13 – 15 жовтня 2016

Робота над втіленням нових ідей у партнерстві та співробітництві набирає повноти. Проект розвивається. Справи рухаються легко і швидко. Прояснюйте заплутані ситуації та розв’язуйте загадки.

На міжнародному рівні напруження під час перемовин. Активні спроби домовитися про мир та про зміцнення позицій міжнародного права. На особистому рівні – напружена інтелектуальна робота, суперечки. Якщо ви розумово працюєте, то з боку впливових персон та високого начальства буде підтримка. Імперативні обставини такі, що треба відмовитися від стосунків, які неможливо реформувати. Від стосунків, що не відповідають вимогам часу. У партнерстві буде протистояння через дику поведінку партнера або через його несприйняття науки та всього прогресивного.

Четвер дуже напружений в емоційному сенсі до 13:20. Буде важко зосередитися на виконанні обов’язку, а відкласти до кращих часів не вдасться. Порада: робіть перерву у роботі частіше, ніж завжди. Не заклякайте в одній позі. Якщо робота сидяча, дотримуйтеся правила 52-17: 52 хвилини сидимо – 17 хвилин виконуємо якусь роботу, що пов’язана з рухами.  Наприклад, 52 хвилини роботи за комп’ютером, а 17 хвилин гімнастика. Пийте більше води, працюйте під симфонічну музику. Після 13:20 напруження у ментальній роботі або перемовинах не зникне. Але настрій покращиться. Легше бути досягти гармонії у взаємодії з партнером.

П’ятниця спокійний та приємний в емоційному сенсі день. Сприяє розумовій роботі та важливим діловим перемовинам. Після 18:10 виникає бажання пережити емоції, що виникають під час спортивних занять, сексу, боротьби. Тож варто провести вечір активно.

Субота сповнена почуттів, викликаних припливом сил. Варто робити щось важливе на власний розсуд, ризикувати. Інакше буде роздратування і пошуки того, на кому зірвати злість. Звісно, така поведінка нашкодить стосункам. Будьте обережні під час спортивних тренувань, за кермом та при роботі гострими інструментами. Висока вірогідність травмуватися. Також будьте обережні з вогнем.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає