Європарламент проголосував за безвіз для України

Івшина Лариса: “Чим ще важливий ” безвіз”? Це Акт великого психологічного повернення . Колись Європа закінчувалася на українських містах Магдебурзького права. Отже, все стає на свої місця . Хоч , це лише перший крок…”

Зверніть увагу на транзити в гороскопі України: Сонце на Асц – імперативні обставини роблять Україну центром уваги в світі; Юпітер на Десц – розширення можливостей для України у сфері співробітництва та партнерства; Сатурн по 9 дому – Україна здійснює важливі довгострокові програми у сфері міжнародного права, культурних зв’язків, освіти, ідеології та системи вірувань.
транзити до гороскопу України щодо безвізу для України

Перед вами гороскоп України, побудований на момент прийняття Акта про Незалежність України.

Транзити до гороскопу Акту про Незалежність України

Прогнози для України, які ви часто бачите в ЗМІ та на сторінках астрологів, зроблені, як твердять їхні автори, на основі саме цього гороскопу. У мене запитання. Сьогодні, 6 квітня 2017, Європарламент проголосував за безвіз для України. Подивіться на карту транзитів цього гороскопу України і скажіть, будь ласка, які конкретно транзити відображують цю, поза сумнівами, глобальну видатну подію в житті української державності? Ви бачите ці транзити?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає