22 – 26 листопада 2015

Фаза Опуклого місяця (Четверта), зростаючий трин в Овні: бурхливо зростає працездатність та насолода життям. Немає перешкод там, де йдеться про боротьбу з корупцією, про конкретні практичні дії, націлені на подолання наслідків війни та руйнації; про активність у питаннях тіньової економіки, боргів, крупних фінансових операцій; про військову допомогу з боку інших; про професійну майстерність в сфері реанімації та реабілітації; про дії розвідки та силових структур. Добрий час, щоб більше уваги приділяти боротьбі, професійній майстерності, спорту.

Якщо ви намагалися докласти всіх зусиль, щоб залишити ситуацію незмінною стосовно захисту, боротьби, військової майстерності, то зараз всі загати повалилися, й події стрімко рухаються у бік перемоги чи у бік загибелі. Якщо ви докладали зусиль, щоб просувати прогресивні ідеї в сфері захисту держави та власних інтересів від агресора, то зараз можна розслабитися й насолодитися сприятливим розвитком полій, які самі несуть вас у вигідному вам напрямку.

Колективний настрій: “Хочу та буду!” – бойовий, войовничий, рішучий. Задача: боротьба та самореалізація. Мета: здійснити волевиявлення, боротися та завойовувати, захищати власні інтереси та права. Прилив сили, пристрасть, ентузіазм дають можливість діяти рішуче й сміливо. Життя плине в пришвидшеному темпі. Дуже хочеться скоріше побачити результати зусиль. Є можливість в боротьбі та роботі проявити якості керівника, лідера, власну компетентність, взяти на себе відповідальність. Бракує терпіння та мудрості, самодисципліни. Є тенденція спочатку діяти, а потів вже оцінювати свої дії з позиції добре-зле. Люди запальні, гарячі, самовпевнені, галасливі, агресивні. Може бути більше, ніж зазвичай, пожеж та вибухів, народних повстань, військових конфліктів, бійок, нещасних випадків, аварій.

В суспільстві в цей час в центрі уваги такі професії, де потрібна рішучість та сміливість: хірургія, спорт, поліція, військова справа. А також технічні професії й ремесла, робота з вогнем та металом, робота з інструментами, зі зброєю. Робота з механізмами та технікою.

З 22 листопада до 2 грудня 2015 Сонце Стрільці. В цей час жага до життя проявляється в увазі до питань вищої освіти, світогляду, міжнародного права, юриспруденції. Нас надихає ідеал Людини. Ми бачимо досягнення інших й відчуваємо натхнення, маємо намір й собі зробити щось таке, чим можна було б пишатися.

В життєвих ситуаціях в цей час проявляємо такі якості як оптимізм, експансія, ідеалізм, віра в Людину. Життєздатність вища в цей період у тих, хто має широкі погляди на життя, хто є людиною освіченою, щирою, доброю, щедрою, хто поважає Закон. Найчастішими ситуаціями в цей час будуть такі, що вимагатимуть розширити кордони власної картини світу, освоїти якійсь великий курс учбової програми. Рішення, які прийматимемо самостійно, будуть стосуватися міжнародних стосунків та права, далеких подорожей, стосунків з іноземцями, стосунків з освіченими або відомими людьми, представниками законодавчої системи, юристів, викладачів вищих навчальних закладів, вчителів, видатних письменників та філософів або релігійних лідерів.

Щоб жити, підсвідомо намагатимемося знайти раціональне пояснення незрозумілих явищ. Будемо вчитися, спілкуватися, аналізувати, встановлювати зв’язки, перевіряти інформацію на правдивість фактами.

23 листопада 2015 точна опозиція Венери в Терезах до Урану. 4 березня 2015 розпочався новий річний цикл Венера/Уран в Овні — виникли нові ідеї на рахунок того, як покращити власне матеріальне становище та соціальний стан за допомоги власної геніальності, винаходів, застосування передових технологій та досягнень науки. В третій декаді квітня 2015 ці ідеї вперше показали себе в світі у вигляді цінних думок, корисних зв’язків та знайомств, вигідних домовленостей з розумними людьми. Вірогідно, ми отримали фінансову або будь-яку іншу підтримку від друзів та однодумців в обмін на власні цінні думки, інформацію, поради, ідеї. Вірогідно, отримали доступ до джерела інформації, документів, зв’язків, що принесли нам користь

В третій декаді травня 2015 на фазі зростаючої квадратури циклу Венера/Уран могло бути занадто багато важкої праці, що пов’язана з втіленням мрії про заробітки на власній геніальності та винаходах.

