19 – 22 жовтня 2016

Те, що було зроблене за останні два тижня заради партнерства та співпраці, починає приносити плоди. Ми отримуємо нову корисну інформацію, використовуємо знання та зв’язки, багато плідно спілкуємося, вдало домовляємося.

В цей час виникають нові ідеї щодо глибоких трансформацій у галузі професійної діяльності та спорту. Ці трансформації зроблять вас конкурентноспроможною людиною. Змінюєте щось за великим рахунком у звичках діяти. Докладіть зусилля, щоб опанувати новинки науки та технологій.

У середу і четвер час для розумової активності та спілкування. Висока нервова напруга. Порада: обмежте спілкування. Не витрачайте час на плітки та пусту балаканину. Робіть перерви в роботі. Багато рухайтеся. Не намагайтеся прочитати якомога більше публіцистики. Внутрішній ритм життя підвищений. Метушня. Заспокоюйте себе. Частіше виходьте на свіже повітря. Якщо відчуваєте перезбудження під час спілкування або розумової напруги, зупиніться. Зробіть перерву.

П’ятниця та субота дуже напружені в емоційному плані. В п’ятницю спортивним заняттям та роботі заважає вразливість, образливість. Якщо вдома або з рідними, з батьками виникають протиріччя, реагуйте на порушення ваших кордонів одразу. Робіть зауваження одразу. Бо навіть зволікання на хвилину призведе до того, що почуття будуть геть неадекватні – і виникне скандал. В суботу спілкування буде занадто емоційним. Дивіться на себе наче зі сторони. Розмовляйте ввічливо, будьте у спілкування гарними, красивими. Це дасть можливість порозумітися навіть у важкій емоційній ситуації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає