Гороскоп на січень 2016

31_01_2016 В січні 2016, як і в жовтні, листопаді та грудні 2015, всі ситуації відрізняє невизначеність. Люди реагують на життя достатньо унікальними способами – знаходять дуже специфічні рішення. Якщо система в цей час демонструє неготовність до прогресивних змін, люди йдуть проти системи, примушують її мінятися.

Люди активно й різноманітно діють в матеріальному світі, але відкриті й до ідей та законів, які стоять за явищами матеріального світу. Що нас надихає? Ідея здійснити реформи заради можливості діяти на свій розсуд, бути вільним підприємцем, захищати власні інтереси. Надихає наука й передові технології, дружба, принципово нові колективні проекти в галузі військової та будь-якої іншої професійної майстерності. Яка кінцева мета реформ, про які йдеться? Розширення можливостей для малого та середнього бізнесу, для державної та військової служби, для тонкої точної інтелектуальної праці, для охорони здоров’я та освіти через інтеграцію в більш розвинене  в еволюційному сенсі суспільство. Важливі події в сфері реформ, модернізації, наукових розробок, колективної діяльності, виконавчої влади в державі приводять суспільство до зрушень. Проблеми й конфлікти в цьому місяця, як і в жовтні та в листопаді, пов’язані з юриспруденцією, законотворчістю, питаннями міжнародного права, міжнародними відносинами, питаннями вищої освіти, ідеології, моралі, релігії та пропаганди.

В січні 2016 народжуються люди специфічної долі, з дуже акцентованою індивідуальністю. Але така людина зможе діяти ефективно, якщо вестиме досить нормальний спосіб життя. В іншому випадку можлива занадто ексцентрична поведінка. Такі люди часто бувають одинаками, що чинять спротив системі.

 

В першій половині січня відбудуться важливі зміни в сфері нашої ментальної активності. 26 грудня 2015 почалася фаза ретроградності Меркурія, коли директний Меркурій опинився в 24 градусі Козерога, в якому відбудеться кон’юнкція Меркурія ретроградного з Сонцем 14 січня 2016 — це Нижня кон’юнкція. Це значить, що попередній цикл Меркурій/Сонце (30 вересня 2015 – 14 січня 2016) завершується: в цей час ми підбиваємо підсумки, осмислюємо зроблене й мріємо про наступне. Подивіться, в якому домі вашого гороскопу відбулася ця кон’юнкція – тут, в цій сфері реалізовуватимуться ваші нові ментальні уявлення, інтелектуальні зусилля в період до наступної Нижньої Кон’юнкції Меркурій/Сонце 9 травня 2016. 23 березня 2016 буде Верхня кон’юнкція – і ми зможемо усвідомити, що в нашій інтелектуальній діяльності (навчання, писання, спілкування, пересування, зв’язки) з 26 грудня 2015 сталися суттєві зміни в тій самій сфері, яку символізує дім, куди потрапила Нижня кон’юнкція 14 січня 2016 року. В якому домі вашого гороскопу буде Верхня кон’юнкція 23 березня 2016 (5 градус Овна), в тій сфері в березні доречно буде докласти розумових зусиль, щоб підвищити власну вітальність, компетентність, щоб реалізувати власні творчі здібності. Цикл триватиме до 9 травня 2016.

В першій декаді січня буде сильне прагнення до реформ та новаторства, але виявиться, що є перешкоди, пов’язані з великою кількістю конкретних практичних дій. Що треба повернутися до своїх важливих довгострокових ділових програм і багато чого в них переосмислити, доробити, переробити,  щоб згодом можна було приступити до теми реформ з новими ідеями. В останній декаді грудня 2015 склалася дуже напружена ситуація для розумової діяльності, пов’язаної з конкретними практичними діями: спорт, професійна майстерність, боротьба, відстоювання власних інтересів. Занадто багато роботи, контактів, пересувань. Доречно встановлювати нові партнерські стосунки з діловими серйозними людьми заради досягнення мети. Демонструйте свої ділові якості: знання, безпосередньо пов’язані з вашою кар’єрою та бізнесом; вміння структурувати час, вміння вести ділову бесіду, вміння знаходити найкоротший найрозумніший шлях до цілі. Це ділове інтелектуальне напруження триватиме аж до кінця березня 2016. Тож, складіть ретельно розклад справ і працюйте в діловому режимі економії сил на довгій важкій дистанції. Бо зухвале ставлення до боротьби, роботи, спорту призведе до нервового зриву та помилок, які доведеться згодом виправляти. Раціонально організована робота, навпаки, наприкінці березня принесе задоволення та вдачу, приплив сил, можна буде розслабитися й працювати вільно.

В першій декаді січня 2016 з’являються нові ідеї щодо серйозних довгострокових програм розвитку суспільства через дотримання законів міжнародного права, через міжнародні стосунки, сферу ідеології та вищої освіти, туризму, інтеграції в більш розвинені в еволюційному сенсі суспільства. Зароджуються обставини для майбутніх фундаментальних змін в державному та політичному житті. На державному рівні це період розрядки напруження в суспільному житті, в сфері фінансів та в сфері стосунків. На особистому рівні виникають спонтанні умови для здійснення нових ідей стосовно прибутків через реалізацію в кар’єрі, бізнесі, через питання честі, репутації, нові ідеї для зміцнення фінансового становища та стосунків завдяки розширенню свідомості, взаємодіям з іноземцями, отриманню вищої та спеціальної освіти.

В другій декаді січня — сприятливий період для інтенсивних мирних переговорів, договорів, перемир’я та мирних домовленостей. На особистому рівні – сприятливий момент для самоствердження та нових знайомств в сфері кар’єри, бізнеса, нові можливості в цих сферах через удачу та покровительство, якщо ви вмієте працювати, вправно виконуєте службовий обов’язок, добре підтримуєте власне здоров’я, ведете здоровий спосіб життя.

В третій декаді січня в суспільстві величезний запит на утворення нових культурних традицій на рівні законотворчості щодо малого й середнього бізнесу, охорони здоров’я, освіти, державної та військової служби, тонкої точної інтелектуальної праці. На особистому рівні везіння та покровительство, нові широкі можливості очікують на тих, хто навчається новому, щоб застосувати це в своїй роботі, побуті, діях заради підтримки здоров’я.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає