Транзитний Уран у мажорному аспекті до Венери натальної

У 2016-2017 році транзитний Уран у трині до натальної Венери в гороскопі України. Якщо транзитний Уран робить мажорний аспект до Венери вашого гороскопа, ви відчуватимете, як все, що було для вас цінним, любимим, коханим, руйнується, втрачає привабливість. Це значить, що прийшов час революційних змін у вашому житті.

Що потрібно на цьому транзиті? Модернізувати власне уявлення про красу і гармонію. Модернізувати своє ставлення до грошей та особистої власності. Проаналізувати власну систему цінностей та по-новому розставити акценти пріоритетів. Подивитися на власні життєві позиції з наукової точки зору.

Як це здійснити? Перший етап: використовувати у повсякденному житті та в роботі всі науково-технічні досягнення людей західної цивілізації. Чому саме західної? Бо сьогодні в світі існує лише одне джерело всього передового – персоно-центрична культура західної цивілізації. Про які саме досягнення йдеться? На першому етапі: наслідувати маркери цивілізованої (гарної, красивої) поведінки. Сюди входить доглянутість: фізично розвинене тіло, гарна шкіра, волосся, зуби, нігті. Тобто, слід тренувати тіло у гімнастичному залі та користуватися сучасними засобами гігієни та декоративної косметики. Це винахід античних філософів – гімнастичні зали. Розвиток фізичного тіла у гармонії з розвитком духовної складової людського організму. «Проси богів, щоб у твоєму здоровому тілі був такий самий здоровий дух». Слід приділяти увагу своєму стилю та манерам: попрацювати над іміджем, наряджатися, створити правильний гардероб. Слід опанувати правила культурної поведінки у стосунках: ввічливість у перемовинах, комунікативні навички, вміння робити та приймати компліменти, вміння робити та приймати подарунки, вміння розважатися (кіно, концерти, вечірки, музеї тощо). «Краса як вища форма доцільності» – позиція античної філософії. Як це зробити? Варто взяти за взірець когось із культових персон західного світу. Це не обов’язково повинен бути іноземець – в Україні дуже багато людей є людьми західної культури. Наприклад, це може бути актор, політик, вчений, культурний діяч, котрий зовні або за якостями схожий на вас. Подивіться фото в інтернеті. Проаналізуйте манери та імідж. Примітивно намагайтеся бути схожими на нього, копіюйте спосіб, яким ця людина тримається на публіці, яким поводиться у невимушених обставинах. Відпрацьовуйте перед дзеркалом. Експериментуйте з одягом: з формою, фактурою, кольором, аксесуарами.

Другий етап модернізації: перейняти цінності західної цивілізації, зробити їх своїми, це має стати життєвою позицією. Перелік: повага до особистості, повага до особистої власності, повага до матеріального світу, повага до грошей. Як це зробити? Усвідомити, що це єдиний шлях до гармонії в житті. Усвідомити, що без зміни життєвої позиції всі зовнішні зусилля та надбання дадуть лише тимчасовий ефект, а неподолане внутрішнє протиріччя псуватиме настрій і здоров’я.

Які можливості вибору? Або зробити із себе західну людину за обраним взірцем – або намагатися утримати звичні цінності, звичну життєву позицію. Наслідки першого вибору – революційний прорив, повна зміна якості житті, отримання власного місця у сучасному житті, реалістичні плани на майбутнє, нове відчуття власної краси, нове кохання, нові прибутки. Наслідки другого вибору – страждання, залежність, саморуйнація, архаїка, нереалістичні мрії, животіння на узбіччі цивілізації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає