Гороскоп на місяць 26 квітня – 26 травня 2017

У травні в центі уваги опиняються речі, які змушують нас осмислювати власні життєві позиції та розставляти акценти пріоритетів у системі цінностей. Це такі речі в державі як банки, фінансові ресурси, матеріальні ресурси, заможність громадян, економіка, національний продукт. Якісь цінності нації – щось дороге суспільству, а також конкретні персони, яких нація високо оцінює. Ставлення до національного багатства. На персональному рівні нас турбують такі питання як потреба самостійно забезпечувати себе всім необхідним для життя. Шукаємо нове джерело власного прибутку. Самостійно розпоряджаємося власними статками та майном. Усвідомлюємо власні таланти та здібності й беремо на себе відповідальність за те, як ними розпорядитися. Працюємо над собою, щоб розрізняти фальшиві й фактичні цінності. Приймаємо самостійне рішення щодо власної матеріальної стабільності. Вирішуємо, чи варто нам зміцнювати власне здоров’я як енергетичний ресурс. Постають питання власної краси. Питання їжі та особистого майна. Нас турбують такі речі як повсякденні прибутки й витрати: новий напрямок у заробітках, нові фінансові проекти в бізнесі, новий цикл здорового харчування. В цей час вирішуються питання заробітків та статків. Ми можемо отримати те, що складає матеріальну базу для життя й розвитку, – підвищити власну фінансову стабільність, зміцнити здоров’я, втілити в життя власні уявлення про красу й гармонію. Ми можемо наважитися створювати матеріальні цінності й заробляти більше.

На світовому рівні відбуваються події, що символізують гостру кризу плутократичної та політичної влади, а також кризу, пов’язану з ростом міжнародного тероризму. У 2007 році виникли нові тенденції розвитку владних структур. Вони досягли піку свого розвитку у 2013 – 2014 роках. І зараз ми маємо справу з остаточним утвердженням цих тенденцій в житті. Протилежні політичні табори зіткнулися у запеклій боротьбі. Йдеться про дипломатичне вирішення питань захисту законів міжнародного права від тероризму. Плутократичні владні структури намагаються утримати політичну владу. Тема цієї боротьби залишається гостро актуальною до вересня 2017 року. У першій декаді травня події світового масштабу: сприятлива можливість для важливих дипломатичних рішень, що стосуються драматичних подій світового масштабу та законів міжнародного права, пік аспекту 9 травня 2017. У третій декаді травня напруження у суспільному житті через питання майна, фінансів, культури та мистецтва, пік аспекту 25 травня 2017. Гарні умови для обміну думками, пік аспекту 31 травня 2017.

У 1988 році розпочався новий 45-річний цикл розвитку політичних сил правого крила, з імперіалістичними тенденціями та використанням наукових розробок із метою законсервувати авторитарні порядки. У 2010-2012 році була спроба кристалізувати бачення майбутнього, що виникло у результаті світової економічної кризи 2008-2010 років. Але в період жовтня 2012 – серпня 2014 сталася криза, коли елементи, що входили до парадигми імперської ідеології та ідеалів консервативного жорсткого управління державою, почали руйнуватися. В період приблизно з грудня 2016 до січня 2018 всі підпори, що тримають авторитарні порядки в державах, руйнуються, і події стрімко розвиваються у бік гострої кризи авторитаризму, коли підтримка порядку методами жорстокого утиску призводить до руйнації системи. Пік аспекту 19 травня 2017. У першій половині травня на розвиток подій, пов’язаних із цією темою, сильно вплинуть несподівані новини, що стосуються прогресивних реформ, досягнень передової науки та технологій, революційних змін у способі боротися за справедливість. В цей же час борці за справедливість діятимуть дуже активно за допомогою інформації, пов’язаної з викриттям обману. Це дасть можливість досягти успіху у сфері дипломатії та відстоювати справедливість у суді. Пік аспектів 10, 11, 12 травня 2017. В третій декаді травня у боротьбі за справедливість можна розраховувати на підтримку з боку прогресивних реформаторів та на підтримку з боку передової науки і технологій. Боротьба за справедливість йде на рівні інтелектуального протистояння. Тут інформація, що застосовується у сфері міжнародного права, дає можливість перемогти та зміцнити позиції. Піки аспекту 29 та 31 травня 2017.

На світовому рівні – протистояння політичних таборів через ставлення до прогресивних реформ у сфері вільного підприємництва, ідея цих реформ зародилася у 2010-2011. З одного боку, ми бачимо результати прогресивних змін, що відбулися за останні 6 -7 років у суспільстві. Ми можемо оцінити зроблене і почати використовувати досягнення. З іншого боку, сили, що не зацікавлені у прогресивних змінах, використовують напруження в суспільстві, щоб загальмувати реформи і повернути «статус-кво». Це дуже гострий період у житті суспільства, коли вирішується подальша доля прогресу та еволюції суспільства. В середині травня 2017 сприятливі умови для конкретних практичних дій, спрямованих на здійснення прогресивних реформ у сфері вільного підприємництва, пік аспекту 12 травня та 31 травня 2017.

У сфері державного керівництва, політики та великого бізнесу – події, що стосуються розвитку теми свободи слова, ЗМІ, державної мови, початкової освіти, комунікацій, транспорту, доріг. Ця ідея виникла наприкінці листопада 2016 року і стосується міжнародних відносин, законів міжнародного права, вищої та спеціальної освіти, філософії, ідеології. Травень – період стрімкого розвитку цієї ідеї. Пік аспекту 11 травня 2017. Наприкінці травня на державному рівні відбувається оцінка конкретних практичних дій, спрямованих на захист кордонів держави та на підтримку порядку в державі, ці дії були розпочаті наприкінці серпня 2016 року. Зараз нічого не можна приховати – всі дії обговорюватимуться відкрито, інформація буде використана, щоб притягти до відповідальності за законами міжнародного права. Дуже скрутний час для ворогів державності. Пік аспекту 29 травня 2017.

У сфері юриспруденції та законотворчості, освіти та ідеології зникли перешкоди на шляху боротьби за розширення можливостей для майстрів свого діла через реалізацію у малому та середньому бізнесі, на військовій та державній службі, у тонкій точній інтелектуальній праці, у сфері охорони здоров’я та освіти. Вояки, підприємці, професіонали високого класу в будь-якій сфері користуються власними досягненнями, отримують винагороди, визнання як майстри. Якщо вам здається, що з вами чинять несправедливо, не мовчіть – виборювати справедливість у суді за допомогою правдивої інформації зараз легко. Пік аспекту 12 травня 2017. У травні в суспільстві напруження через питання культури та мистецтва, а також через питання ресурсів та статків громадян: думки законотворців поляризовані, і доводиться шукати єдності, що не просто через конфліктні системи цінностей та неякісні життєві позиції. Пік аспекту 19 травня 2017.

У сфері особистої професійної майстерності час докласти зусиль, щоб позбавитися самообману та хибних уявлень, що заважають перемагати. Пік аспекту 11 травня 2017. Фортуна буде до вас дуже прихильна, якщо ви працюєте в інтелектуальній сфері або навчаєтеся заради підвищення рівня майстерності – тут будуть винагороди, подарунки, аванси, розширення можливостей по всіх напрямках, якщо ви вмієте працювати. Те саме стосується й спорту. Пік аспекту 12 травня 2017. Наприкінці серпня 2016 року у вас могли виникнути нові ідеї щодо зміцнення вашого становища в суспільстві через конкретну практичну діяльність, через власну професійну майстерність (кар’єрне зростання, гідність, репутація, статус). Зараз ви можете оцінити свою діяльність і намітити план подальших дій. Дуже скрутний час у плані кар’єри. Якщо ви все робили правильно, зараз у вас купа роботи. І варто зосередитися на ній, бо до квітня 2018 ви маєте зробити ті конкретні кроки в професії, що намітили для себе ще у серпні 2016. Якщо ж ви невдоволені результатами власної діяльності, нічого не поробиш – доведеться до квітня 2018 пожинати плоди того, що наробили. Пік аспекту 29 травня 2017.

Щодо особистих статків та самостійних заробітків, то в травні доведеться оцінювати власне майно та власні прибутки з позиції можливостей, які вони дають. Наприкінці серпня 2016 у вас виникли нові ідеї про те, як розширити власні фінансові можливості. Ясно було, що розширення пов’язане з роботою за наймом, службою, тонкою точною інтелектуальною працею, підтримкою здоров’я. З тих пір ви мали працювати з власною життєвою позицією та цінностями, бо без такого розширення свідомості суттєво розширити фінансові можливості не вдається. Зараз ви оцінюєте зміни, що відбулися у ваших цінностях та у вашому фінансовому житті, й вирішуєте, що робитимете далі. Це може бути час, коли ви отримуєте подарунки, винагороду, визнання, аванси, спонсорську або меценатську підтримку. А може бути, навпаки, час, коли ви бачите, що неправильно скористалися попередніми дарунками долі, і тепер ваше фінансове становище жадає кращого. Пік аспекту 19 травня 2017. Якщо ваші особисті прибутки пов’язані з тим, що ви маєте стосунки зі знаменитостями світового масштабу або самі є такою знаменитістю, то у травні у вас буде дуже напружене світське життя. Якщо ваші прибутки пов’язані з тим, що ви є знаменитістю у якихось вузьких специфічних колах, то в травні у вас буде напружений період щодо культурного життя, партнерства, заробітків, витрат. Наприклад, ви можете дуже багато заробити завдяки своїм глибоким знанням у галузі культури, моди, мистецтва, комунікатики. Але заробітки супроводжуватимуться інтенсивними переживаннями. Пік аспекту 25 травня 2017.

З 28 квітня до 6 червня 2017 найбільш привабливими та симпатичними будуть люди, що виглядають сильними, сміливими, войовничими, відважними, спортивними, енергійними та є майстрами свого діла, класними фахівцями. Приваблюють люди прямодушні, імпульсивні, впевнені в собі. Ви підвищите власну привабливість, якщо у соціальних ситуаціях демонструватимете власну професійну майстерність – це той момент, коли скромність не прикрашає. Якщо у вас цікавляться, хто ви за фахом, сміливо розповідайте про себе все, чим пишаєтеся. Демонструйте, що вмієте постояти за себе. Додайте до свого стилю нових модних речей, сміливих аксесуарів та прикрас, яскравих кольорів. Щось авангардне буде доречним саме зараз. До свого індивідуального стилю сміливо можна додати речі спортивні, милитарі, денім, богемні. Жартуйте над строгою класикою у дусі Вів’єн Вествуд. Створіть романтичний образ у дусі Chloé. Ризикніть із витворами невідомих сучасних дизайнерів. Але слідкуйте за тим, щоб образ був цілісним, щоб всі елементи сполучалися між собою гармонійно. І найважливіше: ви маєте одягтися відповідно до ситуації, навіть якщо вам дуже кортить епатувати. Соціальний образ, що користується попитом: Першопроходець, Вояк, Захисник Природи. Стиль у мистецтві – «екшн», постмодерн, хепенінг.

Щодо розумової активності у травні, то до 16 травня розум сміливий, енергійний, активний. З 3 травня всі інтелектуальні процеси розвиваються дуже швидко. Все, що ви ретельно осмислювали протягом 10 квітня – 3 травня щодо ваших особистих статків, джерела особистого прибутку, особистого майна, власних цінностей та талантів, тепер може бути дуже швидко втілене в життя при відповідних особистих практичних зусиллях. 16 травня 2017 Меркурій директний у 1 градусі Тельця – в цей день закінчується фаза ретроградності Меркурія, що розпочалася 1 квітня 2017. До 29 липня 2017 розум буде зайнятий переважно питаннями матеріального світу: власні статки та майно, прибутки, витрати, джерело прибутків, здатність самостійно забезпечувати себе всім необхідним для життя. А також питаннями власної системи цінностей: життєва позиція, етика. З 29 липня 2017 розумова активність буде спрямована на питання роботи, служби, інтелектуальної тонкої точної праці, на підтримку здоров’я та на наведення ладу й чистоти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає