Гороскоп України: Соляр України 2017-2018


Новий солярний рік в Україні починається 24 серпня 2017 року о 04 годині 22 хвилин 17 секунд за київським часом (TZ= 3.0000Е, Київ).

Карта соляра (солярне обертання - SO) гороскопа сучасної державності України описує період приблизно з 24 травня 2017 по 24 серпня 2018.

В чому полягають інтереси української політичної нації в 2017-2018 солярному році?

9 дім SO містить натальний Асц

  • Закони і законодавство: уряд створює та приймає необхідні закони.
  • Дії України на міжнародному рівні.
  • Стосунки з іноземними державами.
  • Вирішення питань міжнародного права.
  • Вирішення питань ідеології: формування філософських поглядів нації, формування світоглядних позицій.
  • Вирішення питань, що постають у сфері вищої та спеціальної освіти, у сфері видавничої справи, у сфері пропаганди та реклами.
Соляр України на 2017-2018 рік

Соляр України на 2017-2018 рік

Як це відбувається? Морально-філософські уявлення української політичної нації ґрунтуються на ідеалах лицарської слави, шляхетності, компетентності. (Управитель 9 дому Юпітер у Левові).

Філософія і релігія українців носять повсякденний, побутовий, практичний характер. Світоглядна позиція проста, але з нею зручно жити. Українці можуть виражати свої ідеали в різний спосіб, але завжди просто, діловито, без зайвої глибокодумності та із почуттям гумору. Українці реалізують свої ідеали у таких сферах: тонка точна інтелектуальна праця, освіта, медицина, підтримка здоров’я (гігієна, здоровий спосіб життя, дієтологія, спортивні заняття), державна та військова служби, робота тонкими інструментами, тваринництво (домашні тварини), бджільництво, захист навколишнього середовища. (Управитель 9 дому Юпітер у 6 домі).

Розширення обріїв, далекі подорожі, взаємодія з іноземними культурами і різноманітними системами поглядів, дотримання законів міжнародного права, законотворчість, видавнича справа, рекламний продукт, формування ідеологічних позицій через засоби масової інформації – все це дає можливість українцям підтримувати своє здоров’я, плідно працювати, наводити лад, забезпечувати чистоту навколишнього середовища, вдало організовувати побут, добре взаємодіяти з тваринами. Люди з інших культур і релігій є частиною українського повсякденного середовища. Викладання філософії у всіх навчальних закладах України, починаючи з початкової школи, робить українців здоровими, розумними, дає можливість ефективно працювати і добре почуватися у побуті. (Управитель 9 дому Юпітер у 6 домі).

Законодавство в Україні, перш за все, має сприяти малому й середньому бізнесу, а також державній та військовій службі, охороні здоров’я, чистоті природного середовища, системі освіти, тонкій точній інтелектуальної праці, взаємодії з домашніми тваринами, зокрема бджільництву. Вдосконалювати закони потрібно постійно. Адже законодавство в даному випадку служить інструментом, що забезпечує нації можливість виражати себе у повсякденній роботі. Законодавство України має бути чітко структурованим і має створювати сприятливі умови для розвитку творчого ставлення до праці, здоров'я, гігієни.

Видавнича справа в Україні та сфера вищої та спеціальної освіти мають бути налагоджені дуже чітко, видавництв та навчальних закладів має бути багато (Юпітер). Література та мистецтво, видавнича справа, вища та спеціальна освіта, творчість у галузі тонкої точної інтелектуальної праці (Меркурій/Венера/Юпітер у Левові в кон’юнкції з Сонцем в Діві) зміцнюють зв'язки України з сусідніми державами.

Що допомагає українцям бути здоровими та ефективними у повсякденній роботі, на державній та військовій службі, у малому та середньому бізнесі? Чотири основні фактори:

  1. Законотворчістю мають займатися компетентні фахівці з гарною освітою. Закони мають забезпечувати розвиток малого й середнього бізнесу, охорону здоров’я, освіту, державну службу і військову службу, чистоту навколишнього середовища, гарне ставлення до домашніх тварин. (Юпітер у кон’юнкції з управителем 6 дому Сонцем).
  2. Закони України мають бути максимально скеровані на всебічну підтримку і розвиток української мови як єдиної державної. Українська мова має бути на всіх рівнях повсякденного життя й роботи українців. Всі засоби масової інформації мають бути українською. Навчання та обмін думками мають бути українською. Важливо, щоб українська звучала у транспорті та на дорогах. Українська у повсякденному житті значно розширить інтелектуальні можливості українців, розширить зв’язки українців. Зокрема для розширення інтелектуальних можливостей українців важливо, щоб вже у початковій школі дітей навчали філософії. (Юпітер у кон’юнкції з управителем 3 дому ретроградним Меркурієм).
  3. На законодавчому рівні має бути вирішене питання особистої власності: приватизація, земельна реформа, енергоефективність, включно з ЖКГ, а також продовження боротьби з корупцією і продовження судової реформи. Має бути скасований мораторій на продаж землі. Мають бути ліквідовані "мертві" держпідприємства, які існують лише на папері, але не нічого виробляють. У 2017 році в Україні близько 3000 підприємств у власності держави. Слід продати їхні активи на аукціонах. А на реально працюючих держпідприємствах більшого масштабу слід провести аудит і вивести їх на прозору приватизацію. Приватизація допоможе в боротьбі з корупцією. Звуження сектора держвласності не тільки принесе в Україну інвестиції і новий рівень ефективності, а й зменшить можливості для корупції. В Україну приходить дуже мало інвестицій. Вирішення цих питань значно розширить можливості українців щодо самостійних заробітків і позитивно вплине на партнерські стосунки України з іншими державами. Судова система має забезпечувати українцям захист їх цінностей та особистого майна. (Юпітер у кон’юнкції з управителем 2 та 7 дому ретроградною Венерою).
  4. На законодавчому рівні має бути вирішене питання лікування психологічних травм, отриманих населенням України під час важливих подій в історії України. Українці – постгеноцидна посколоніальна нація. На подолання наслідків психотравм має працювати вся ідеологічна та законотворча система української держави. Саме ці психологічні проблеми української політичної нації негативним чином впливають на родинне життя українців та на виховання дітей, на відчуття безпеки у населення та на реалізацію творчого потенціалу населення. (Юпітер в опозиції до управителя 4 і 5 домів Місяця).

Через яку саме сферу українська політична нація здійснює свої інтереси цього солярного року?

Управитель натального Асц натальний Марс точно на куспіді 3 дому SO.
Місяць SO у 3 домі SO і в 6 натальному домі.
Юпітер SO у 3 домі SO точно на натальній Парс Фортуни у 7 натальному домі.

Протягом 2017-2018 солярного року українська політична нація активно боротиметься за свої інтереси в сфері інтелектуальної діяльності. Наприклад, за те, щоб засоби масової інформації відповідали інтересам української політичної нації та інтересам української держави.

Держава Україна буде цілісною та успішною лише за умови, що буде одна державна мова - українська. Це полегшить мешканцям спілкування між собою. Якщо на рівні законодавства забезпечити українській захист і розвиток, в державі легше розвиватимуться справи, що стосуються пересування та обміну думками: залізниця, авіація, морські та річкові перевезення, стан доріг, робота пошти, медіапростір, загальна освіта, свобода слова, робота ЗМІ. Захист української на державному рівні за допомогою законодавства добре вплине на нервову та інтелектуальну системи суспільства і на всі їхні прояви через освіту, літературу, поштові повідомлення, інтелектуальні зміни і тенденції, школи і торгівлю. Влада в державі повинна повідомляти свої розпорядження народу, робити політичні промови і оголошення, а також висвітлювати події за допомогою засобів масової інформації виключно українською. У карті України, так само, як і в карті Англії Тюдорів, - Меркурій у Левові. Англії це дало величну еру англійської літератури і Вільяма Шекспіра. Для України вкрай важливо для єдності і слави української політичної нації та держави налагодити єдину систему освіти українською. Також слід налагодити видавництво книг українською, робити переклади українською творів зарубіжної літератури, ЗМІ мають бути українською - це запорука розвитку і процвітання незалежної України (Управитель 3 дому Меркурій ретро у складі стелліуму в 6 домі).

Чим найбільше опікуватимуться українці протягом 2017-2018 солярного року?

  • Захистом і розвитком української як державної мови.
  • Станом свободи слова.
  • Роботою ЗМІ.
  • Станом доріг і транспорту.
  • Початковою та загальною освітою.
  • Інтелектуальною діяльністю.
  • Транспортом та дорогами.
  • Засобами спілкування.

Турбота української політичної нації про долю української як єдиної державної обумовлена бажанням подолати схильність населення до саморуйнації, що проявляється в ірраціональних страхах, у недовірі до будь-кого, хто знаходиться при владі. Наприклад, «блокада», перекривання доріг, напади на поліцейських, заперечення права держави на насильство та привласнення цього права окремими групами людей – це саморуйнація. Вона послаблює державу – ми можемо втратити державу, а без держави нас розпорошить по світу і загарбає наші території інша держава. Таке вже сталося 100 років тому. Роль української в подоланні саморуйнації полягає в тому, що українська як єдина державна єднає, зв’язує українців між собою, покращує порозуміння, покращує розумові здібності населення. ЗМІ мають роз’яснювати населенню все, що відбувається в державі, - це заспокоїть хвилювання, втамує ірраціональні страхи, дасть відчуття захищеності, стимулюватиме українців до особистої творчості та даватиме привід для радості.

Влада в державі залежить від настроїв населення, від стану популяції в цілому. Особливо від ролі жінок в суспільстві: як від індивідуальної ролі жінки, так і від ставлення населення до жіночої природи в цілому. Щоб Україна була успішною державою, необхідно спиратися на національну культуру, яка за суттю є культурою європейською. Треба, щоб українці добре знали правдиву історію своєї країни. Це підвищить рівень безпеки, рівень емоційного комфорту населення, активізує творчий потенціал народу.

Українці емоційно чутливі до проявів розуму, краси, шляхетності, компетентності. Навпаки, нехтування розумом та знаннями, зневага до краси та до принципу поваги до особистої власності, зневага до системи законів та бажання керувати державою, не маючи відповідної компетентності, призводять до того, що населення України дезорієнтується і потрапляє в залежність від деструктивних програм підсвідомості. Якщо українці підпадуть під владу низьких інстинктів, то стануть вигнанцями на власній землі, дуже страждатимуть, хворітимуть, потерпатимуть від приниження.

Народу України загрожує давній відвертий ворог. Українці мають добре знати власну історію, щоб не стати жертвою обману з боку ворога, як це вже було раніше. Українці зможуть більш ефективно підтримувати життя своє і країни, якщо популярними заняттями будуть філософія, релігієзнавство, міфологія, історія, культурологія, антропологія, мода, мистецтво. Дуже важливі такі речі як музика, живопис, кіно, фото, сучасне мистецтво, література, поезія. Це допоможе подолати постгеноцидний синдром української нації. Наслідки Геноциду, як свідчать вчені Інституту соціальних досліджень, зокрема Володимир Панченко та Ірина Рева, проявляються в тому, що у сучасних українців занижена самооцінка. Для нас характерна залежна поведінка, страх перед владою і недовіра до представників влади. Ми боїмося майбутнього. Боїмося змін, реформ. Ми безініціативні, боїмося проявляти власну творчість. Хочемо, щоб до влади прийшов правитель, який цілком візьме на себе відповідальність за все, що відбувається, і керуватиме жорстко і навіть жорстоко – «сильна рука». При цьому ми не уявляємо собі, що саме маємо на увазі, коли кажемо про свої бажання: «Щоб все було добре».

Наслідок Голодомору, колективізації та розкуркулення - деградація особистості і традиційних для українців цінностей. Безліч чоловіків, глав сімей були принижені - у них жорстоко відібрали все майно. Позбавили статусу годувальника, позбавили авторитету в очах дітей, а вони, хоч і чинили несамовитий спротив загарбникам, не змогли захистити свої родини, рідних. Це призвело до депресивності суспільства, багато хто став зловживати алкоголем. В українському селі після Голодомору з'явилися нехарактерні для традиційної української ментальності явища: крадіжки, доноси, домінування окремих особистостей, які займають керівну посаду (наприклад, голова колгоспу), знизилася роль громади в управлінні життям села. Голодомор вплинув на основи традиційного інституту сім'ї - влада викорінювала чинники сім’ї, які об'єднували суспільство на рівні родів, були заборонені традиційні обряди та свята. "У нас склалася ситуація, коли жертва адекватно сприймає наявність портрета насильника у себе вдома", - каже науковий співробітник Інституту суспільних досліджень Ірина Рева. Наприклад, ми бачимо, як зросійщені українці виступають проти державної мови. Саме вони хизуються: "Я с самого своего рождения разговариваю на чистом русском языке как и вся моя семья!" Російська тут, з одного боку, засіб захистити себе від загарбників, мовляв, ми свої, нас не ображайте, а з іншого - спосіб самостверджуватися на українцях, бо захисники російської в Україні спираються на імперський міф про те, що українська - мова неосвічених селюків, а не мова прогресивних городян. Також приклад – реакція на декомунізацію: ми бачимо, що частина населення невдоволені знесенням пам’ятників катів українського народу, невдоволені перейменуванням вулиць, що носять радянські та імперські назви. Наприклад молода людина обурюється: «Я родился в Кировограде, я не хочу никакое другое название».

Рева вказує також на дослідження Центру українознавства КНУ ім. Шевченко 2003-2008 роках, коли обстежили тисячі громадян України, яким в 1932-33 рр. було від 1 до 7 років (половина з них жили на території, де був Голодомор). Більшість із тих 500, хто жили на територіях, постраждалих від Голодомору, мають високий рівень тривоги, у них домінують депресивні настрої – зараз у Фейсбуці це явище називається «зрада», є фобії, психосоматичні розлади, неусвідомлений комплекс меншовартості. Для цих людей характерна неадекватна самооцінка, дуже слабке прагнення самореалізації, невисокі вимоги до себе, наявність радянських стереотипів "бути, як усі", "не висовуватися", "не бути націоналістом", схильність до конформізму та втеча від дійсності.

Необхідно лікувати націю від психотравм. Це можна зробити через вивчення, наукове осмислення своєї історії, через усвідомлення своїх страхів і комплексів. І в солярному 2017-2018 році тема оздоровлення нації через освітні програми та через роботу ЗМІ буде дуже актуальною.

У якій сфері буде щасливий випадок та розширення можливостей протягом 2017-2018 солярного року? Робота наших законодавчих органів, робота українців у галузі міжнародного права, державна служба, військова служба, розширення можливостей для малого й середнього бізнесу, розширення можливостей у медицині, освіті та тонкій інтелектуальній роботі призведуть до того, що українці будуть багато спілкуватися зі своїми партнерами та союзниками щодо відновлення справедливості в суді та щодо перемоги над відвертим ворогом української державності. Тут на Україну очікують щасливі збіги обставин, щасливі випадковості, прихильність з боку більш розвинених держав та впливових персон. Успіх супроводжуватиме українців у питаннях свободи слова, ЗМІ, закону по державну мову, у питаннях транспорту, доріг, загальної освіти. Тут буде розширення можливостей, яке позитивне вплине на стосунки з партнерами та на протистояння з відвертим ворогом. У нас буде привід радіти у сфері міжнародних відносин та міжнародного права.

Які риси характеру знадобляться українцям протягом солярного року 2017-2018?

Овен на натальному Асц. Лев на Асц SO

Національні риси українців: активна поведінка, пробивна сила, динамічність, імпульсивність, пристрасність. Ми маємо запальний характер, але швидко вгамовуємося. Ми сміливі, ризиковані, відважні. Сексапільні, витривалі. Непокірні, войовничі. Прямолінійні. Нам властиво опановувати конкретну практичну діяльність на професійному рівні - українці гарні майстри. Негативні риси характеру: фанатизм, екстремізм, зайва поспішність, безцеремонність, сварливість, егоцентризм, жага до боротьби заради самого процесу боротьби, грубіянство.

Протягом солярного року 2017-2018 українцям додатково знадобляться такі риси характеру: вміння брати на себе відповідальність, компетентність, вміння керувати, вміння творчо підходити до вирішення питань, вміння самостійно обирати «або – або», вміння шляхетно панувати, вміння радіти життю, великодушність.

Протягом року буде багато сприятливих умов для саморозвитку та еволюційного росту.

В якій сфері важливі рішення забезпечать життєздатність нації ? До чого нації та Президенту особисто слід докласти зусиль, щоб підвищити життєздатність держави?

Управитель Асц SO Сонце в 2 домі SO та в 6 натальному домі.

Цього року українська політична нація і Президент особисто мають проявити особисту зацікавленість та ініціативу у сфері ресурсів та фінансів країни. Вирішення питань у цій сфері підвищить життєздатність держави. В цих сферах на Україну очікує максимальне зростання. Перш за все, йдеться про гідні умови праці для малого й середнього бізнесу, для державної та військової праці, для галузі охорони здоров’я, для галузі освіти, тваринництва, тонкої точної інтелектуальної праці. Мають бути на рівні керівництва держави прийняті важливі рішення щодо особистих прибутків громадян відповідно до їхньої роботи. На законодавчому рівні має бути вирішене питання захисту цінностей особистості та захисту особистої власності: приватизація, земельна реформа, енергоефективність, включно з ЖКГ, а також продовження боротьби з корупцією і продовження судової реформи. Має бути скасований мораторій на продаж землі. Мають бути ліквідовані "мертві" держпідприємства, які існують на папері, але не виробляють продукції. Вирішення цих питань значно розширить можливості українців щодо самостійних заробітків та матиме позитивний вплив на співробітництво з іншими державами. (Венера управителька 2 та 7 домів у кон’юнкції з ретро Меркурієм, Юпітером, Сонцем, в опозиції до Місяця).

Що допомагає українцям самостійно забезпечувати себе всім необхідним для життя (особисті прибутки, статки, заможне життя, краса і гармонія)? Щоб бути заможними, українцям потрібно:

  1. Розвивати свої розумові здібності. Навчатися, раціонально мислити, аналізувати, читати книжки, обмінюватися думками, слідкувати за правдивим висвітленням подій у ЗМІ. Критично ставитися до новин. Критично мислити.
  2. Добре володіти українською. Спілкуватися українською у повсякденному житті.
  3. Бути мобільними. Мати гарні дороги, засоби пересування і засоби комунікації.
  4. Наводити лад. Структурувати. Слідкувати за чистотою і гігієною.
  5. Вести здоровий спосіб життя. Правильно харчуватися. Займатися спортом заради підтримки здоров’я.
  6. Приймати необхідні для розвитку малого та середнього бізнесу закони.
  7. Дотримуватися законів. В тому числі законів міжнародного права.
  8. Розширювати можливості в сфері державної та військової служби, охорони здоров’я, освіти, тонкої точної інтелектуальної праці, тваринництва.
  9. Подорожувати.
  10. Підтримувати гарні міжнародні відносини.
  11. Брати на себе відповідальність за свою роботу, здоров’я, побут, службу.
  12. Бути компетентними в роботі.
  13. Висувати на керівні посади лише компетентних людей.
  14. Голосувати на виборах лише за компетентних кандидатів. Нести відповідальність за свій вибір кандидата на посаду держслужбовця.
  15. Керувати своїм повсякденним життям: побут, робота, підтримка здоров’я.
  16. Нести відповідальність за домашніх тварин.
  17. Нести відповідальність за екологічний стан середовища.
  18. Нести відповідальність за прибирання сміття.
  19. Добре знати правдиву історію рідного краю.
  20. Опікуватися рідними, близькими, родиною.
  21. Створювати затишне безпечне місце проживання.
  22. Опікуватися особистою творчістю, ділитися з народом власною радістю життя.
  23. Опікуватися вихованням дітей.
  24. Вміти розважатися й веселитися.
  25. Долати саморуйнацію.

Здоровий глузд, правильні розрахунки, якісний аналіз, тонкі точні знання – все це позитивним чином впливатиме на фінансове життя країни і на особисті прибутки кожного громадянина. Цього солярного року як ніколи вигідно бути розумним – від цього залежать наші статки і вміння заробляти завдяки праці.

Яка сфера життя приноситиме особисті прибутки?

Управитель 10 і 4 домів SO Венера в 12 домі SO та в 5 натальному домі.

Українцям не слід розраховувати на те, що їхні особисті прибутки якось відчутно зростуть цього солярного року. Треба відверто сказати, що підстав для такого очікування зараз немає. Звичайні прибутки від звичної роботи. При цьому, як не дивно, українці відчуватимуть себе не бідними. Тому що цього року акцент стоятиме не стільки на матеріальних здобутках, скільки на здобутках ціннісного, морального характеру: подолання саморуйнації, позбавлення залежностей, гроші на лікування важких хвороб, вміння насолоджуватися життям і радіти, коли займаєшся мистецтвом, філософією, модою, антропологією, історією, міфологією. Українці отримують прибутки, коли втілюють в життя свої творчі проекти, пов’язані з позвабленням саморуйнації та із сублімацією травматичного історичного досвіду в творчість (театр, кіно, живопис, музика, література, поезія).

Які фактори впливають на життя нації в цьому році?

Марс SO управитель 10 дому SO прямо за Асц SO разом з натальними Меркурієм, Венерою, Юпітером

Українська політична нація реалізує себе через сферу повсякденної рутинної праці. Іншими словами, українці проявляють свій національний характер і реалізують національний міф, коли несуть державну та військову службу, працюють у малому та середньому бізнесі, наводять лад і чистоту, піклуються про власне здоров’я, облаштовують свій побут, працюють з домашніми тваринами, розвивають тонкі точні технології, займаються охороною здоров’я та освітою. Українська нація цілісна та єдина з власним правлячим класом. У розвиненому варіанті це дає стабільне здорове існування нації під охороною мудрих державотворців. Розмови про розкол сучасної України безпідставні і безглузді з точки зору гороскопу України - Марс в гороскопі України не має ні квадратур, ні опозицій, які могли б вказувати на розкол, розпад нації або федеративний склад держави. Більш того, Марс має трин до Сатурну в 11 домі у Водолієві – українська політична нація здатна скористатися суворими обставинами і створити міцні структури влади, що підтримуватимуть порядок в державі та охоронятимуть її кордони: армія, поліція, каральний апарат, судова система. Коли українці працюють та захищають власні інтереси, вони отримують величезні преференції з боку державних структур влади – на користь українців працює репутація українців у світі, гідність українців та дружні відносини з іншими державами, а також прогресивні реформи.

Щоб можна було говорити про зникнення держави шляхом розколу нації, потрібно, щоб Юпітер і Марс в гороскопі держави були сильно уражені напруженими дуговими аспектами до вищих планет, - в гороскопі України цього немає.

На життя української політичної нації в цьому солярному році 2017-2018 впливають такі фактори:

  • Війна.
  • Необхідність боронити інтереси нації та держави від ворогів.
  • Необхідність жорсткими методами захищати порядок в державі від правопорушників.

До чого саме доведеться докласти зусиль, щоб перемогти?

У цьому році нації та державі краще направити свою активність на сплановані конструктивні дії з метою захисту і розбудови держави, щоб уникнути безцільного розпорошення сил. Ми можемо зіткнутися з труднощами і з необхідністю маневрувати на наміченому шляху, щоб захистити себе. Сміливість, відвага, войовничість - це цінні якості, але не варто кидатися в нерівний бій, щоб загинути за власні інтереси. Варто діяти професійно й майстерно, щоб перемогти у боротьбі за власні інтереси. Українській політичній нації доведеться докласти додаткових зусиль, щоб зберегти державність, відстояти незалежність у боротьбі. Доведеться відмовитися від чогось, що раніше було складовою мети, яку нація ставила перед собою.

В яких умовах нація здійснюватиме власні інтереси цього року?

5 натальний дім містить Асц SO (його управитель Місяць в натальній карті у 12 домі)

Власні інтереси українська політична нація цього солярного року 2017-2018 здійснюватиме в умовах, які пов’язані з проявом особистої творчості. Населення України травмоване Голодоморами та колоніальним минулим. Цього року перед українською політичної нацією постає питання подолання наслідків цих травм через творчість: театралізовані дійства, ігрові ситуації, хобі, розваги, виховання дітей, відзначання історичних подій на символічному рівні.

Яку мету нація ставить перед собою в цьому році? Через яку сферу нація досягне мети в цьому році?

5 діім SO містить натальну МЦ і управителя натальної МЦ Сатурна SO на куспіді натального 9 дому

Державна влада України діє через колективну роботу Верховної Ради. Уряду потрібні законодавчі органи і місцеве управління. Українська політична нація та держава досягають поставленої мети через взаємодію з дружніми нам країнами. Розвиток держави буде йти хорошими темпами, якщо уряд буде спиратися на науку, передові технології, важку промисловість, своєчасно проводитиме необхідні реформи.

Національний престиж і імідж України в світі обумовлений тим, що для світу Україна тривалий час залишалася невідомою, незнаною. Українська політична нація та держава мають вести таку політику в світі, яка прояснювала би невідомі, заплутані речі, пов’язані з історією України, її місцем в цивілізації, її психологічними травмами. Ми маємо показувати світові наші досягнення у гуманітарній сфері та у сфері технічних, інженерних розробок. Україна має величезний науково-технічний потенціал, а також потенціал мистецький. Щоб розкрити ці потенціали, на державному рівні мають відбуватися заходи, спрямовані, з одного боку, на подолання психологічних наслідків Голодоморів і колонізації, а з іншого боку – на те, щоб зробити Україну відомою в світі.

В цьому солярному році 2017-2018 українська політична нація і держава ставлять перед собою мету – на державному рівні створити умови для творчої самореалізації. Держава і нація зміцнюють свої позиції в світі завдяки прийняттю та здійсненню законів. А також завдяки дії законів міжнародного права. Також завдяки відносинам з іноземними державами та окремими іноземцями. Закони, що будуть прийняті, мають зміцнити державну владу і змусити ефективно працювати гілку виконавчої влади.

Де очікувати на несподіванки?

Уран SO у 1 натальному домі точно на куспіді МЦ SO

Несподіванки будуть у сфері державної влади, земельної олігархії, правлячого класу, іміджу держави в світі. На державному рівні будуть відбуватися реформи, які спритятимуть самореалізації українців у сфері повсякденної рутинної роботи та побуту: служба військова та державна, робота за наймом, малий і середній бізнес, охорона здоров’я, освіта, тонка точна інтелектуальна праця, тваринництво. Реформи в перспективі позначяться на особистих прибутках українців, на інтелектуальних заняттях та стані доріг і транспорту, на побутових звичках, на роботі та здоров’ї, на законотворчості та зв’язках із іноземцями. Реформи сприятимуть подоланню саморуйнації та лікуванню психотравм, отриманих українцями в наслідок важких історичних подій. Також несподіванки очікують у сфері позиції державної влади щодо розвитку важкої промисловості, науки, передових технологій.

Україна пройшла гострий етап кризи розвитку державності, коли анархічні сили саморуйнації загрожували самому існуванню держави. Тепер держава в процесі зміцнення своїх позицій через здійснення прогресивних реформ, розвиток важкої промисловості, розвиток науки і технологій. Зокрема йдеться про розвиток авіації та водяний транспорт, а також про новітні види енергії та водні ресурси.

В якій сфері життя варто більш ретельно перевіряти інформацію фактами?

Нептун SO у 8 домі SO та у 12 натальному домі

Щоб держава могла ефективно функціонувати в інтересах української політичної нації, на державному рівні мають бути вирішені питання, пов’язані з саморуйнацією українців. У державі має бути потужна служба безпеки.

Цього солярного року 2017-2018 СБУ та інші державні організації, що працюють на безпеку України, судячи з аспектів солярного Нептуна, глибоко досліджуватимуть і викриватимуть таємних ворогів України. Нищитимуть діяльність «п’ятої колони» всередині України. Виявлятимуть таємну агентуру. Прояснюватимуть заплутані ситуації. Розкриватимуть обман. Викриватимуть крупні таємні фінансові операції. Матимуть справу з контрабандою. Також цей аспект символізує заходи психотерапії на рівні державних програм, спрямовані на зцілення травм українського народу. Культура, мистецтво, заняття історією та філософією, діяльність релігійних організацій – все це працює на те, щоб допомогти українцям подолати саморуйнацію, викликану наслідками Голодоморів та пригноблення за часів царату та радянських часів.

Де саме відбуватимуться глибокі зміни?

Плутон SO у 6 домі SO та у 10 натальному домі

Плутон України розташований в 7 домі. Це вказівка на те, що Україна - могутній ворог. І держава, що нападе на Україну, занадто ризикує – їй загрожує у такому випадку глибока трансформація або навіть зникнення, не кажучи вже про економічне виснаження. Сила й водночас безсилля української політичної нації та держави проявляються у стосунках з іншими державами: відвертими ворогами та союзниками, партнерами. Співробітництво, відновлення справедливості в суді, дипломатія - тут наша держава залежить від інших держав; але тут ми здатні пережити глибоку трансформацію, нехай важку, але єдино необхідну, щоб свідомо будувати взаємини з іншими державами, співпрацювати, протистояти відкритому ворогові, відновлювати справедливість у суді. Цей аспект несприятливий для відносин - вказує на розриви партнерських відносин, на глибокі конфлікти з сусідніми державами. У той же час це вказівка на те, що Україна - потужна держава. Відкрита ворожнеча з Україною, а тим більше союз із нами, мають безпрецедентний вплив на життя світового співтовариства. Взаємодія з Україною змінює державу-партнера і державу-ворога - в цих державах відбуваються глибокі трансформації. Там починається процес довготривалого глибокого очищенням від усього, що не відповідає вимогам еволюційного розвитку. Якщо при владі в Україні опиняються недостатньо еволюційно розвинені люди, то Україна починає проектувати власні негаразди на державу-партнера - звинувачує сусідів у тих недоліках, від яких потерпає сама. Так, наприклад, кабмін прем'єр-міністра М. Азарова звинувачував Євросоюз у небажанні вкладати великі кошти в українську економіку – це була психологічна проекція, оскільки саме при уряді М. Азарова українська економіка перебувала в стані страшного занепаду. Україні, перш за все, слід трансформувати руйнівні сили всередині самої України - це зробить країну дуже привабливої для інвестицій і потужно захищеною від ворогів.

Якщо відносини України з державами-партнерами будуть добрі, а українська дипломатія щодо ворожих держав буде ефективною, українці зможуть добре заробляти за рахунок своєї повсякденної роботи і почуватимуться здоровими. Якщо зовнішня і внутрішня політика буде невдалою, Україні загрожує безробіття, бідність, незручний побут і проблеми із підтримкою здоров’я. Ворожа держава та/або внутрішні вороги України прагнуть використовувати українців як дешеву робочу силу, перетворити на "рабів" і в руйнівний спосіб експлуатувати природні багатства України.

Корупція, кримінал, тіньова економіка, смертність в Україні є предметом глибоких досліджень і джерелом болісних інтенсивних переживань. При відповідних транзитах ця тема стає причиною суперечок, відкритої ворожнечі, об'єднання в союзи і звернення до суду.

Процеси трансформації, пошуки виходу із кризи, військові дії, вирішення проблем із корупцією, кримінальні розслідування, смертність, а також питання боргів, кредитів, накопичення статків спонукає Україну шукати союзників, створювати партнерські відносини, боронити державу від відвертого агресора та відновлювати справедливість у суді. Інтенсивні глибокі переживання з приводу драматичних подій світового масштабу змушують українців вибудовувати тонкі складні стратегії та діяти дипломатичним шляхом, будит готовою на відвертого нападу з боку сусідів і вести миролюбну політику, шукати компромісів та об'єднуватися в союзи. Борги держави, банкрутство, економічні та політичні кризи, природні катаклізми та пережиті трагічні події є причиною того, що Україна свідомо будує відносини з іншими державами: вступає в союзи або розриває співпрацю.

Україна використовує свої дослідницькі, детективні досягнення в ділових відносинах з іншими країнами: у протистоянні з відкритими ворогами, у співробітництві та партнерстві. Українці використовують своє вміння глибоко розбиратися у втаємничених речах, коли укладають угоди та створюють спілки. Фінансові накопичення і борги України впливають на якість ділового партнерства і співробітництва.

Протягом солярного року 2017-2018 глибокі трансформації очікують на українців у сфері державної та військової служби, охорони здоров’я, освіти, малого і середнього бізнесу, тваринництва, тонкої точної інтелектуальної праці. Тут на державному рівні вирішуватимуться питання боргів, кредитів, податків, страхування, соціальної підтримки, накопичення статків громадянами.

23 березня 2017