструменти та домашні тварини – все це буде найважливішим. До 22 вересня інтелектуальна робота більше спрямована на внутрішній світ, ніж на зовнішню діяльність. Вдалий час для заглиблення у навчання, для роботи з рукописами та для досліджень.

В цьому місяці криза ідей соціалізму та комунізму досягла максимального драматизму. Ми спостерігаємо, як ідеали «соціалізму з людським обличчям», які виникли у Радянському Союзі у другій половині 1980-тих, остаточно руйнуються, не витримавши випробування реальним життям. Люди, що вірять у ці ідеали, зараз намагаються захищати їх. Але то захист на залишках останніх сил. Політичні зміни та реформи остаточно витісняють залишки радянщини на периферію життя. Ідеали патерналістського матеріалізму руйнуються, не зважаючи на вірність та стійкість адептів. Важливі події на міжнародному рівні, пов’язані з цією кризою, будуть у перші дні вересня.

Перша половина вересня досить напружена, бо доведеться багато працювати та боротися, самостверджуватися. Багато розумової роботи. Нервова напруга. Великі неприємності будуть мати ті, хто порушує закон та діє всупереч принципам міжнародного права. Щоб досягти результату в професії, доведеться працювати більше, ніж зазвичай. Кращі результати будуть у тих, хто діє, керуючись знаннями, хто має спеціальну та вищу освіту, володіє іноземними мовами та має досвід роботи з іноземцями. Добрі результати будуть у тих, у кого на робочому місці порядок і чистота, хто вміє працювати за розкладом та веде здоровий спосіб життя. Допомогою в роботі та кар’єрі буде вміння виглядати гарно та поводитися ввічливо. Геніальні професійні винаходи та вміння користуватися сучасними досягненнями науки та техніки принесуть успіх та щастя в роботі.

Друга половина вересня принесе нові ідеї щодо розширення власних можливостей через вміння створювати стосунки, бути в партнерстві, бути в союзі. Удачу та успіх приноситимуть такі якості характеру як дипломатичність, ввічливість, гарний смак, вміння розбиратися в мистецтві, вміння співпрацювати на паритетних засадах. Гарні можливості для співробітництва у особистому житті та в професії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає