Гороскоп на місяць 26 травня – 24 червня 2017

Новий Місяць у Близнятах 2017 Місячно- сонячний цикл у Близнятах. У центрі уваги – зв’язки та інтелектуальні заняття. Це такі речі в державі як дороги, залізниці, транспорт, телефони, пошта, газети й журнали, комп’ютерні термінали, телебачення, література, свобода слова й усі офіційні повідомлення, державна мовна політика, єдина система освіти, а також зв’язки з сусідніми країнами. На персональному рівні ми зайняті новинами й плітками, стосунками найближчим оточенням (сусіди, брати/сестри, знайомі, родичі), навчанням, викладанням, письменництвом, обміном думками, торгівлею, короткими подорожами, транспортом і засобами спілкування. Якщо у вас хронічний стрес, то саме зараз час усунути причини стресу. Бо під час місячно-сонячного циклу у Близнятах зазвичай підвищується внутрішній ритм життя, і ми, щоб уникнути розумового перенапруження й попередити нервовий зрив, змушені упорядковувати спілкування й дотримуватися ментальної гігієни. Наприклад, усвідомлюємо, що не варто витрачати час на спілкування з токсичною людиною. Або що слід, нарешті, усунути в домі/в офісі/в автівці те, що дратує. В цей час для успіху у справах дуже важлива висока якість мислення та гарний стан нервової системи.

На світовому рівні відбуваються події, що символізують гостру кризу плутократичної та політичної влади, а також кризу, пов’язану з ростом міжнародного тероризму. У 2007 році виникли нові тенденції розвитку владних структур. Вони досягли піку свого розвитку у 2013 – 2014 роках. І зараз ми маємо справу з остаточним утвердженням цих тенденцій в житті. Протилежні політичні табори зіткнулися у запеклій боротьбі. Йдеться про дипломатичне вирішення питань захисту законів міжнародного права від тероризму. Плутократичні владні структури намагаються утримати політичну владу. Тема цієї боротьби залишається гостро актуальною до вересня 2017 року.

У 1988 році розпочався новий 45-річний цикл розвитку політичних сил правого крила, з імперіалістичними тенденціями та використанням наукових розробок із метою законсервувати авторитарні порядки. У 2010-2012 році була спроба кристалізувати бачення майбутнього, що виникло у результаті світової економічної кризи 2008-2010 років. Але в період жовтня 2012 – серпня 2014 сталася криза, коли елементи, що входили до парадигми імперської ідеології та ідеалів консервативного жорсткого управління державою, почали руйнуватися. В період приблизно з грудня 2016 до січня 2018 всі підпори, що тримають авторитарні порядки в державах, руйнуються, і події стрімко розвиваються у бік гострої кризи авторитаризму, коли підтримка порядку методами жорстокого утиску призводить до руйнації системи.

На світовому рівні – протистояння політичних таборів через ставлення до прогресивних реформ у сфері вільного підприємництва, ідея цих реформ зародилася у 2010-2011. З одного боку, ми бачимо результати прогресивних змін, що відбулися за останні 6 -7 років у суспільстві. Ми можемо оцінити зроблене і почати використовувати досягнення. З іншого боку, сили, що не зацікавлені у прогресивних змінах, використовують напруження в суспільстві, щоб загальмувати реформи і повернути «статус-кво». Це дуже гострий період у житті суспільства, коли вирішується подальша доля прогресу та еволюції суспільства.

В кінці травня у боротьбі за справедливість можна розраховувати на підтримку з боку прогресивних реформаторів та на підтримку з боку передової науки і технологій. Боротьба за справедливість йде на рівні інтелектуального протистояння. Тут інформація, що застосовується у сфері міжнародного права, дає можливість перемогти та зміцнити позиції. Сприятливі умови для конкретних практичних дій, спрямованих на здійснення прогресивних реформ у сфері вільного підприємництва.Піки аспекту 29 та 31 травня 2017. На початку червня виникають принципово нові передові ідеї щодо культури, мистецтва, суспільних стосунків. В середині червня 2017 сприятливі умови для важливих рішень та зустрічей на міжнародному рівні щодо прогресивних реформ, наукових розробок, передових технологій.

Наприкінці травня на державному рівні відбувається оцінка конкретних практичних дій, спрямованих на захист кордонів держави та на підтримку порядку в державі, ці дії були розпочаті наприкінці серпня 2016 року. Зараз нічого не можна приховати – всі дії обговорюватимуться відкрито, інформація буде використана, щоб притягти до відповідальності за законами міжнародного права. Дуже скрутний час для ворогів державності, пік аспекту 29 травня 2017. У сфері державного керівництва, політики та великого бізнесу – події, що стосуються розвитку теми культури, мистецтва, суспільного життя. Ця ідея виникла наприкінці жовтня 2016 року і стосується міжнародних відносин, законів міжнародного права, вищої та спеціальної освіти, філософії, ідеології. Початок червня – період стрімкого розвитку цієї ідеї. В середині червня 2017 важливі рішення та зустрічі на міжнародному рівні.

У сфері юриспруденції та законотворчості, освіти та ідеології перша половина червня сприятлива для вирішення питань припинення війни. В третій декаді червня сильне напруження у повсякденному політичному житті. Важкий період для законотворчості. Криза і конфлікти у сфері законодавства, є тенденція до блокування важливих законопроектів. У жовтні 2015 року на рівні законодавства виникли ідеї, пов’язані з важливими для малого й середнього бізнесу законами. А також із законами, що стосуються галузі охорони здоров’я, освіти, тонкої точної інтелектуальної праці, державної та військової служби. На початку жовтня 2016 вперше гостро точилася боротьба щодо цих законів. Наприкінці лютого 2017 сталася головна криза, коли протилежні позиції досягли піку гостроти конфлікту. Тепер, наприкінці червня 2017, завершальний етап втілення ідеї законодавчих змін щодо визначеної галузі. Це час конфліктів і палких дебатів у суспільстві.

У сфері особистої професійної майстерності Наприкінці серпня 2016 року у вас могли виникнути нові ідеї щодо зміцнення вашого становища в суспільстві через конкретну практичну діяльність, через власну професійну майстерність (кар’єрне зростання, гідність, репутація, статус). Зараз ви можете оцінити свою діяльність і намітити план подальших дій. Дуже скрутний час у плані кар’єри. Якщо ви все робили правильно, зараз у вас купа роботи. І варто зосередитися на ній, бо до квітня 2018 ви маєте зробити ті конкретні кроки в професії, що намітили для себе ще у серпні 2016. Якщо ж ви невдоволені результатами власної діяльності, нічого не поробиш – доведеться до квітня 2018 пожинати плоди того, що наробили. Пік аспекту 29 травня 2017. До 4 червня ваші професійні напрацювання інтелектуального характеру позитивно сприймає суспільство. Тож варто розповісти про них широкому загалу. Після 4 червня й до початку другої декади червня варто скористатися в професії та спорті підтримкою з боку партнерів і тих людей, чиї естетичні та етичні погляди ви поділяєте. Другі та третя декади червня 2017 – дуже напружений період у сфері професійної діяльності. У жовтні 2015 року виникли ідеї стосовно розширення можливостей у професії та вихід на більш високий рівень професійності. На початку жовтня 2016 вперше довелося дуже напружено працювати, випробовуючи нові ідеї на практиці. Наприкінці лютого 2017 сталася головна криза професійної майстерності, коли можна було оцінити професійні розробки й почати використовувати їхні результати. Тепер, наприкінці червня 2017, – завершальний етап втілення ідеї розширення професійних навичок. Доводиться дуже багато працювати в умовах сильного емоційного збудження. Допомагає виконувати роботу вміння налаштовуватися на тонкі матерії – бачити за матеріальними речами метафізичний зміст подій. В цей час роботі сприяє музика, мистецтво, філософія, гарні краєвиди. В цей час можна отримати протекцію, подарунки, схвалення завдяки власній практичній діяльності.

Щодо особистих статків та самостійних заробітків, то в червні виключно сприятливі можливості. Наприкінці травня і до 6 червня 2017 (пік аспекту 1 червня) фінансові питання вирішується легко, особисті фінансові надходження стабілізуються й зміцнюються. З 6 червня до 5 липня є можливість сильно покращати власні фінансове становище, якщо ви є майстром свого діла або/та у стосунках із майстрами свого діла. Буде підтримка з боку професіоналів. Якщо ваші прибутки пов’язані з мистецтвом, психологією, філософією, міфологією, то до третьої декади червня варто скористатися підтримкою з боку дивовижних людей та сприятливими умовами, щоб заробити гроші або вирішити питання матеріального характеру. Якщо ваші особисті прибутки пов’язані з тим, що ви маєте стосунки зі знаменитостями світового масштабу або самі є такою знаменитістю, то у третій декаді червня у вас буде дуже сприятливий збіг обставин, коли дружба із видатними людьми дасть можливість покращити власне фінансове становище. Якщо ваші прибутки пов’язані з тим, що ви є знаменитістю у якихось вузьких специфічних колах, то в третій декаді червня у вас будуть прибутки через участь у світських закладах, через події культурного життя, через партнерство. Наприклад, ви можете дуже багато заробити або отримати подарунки завдяки своїм глибоким знанням у галузі культури, моди, мистецтва, комунікатики. Заробітки супроводжуватимуться інтенсивними переживаннями, навіть якщо події легко прибиратимуть всі перешкоди на шляху до вашого добробуту й гармонійного партнерства. Пік аспекту 24 червня 2017. Наприкінці червня і до 5 липня будьте готові до того, що ваші етичні погляди та естетичні смаки конфліктуватимуть зі звичними в суспільстві поглядами на особисту творчість та роль особистості у колективі. Якщо ви вмієте балансувати на між межі новітніми тенденціями розвитку суспільства та традиційними нормами, ви зможете заробити на конфлікті новітніх тенденцій з застарілими настановами. Якщо не вмієте, то ризикуєте втратити прибутки й зіпсувати стосунки.

До 6 червня 2017 найбільш привабливими та симпатичними будуть люди, що виглядають сильними, сміливими, войовничими, відважними, спортивними, енергійними та є майстрами свого діла, класними фахівцями. Приваблюють люди прямодушні, імпульсивні, впевнені в собі. Ви підвищите власну привабливість, якщо у соціальних ситуаціях демонструватимете власну професійну майстерність – це той момент, коли скромність не прикрашає. Якщо у вас цікавляться, хто ви за фахом, сміливо розповідайте про себе все, чим пишаєтеся. Демонструйте, що вмієте постояти за себе. Додайте до свого стилю нових модних речей, сміливих аксесуарів та прикрас, яскравих кольорів. Щось авангардне буде доречним саме зараз. До свого індивідуального стилю сміливо можна додати речі спортивні, милитарі, денім, богемні. Жартуйте над строгою класикою у дусі Вів’єн Вествуд. Створіть романтичний образ у дусі Chloé. Ризикніть із витворами невідомих сучасних дизайнерів. Але слідкуйте за тим, щоб образ був цілісним, щоб всі елементи сполучалися між собою гармонійно. І найважливіше: ви маєте одягтися відповідно до ситуації, навіть якщо вам дуже кортить епатувати. Соціальний образ, що користується попитом: Першопроходець, Вояк, Захисник Природи. Стиль у мистецтві – «екшн», постмодерн, хепенінг.

З 6 червня до 5 липня найбільш привабливими та симпатичними будуть люди, що виглядають певними у майбутньому, бо мають якісну життєву позицію, усвідомлюють власні цінності, володіють майном та мають повсякденні прибутки, а також вміють насолоджуватися радостями життя. Ви підвищите власну привабливість, якщо у соціальних ситуаціях демонструватимете власну красу та вміння розбиратися у питаннях етики та естетики. Навіть якщо у вас бездоганне тіло і дуже гарне матеріальне становище, але бракує художнього смаку та цивілізованих манер, ви не будете почуватися вдоволено в соціальних ситуаціях. Додайте до свого стилю речей, що демонструють ваш гарний смак: сучасна класика, що обіграє модні речі 1910-1930 років. Помірковані природні кольори (нейтральні та приглушені кольори дорогоцінного каміння), натуральні тканини (льон, батист, муслін, шовковий креп), вишивка, мереживо, волани й жабо. Вишукані аксесуари; черевики, капелюхи й прикраси, що виглядають, як витвори мистецтва. До свого індивідуального стилю додайте вінтажні речі. Створіть історичний романтичний образ у дусі “Абатство Даунтон”. Соціальний образ, що користується попитом: Землевласник, Селянин, Пастух, Хранитель, Сторож. Стиль у мистецтві – бароко.

Щодо розумової активності у червні, то до всі розумові процеси йдуть дуже швидко. До 7 червня мислимо категоріями вигоди, прибутку, матеріальних цінностей. У період 7 – 21 червня ми зацікавленості у високій якості мислення та у здобуття нових знань та знайомств. З 21 червня розум романтичний, нас цікавлять фантазії та аналіз з позиції історичних подій. Загалом до 29 липня 2017 розум буде зайнятий переважно питаннями матеріального світу: власні статки та майно, прибутки, витрати, джерело прибутків, здатність самостійно забезпечувати себе всім необхідним для життя. А також питаннями власної системи цінностей: життєва позиція, етика. З 29 липня 2017 розумова активність буде спрямована на питання роботи, служби, інтелектуальної тонкої точної праці, на підтримку здоров’я та на наведення ладу й чистоти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає