Мунданні аспекти Венери: важливі для заробітків, партнерства і суспільного життя періоди березня 2018 – квітня 2019


До 7 березня 2018 дуже сприятливий період: нові ідеї щодо знайомств та заробітків. Везіння, подарунки, аванси, щасливий збіг обставин.

7 – 30 березня 2018 дуже напружений період для статків, заробітків, партнерства. До 13 березня напруження зростатиме: обмеження, перешкоди, відтермінування. В кар’єрі доводиться більше витрачати, доводиться заощаджувати на чомусь заради витрат на щось невідкладне. До 23 березня актуальним стає повернутися до ідей, що виникли у перших числах березня, і поміркувати про заробітки й витрати під іншим кутом зору. Остання декада березня у фінансовому плані може бути дуже напруженою, якщо заробітки мають стосунок до реставрації, протезування, реанімації, реабілітації. Тут можуть бути високі витрати на передові технології та на матеріали.

31 березня – 23 квітня 2018 дуже сприятливий для зміцнення фінансового становища та стосунків період. Професійна майстерність та дисциплінованість у кар’єрі добре винагороджуються. Репутація, статус, дружба із високопосадовцями дуже сприяють підвищенню статків. Допомагає заробляти натхнення високими ідеалами та вміння розгадувати загадки та розбиратися у тонкощах мистецтва. Якщо особисті прибутки пов’язані із реставрацією, протезуванням, знаменитостями світового масштабу, то в цей період можна отримати надзвичайні прибутки, видатні подарунки. Допомагає заробляти дружба зі знаменитостями світового масштабу та/або із відомими у вузькому колі посвячених персонами. Варто зберігати рівновагу між прибутками і витратами. Не слід витрачати на розкіш, якщо доводиться обирати між вкладенням коштів у розширення можливостей у перспективі та  розкішними речами або коштовними подорожами. Варто віддати перевагу вкладенню коштів у великий курс навчальної програми та у подорож з освітньою метою.

24 квітня – 18 травня 2018 якщо ваші прибутки пов’язані з мистецтвом, модою, філософією, міфологією, психологією, то це досить напружений у фінансовому, партнерському та суспільному сенсі період. Доведеться мати справу із нереалістичними мріями, розчаруванням, проясненням ситуацій, розгадуванням загадок. Хибні уявлення, містифікації, обман та самообман шкодять прибуткам та статкам. Напруження зростає до 8 травня, потім протягом двох-трьох днів йде на спад. Друга декада травня дає можливість покращити фінансове становище завдяки оригінальним ідеям, винахідництву. Допомагають друзі та однодумці.

19 травня – 13 червня 2018 період для заробітків і стосунків водночас суворий і перспективний. До 27 травня варто пригальмувати із витратами, заощаджувати. Грошовий потік в цей час скудний. Вірогідні невідкладні витрати на необхідні речі. Великі покупки варто відкласти, вкладати кошти лише у те, що необхідне для бізнесу, кар’єри, зміцнення статусу та репутації. Приблизно із 29 травня до 3 червня гарні перспективи для заробітків. У цей час вірогідні подарунки, щедрі гонорари, щасливий для фінансів та стосунків збіг обставин. У цей час можна вигідно придбати щось цінне. Приблизно між 4 і 15 червня період для заробітків і стосунків несприятливий, але якщо ваші прибутки не пов’язані з реставрацією, протезуванням, знаменитостями світового масштабу, психоаналізом, передовою наукою і технологіями, ви можете не відчути у сфері фінансів нічого надзвичайного. У стосунках це період напружений через питання спільного майна та сексуального досвіду, а також через перебільшення цінності незалежності та оригінальності. В цей час не варто приймати важливих рішень щодо стосунків і спільного майна.

14 червня – 10 липня 2018 дуже напружений період для статків і стосунків. Пристрасне прагнення розкоші змушує боротися за розширення фінансових можливостей. У стосунках – конкуренція, протистояння. Уникати конфліктів не варто, бо це єдина можливість дізнатися про життєву позицію та цінності партнера. У цей час можна відмовитися від чогось приємного заради підвищення професійної майстерності – у перспективі це підвищить прибутки. До 26 червня варто стримувати прагнення витрачати кошти на розкіш. Краще вкладати кошти у навчання та у подорожі з освітньою метою. Це окупить себе у перспективі. Після 26 червня пристрасті навколо грошей і стосунків вщухнуть. Поступово фінансове становище зміцнюватиметься. Складаються сприятливі умови для заробітків в оригінальний спосіб, завдяки винахідливості і використанню чогось неординарного, супер сучасного. Гарна репутація і високий статус працюють на зміцнення стосунків та надходження грошей.

10 липня – 7 серпня 2018 дуже сприятливий для заробітків і стосунків період. Ставлення до грошей і партнерства прагматичне. У стосунках і фінансах дещо нудно.  Сприятливі умови для підвищення статків. Із 29 липня поступово знижується рівень надходження грошей.

7 серпня – 8 вересня 2018 напруження у фінансовій сфері. 7 – 11 серпня невдоволення фінансовим станом. Амбіції високі.  Невдоволення в партнерських стосунках. 12 – 18 серпня багато можливостей для заробітків завдяки знанням, інтелектуальній роботі, знайомствам. Прибутковими будуть ті інтелектуальні розробки, що було зроблені в минулому, і до яких тепер можна повернутися, щоб використати на новому рівні. 19-26 серпня дуже напружений у плані заробітків та стосунків період, якщо прибутки пов’язані із реставрацією, протезуванням, знаменитостями світового масштабу, детективними розслідуваннями, психоаналізом. 27 серпня – 3 вересня нові можливості для заробітків завдяки навчанню, спілкуванню, пересуванню на невеликі відстані. 3-8 вересня занадто багато пристрасті у ставленні до заробітків і у стосунках.  Вірогідні конфлікти з партнерами, фінансові невдачі. Можливі витрати через травми, аварії, поламки механізмів.

9-13 вересня 2018 несподіванки у сфері фінансів та партнерства. Протистояння із друзями та однодумцями у питаннях естетики та етики. Вірогідні витрати у зв’язку з електронним та електричним обладнанням. Допомагає впоратися з негараздами репутації, статус, особисті досягнення та підтримка з боку впливових персон.

14 вересня – 8 грудня 2018 фаза ретроградності Венери. Період 9 вересня - 12 жовтня 2018 в цілому не надто сприятливий для заробітків, переважає напруження у фінансовій сфері. Занадто багато пристрасті у ставленні до заробітків і у стосунках (8 вересня і 11 жовтня у ретрофазі Венери точна падаюча квадратура Венера/Марс). Вірогідні конфлікти з партнерами, фінансові невдачі. Можливі витрати через травми, аварії, поламки механізмів. 9-13 вересня 2018 несподіванки у сфері фінансів та партнерства (12 вересня 2018 точна опозиція Венера/Уран). Протистояння із друзями та однодумцями у питаннях естетики та етики. Вірогідні витрати у зв’язку з електронним та електричним обладнанням. Допомагає впоратися з негараздами репутація, статус, особисті досягнення та підтримка з боку впливових персон (13 вересня точний падаючий секстиль Венера/Сатурн). 5 жовтня – 16 листопада ми повертаємося до ідей заробітків, які колись розглядали як можливі, але потім із якихось причин відклали їх до кращих часів.

8 грудня 2018 – 7 січня 2019 дуже сприятливий для зміцнення фінансового становища та партнерства період. До 16 грудня фінансові надходження завдяки кар’єрі, статусу, репутації. Надходження можуть бути не дуже великими, але постійними й надійними. 17 – 21 прибутки завдяки вмінню розбиратися у тонкощах та знатися на мистецтві. Особливо прибутковий час для тих, хто заробляє у сфері мистецтва, моди, філософії, міфології, психології. 22- 28 грудня прибутки завдяки вмінню «глибоко копати», вести глибокі дослідження та розслідувати приховані речі. Прибутки у тих, хто заробляє у галузі протезування, хірургії, науки, психоаналізу.

7 січня – 4 лютого 2019 зароджуються нові ідеї щодо розширення фінансових можливостей завдяки вищий та спеціальній освіті, великому курсу навчальних програм, вирішенню юридичних питань, далеким подорожам, стосункам з іноземцями. Дуже продуктивний у сфері професійної майстерності період: майстерність добре винагороджується. Стосунки із партнерами гармонійні – єднають спільні професійні конкретні дії, спортивні заняття, близькість естетичних та етичних цінностей. Все це відбувається на тлі болісного позбавлення ілюзій у сфері власних заробітків та статків, партнерства, оцінки власних талантів та здібностей. Особливо в цьому плані критичні 19 - 21 січня 2019. Водночас прогресивні реформи, що були проведені у сфері фінансів у попередні два місяці, починають приносити плоди. До 3 лютого збільшуються прибутки від використання передових технологій та від оригінальних ідей.

4 лютого – 1 березня 2019 період, коли зароджуються нові ідеї щодо прибутків від кар’єри, бізнесу, статусу, репутації. Нові ідеї виникають на тлі драматичних подій світового рівня. Наші цінності формуються під впливом тривоги, яку викликають глибокі трансформації структур будь-якої влади на рівні світових подій. Тривога пом’якшується сліпими сподіваннями на краще. Власна фінансова спроможність ставиться під сумнів через події такого роду як революційні зміни в суспільстві та науково-технічний прогрес, за яким важко второпати. Це важливий у фінансовому плані період, якщо ви заробляєте на життя у таких сферах як: філософія, мистецтво, висока мода, політологія, культурологія, міфологія, кінематограф, протезування, реанімація, хірургія, психоаналіз, наукові дослідження, передова наука і технології, інженерія, винахідництво.

1 – 26 березня 2019 сприятливий для заробітків та партнерства період – гарні умови для розширення можливостей. Водночас дуже напружений у фінансах та стосунках період: конфлікти з партнерами через грошові та етичні питання, важке заробляння грошей у сфері професійної майстерності, «боротьба за гроші», азарт, пристрасне ставлення до грошей. Якщо життєва позиція якісно, то в цей час можна дуже добре заробити завдяки професійній майстерності, спрямувавши силу та сміливість на здійснення конкретних практичних конструктивних дій. Допомагають заробляти знаменитості місцевого масштабу, капіталісти, юристи, видатні письменники, учителі, винахідники, вчені, реформатори, друзі та однодумці. Вірогідні великі витрати на професійну діяльність: механізми для роботи, спортивні заняття, усунення наслідків травм та поламок.

26 березня – 20 квітня 2019 у цей період гроші та розкіш сприймаються як дуже велика цінність. Жага грошей поступово зростає і досягає піку 16 квітня. Володіння грошима та майном в цей час викликає стан ейфорії, мрії пов’язані із багатством, коханням, стосунками. Для тих, хто заробляє на мистецтві, високій моді, міфології, філософії, політології, культурології, це час народження нових ідей щодо заробітків, статків, партнерства. Пік важливих у цьому плані подій 10 квітня. В цей час гарні умови для зміцнення партнерства та статків. Допомагають заробляти високопосадовці, люди великого бізнесу, хтось із батьків, а також знаменитості світового масштабу та/або відомі у вузькому колі посвячених персони. Гарні можливості для заробітків у тих, хто заробляє на протезуванні, хірургії, реанімації, реставрації, наукових дослідженнях, детективних розслідуваннях.

28 лютого 2018