Гороскоп на місяць 4 липня – 2 серпня 2016

Г.Х.Андерсен "Снігова королева" Анжела Баррет

Найромантичніший місяць цього року. Теплі родинні стосунки. Комфорт. Затишок. Сімейні справи. Зустрічі з батьками. Домівка. Питання нерухомості. Національна культура та традиції. Роль жінок у суспільстві. Захист малечі та стареньких. Підтримка життя. Популярна думка. Питання безпеки.

У першій декаді липня важливі події на міжнародному рівні – сприятливі умови для перемовин про мир. Напружена інтелектуальна робота у науковців, реформаторів, винахідників. Якщо рівень майстерності високий, є можливість отримати визнання, винагороду.

У другій декаді важливі події, що стосуються прогресивних реформ, розвитку науки, передових технологій. Професійна майстерність в цей час робить людей помітними. Спортсмени, військові, фахівці у будь-якій галузі отримують визнання та винагороди. Професійна майстерність приносить прибутки. Можна отримати винагороду та визнання завдяки своєму розуму та знанням, а також завдяки вмінню створювати красу. В цей час зміцнюються зв’язки та сосунки. Можуть бути грошові надходження.

В третій декаді липня дуже багато креативних творчих ідей у тих, чия робота пов’язана з наукою, інженерією, реформами. Величезна інтелектуальна напруга та нервове збудження. Варто дотримуватися здорового способу життя та вчасно відпочивати, щоб запобігти нервового зриву. Часті конфлікти під час перемовин, обміну думками. Важко донести до співрозмовника ідею. Думати та висловлюватися заважають глибокі почуття, агресивність та бажання переконати чи помститися. Труднощі і перешкоди у подорожі. Проблеми з транспортом. Треба бути обережними на дорозі. Наприкінці липня – на початку серпня важливі зустрічі та рішення на міжнародному рівні.

З 12 липня до 5 серпня до стилю в одязі варто додати яскравих творчих деталей. Підкреслити індивідуальність. Але прикраси мають бути оригінальні, креативні та водночас шляхетні, класичні. Дуже актуальні авторські прикраси та прикраси, дивлячись на які ми згадуємо блиск і велич цивілізації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає