Затемнення 2015 року в гороскопі України


В період з 2015 року до 2017 року включно всі затемнення в гороскопі України проходять через вісь шостий-дванадцятий дім. Таким чином, весь цей час затемнення акцентуватимуть такі сфери життя в Україні: повсякденна праця, державна та військова служба, малий та середній бізнес, охорона здоров’я, початкова освіта, висококваліфікована точна праця, інтелектуальна праця, домашні тварини, інструменти для роботи та механізми, питання гігієни та дієти, лікарні, реабілітаційні центри; викриття дій «п’ятої колони», ворожих спецслужб, іноземної розвідки; позбавлення від саморуйнації, фобій, залежностей, поганих звичок; розкриття таємної змови, обману, таємної ворожнечі; висвітлення «білих плям» в історії, розсекречування архівів.

Цього року чотири затемнення: два сонячних і два місячних.

Затемнення серії 17 S: 20 березня сонячне затемнення у 30 градусі знаку Риби та 4 квітня місячне затемнення у 15 градусі знаку Терези. Затемнення цієї серії віщують добре на теренах тих країн, де спостерігаються. 20 березня 2015 повне сонячне затемнення, його можна буде спостерігати на півночі Атлантичного океану та в Арктиці. Часткове затемнення буде видно в Європі, Україні та західній частині Росії, а також частково в північній Африці. До смуги повної фази попадають Фарерські острови та архіпелаг Шпіцберген.

Астрологічна карта-композит Сонячного затемнення 20.03.2015

Сонячне затемнення 20.03.2015 у Південному Вузлі, Україна.

В Україні сонячне затемнення найкраще буде видно мешканцям Львівщини. Перший контакт почнеться о 10:50, максимальна фаза затемнення Сонця настане об 11:52 і завершиться о 13:09.

Сонячне затемнення 20 березня та місячне затемнення 4 квітня належать до серії 17 S. Ці затемнення приносять події, що пов’язані з несподіваним успіхом у груповому проекті або у особистих стосунках. Щастя в коханні й лобові, роздуми про любов та пристрасть, добрі новини про співробітництво, партнерство, союзи, взаємини, дипломатичні зусилля, мир, відновлення справедливості в суді, або унікальна творча роль в групі однодумців.

В період цих весняних затемнень перед нами постають питання нових зачинань, які ми оцінюємо з перспективи наших стосунків з партнерами та відкритими ворогами. До наших особистих зачинань починають інтенсивно долучатися партнери, товариші або буд-які інші важливі люди. Найбільш важливими стають діла, в яких, крім нас самих, мають приймати участь інші люди. Також це діла, які мають відношення до колишніх рішень, угод, проектів – речей, з якими ми вже давно й добре знайомі. Скоріш за все, абсолютно нова перспектива в нашому житті, яка проявить себе підчас цих затемнень, базуватиметься на взаємодії з іншими людьми й державами. В цей час ми можемо отримати від інших других людей та держав щось вельми важливе, що вплине на наше особисте становище, на становище нашої держави, на наші особисті плани та плани держави. Це може бути схвалення, винагорода, заохочення, критика, нагальна вимога повернути старі матеріальні чи моральні борги. Ми є в цей період стороною, що приймає, а не подає. Ми можемо виявити, що відгукуємося на вимогу інших людей, і нам важно знайти час на особисті потреби. Всі подібні впливи стимулюватимуть зростання нашого усвідомлення самих себе.

В такий період наша воля дещо обмежена – виникають проблеми, які ми не змозі вирішити, бо вони не лежать в площині нашої влади. І тому їх вирішення залежить не лише від нас, а в більшій мірі від інших, вони «вносяться на суд», і нам залишається лише чекати того, як поведуть себе інші люди: наші партнери, союзники та відкриті вороги. Цією іншою людиною може буте не обов’язково ваш партнер зі шлюбу або бізнесу, це може бути найкращий друг, супротивник, ворог, суперник, юрист –будь хто, хто представляє протилежний бік у вашому сценарії. Уявіть, що «м’яч» пішов з вашого «поля» й перейшов під контроль інших людей.

Події, що відбуваються в період цих весняних затемнень, спонукають нас більше спілкуватися, долучатися до суспільних справ. В сфері дому вашої натальної карти, куди потрапляє затемнення Сонця у Південному Вузлі, спостерігатимуться події, що символізують повернення чогось з минулого, щоб воно реалізувалося в новій якості. Також в цій сфері ви відчуватимете, як щось йде в минуле, щоб вивільнити місце для чогось абсолютно нового. Цей період може стати часом розчистки шляху для більш позитивних подій, які мають прийти через півроку, підчас сонячного затемнення у Північному Вузлі. Тож в цей період краще за все спрямувати зусилля на остаточне завершення тих програм в сфері відповідного дому, котрі ви зараз здійснюєте. Ви можете мимо воли долучатися до ситуацій, що символізують віддалення та розлучення, звільнення від стереотипів, які більше не спрацьовують у вашому житті.

Ці весняні сонячні затемнення пов’язані з виходом особисто вас та держави на публіку. Акцентована затемненнями сфера натального дому буде видима всім, її будуть судити люди, суспільство, тут вас будуть оцінювати публічно. Інформація цього дому буде розкрита, факти випливуть на поверхню. Якщо ви не готові до того, щоб ваша діяльність стала відома громаді, не говоріть про неї, не демонструйте її в інтернеті. З іншого боку, якщо прагнете бути помітним, знайдіть спосіб показати свої таланти чи ідеї, дайте рекламу, напишіть статтю або розширюйте свій бізнес. Необхідна гласність в період цих затемнень буде вам забезпечена. Це не час для усамітнення та ізоляції. Навіть якщо ви усамітнитеся, що вивчити іноземну пришвидшеними темпами, ви несподівано опинитеся в ситуації, де у вас з’явиться можливість говорити на цій мові не в академічному режимі, а долучаючись до драм інших людей. Тут дії людини або будуть пов’язані з зовнішнім світом, або будуть очевидними для зовнішнього світу.

Зазвичай в цей період постають питання, в яких не обійтися без компромісу та всебічного обговорення. Питання здоров’я в цей період більше стосуються особистості іншою людини, ніж власної. Хоча в період затемнень в любому випадку питання здоров’я постають.

Затемнення серії 18 N: 13 вересня сонячне затемнення у 21 градусі знаку Діви та 28 вересня місячне затемнення у 5 градусі знаку Овен. Період цих затемнень супроводжується високим рівнем напруженості інтелектуальних та фізичних сил людини, і ми відчуваємо втому. Відбуваються події, які вимагають від нас докладати напружені зусилля. Це може також появлятися у вигляді хвороби або травми, нещасного випадку. Весь відтінок цього сімейства затемнень – фізична напруга, а також стурбованість чи нав’язливі думки.

Астрологічна карта-композит Сонячного затемнення 13.09.2015

Сонячне затемнення 13.09.2015 у Північному Вузлі, Україна.

В Україні ці осінні затемненні сприяють активності в таких сферах життя: зрушення в питаннях малого та середнього бізнесу, високо точної інтелектуальної праці, державної та військової служба, охорони здоров’я, початкової освіти. Постають питання побутових інструментів, техніки, засобів пересування, домашніх тварин. Увага зосереджена на питаннях дієти, всіх аспектів підтримки здоров’я. В країні відчувається приплив сил у громадян. Україна може створити більш організований простір для малого й середнього бізнесу, державної та військової службі.

Ці затемнення знаменують початок життєво важливих подій, які стосуються більше нас самих, ніж тих, з ким у нас партнерські стосунку або відкрита ворожнеча. Акцент не стоїть на стосунках, на питаннях союзів та об’єднань. Навпаки, акцент – на наших власних інтересах там, де вони стикаються з інтересами партнерів та ворогів. Постають питання наших сугубо особистих інтересів, нашого суверенітету, індивідуальності, фізичного тіла, зовнішності, манер поведінки, стилю одягу. Тут питання, що стосуються особистої свободи та особистого життєвого простору. Зазвичай це питання, що потребують від нас невідкладного включення та уваги за принципом «Я». Це може змусити нас глибоко зануритися в справи, де буде чітко видима наша особиста кінцева мета та зацікавленість. Ми можемо почати працювати самостійно або з ентузіазмом включитися в грандіозне нове зачинання, оскільки енергії цього затемнення орієнтують нас на заповзятість и стимулюють до особистої творчості. У будь-якому випадку вплав цих затемнень відбивається в тому, що починається щось нове в нашому житті.

11 березня 2015