А в останні дні червня 2015 ця праця принесла свої плоди, почали проглядати натяки на її майбутні результати. У серпні, як і наприкінці червня, ми насолоджувалися можливістю отримати прибуток та користь від власної геніальності. Тільки цього разу винахідливість та геніальність проявилися у ревізії власної системи цінностей, тут змістилися акценти на цінностях. Наприкінці вересня 2015, коли відбулися зміни в наших пріоритетах, ми могли по-новому застосувати свою геніальність та винаходи, щоб отримати прибуток та користь. В той же час, могли отримати фінансову винагороду, щедрий аванс або якісь інші подарунки від друзів та однодумців у відповідь на нашу компетентність, вміння приймати самостійні рішення, брати на себе відповідальність, сяяти та шляхетно керувати.

Зараз, наприкінці листопада 2015, ми можемо оцінити свою здатність заробляти на власних геніальних ідеях: наші партнерські стосунки, шлюб, союзи, світське життя показують нам напрямок, в якому треба застосувати власну геніальність, винахідливість, щоб отримати прибутки. Це може бути досить драматичний період, бо ми можемо усвідомити, що якісь наші ідеї та нововведення не пішли нам на користь, виявилися фальшивими або непридатними до реальних потреб життя. Це може бути період протистояння з однодумцями та друзями через конфлікт цінностей, через питання етики та естетики. Маємо зробити вибір. В цей час можуть бути витрати на якісь продукти передової науки та техніки. Якщо ви рухалися в правильному напрямку останні півроку, коли робили ревізію в своїй системі цінностей, то наступні півроку мають приносити вам прибуток завдяки тому, що у вас тепер є ресурси для просування своїх передових ідей в суспільстві. Ваша геніальність, винаходи, наукові розробки, колективна діяльність тепер приноситиме вам винагороду – ту, на яку ви заслуговуєте.

24 листопада 2015 точний падаючий секстиль Марса в Терезах до Сатурну в Стрільці. Нинішній дворічний цикл Марс/Сатурн розпочався кон’юнкцією в 18 градусі Скорпіона 25 серпня 2014 року. Цикл на рівні держави пов’язаний з діяльністю правової системи і обмежувальними функціями, які регулюють агресивність нації, щоб утримувати державу як єдине ціле. Ця діяльність правової системи до 24 серпня 2016 року буде орієнтована на подолання кризи, на знищення корупції, на глибоку трансформацію та зцілення суспільства від наслідків війни, на вирішення питань смертності в суспільстві, на вирішення фінансових проблем – таких як борги держави, кредити, допомога з боку інших держав, податки, страхування, накопичення статків, міжнародні фінанси, багатонаціональні та и транснаціональні корпорації.

На особистому рівні цикл Марс-Сатурн пов’язаний з реалізацією нашої здібності до захисту, до боротьби, до практичної діяльності в межах кар’єри, фаху, життєвого покликання.

Зараз, в третій декаді листопада 2015, ми переживаємо фазу плідної співпраці в сфері правової системи. Сторони конфлікту вичерпали сили в боротьбі та шукають можливостей для встановлення миру, для співробітництва. Робота дипломатів та миротворців спрямована на глибоку трансформацію та зцілення суспільства від наслідків війни, на вирішення питань смертності в суспільстві, на вирішення фінансових проблем – таких як борги держави, кредити, допомога з боку інших держав, податки, страхування, накопичення статків, міжнародні фінанси, багатонаціональні та и транснаціональні корпорації.

Ідея захисту кордонів та цілісності держави остаточно стверджується через докладання зусиль в сфері суспільного життя, партнерства, співробітництва, відновлення справедливості в суді, через вирішення питань відкритої ворожнечі.

На особистому рівні цей аспект проявляється в сприятливих умовах для зусиль в сфері кар’єри. Варто попрацювати над завершенням нинішнього дворічного етапу в кар’єрі та почати планувати конкретні дії на майбутнє. Варто діяти витончено, стратегічно, розумно, дипломатично.

25 листопада 2015 точна кон’юнкція Меркурій/Сатурн у 7 градусі Стрільця. Почався новий річний цикл Меркурій/Сатурн, кон’юнкція у 7 градусі Стрільця. Цикл пов’язаний з серйозною інтелектуальною діяльністю, що спрямована на вирішення задач в сфері кар’єри, гідності, репутації, розуміння почуття боргу, довгострокових серйозних проектів. Інтелектуальні задачі нинішнього циклу стосуються юридичного боку справ, міжнародних відносин, міжнародного права, туризму, далеких подорожей, стосунків з іноземцями, вищої освіти, ідеології, пропаганди, релігійно-філософських поглядів, видавничої справи.

В цей час аналітичне, логічне мислення, раціональний підхід, здоровий глузд та знання в галузі права, юриспруденції, освіченість дають можливість справлятися з серйозними проблемами й труднощами життя.

В цей час здійснюється важливий обмін думками на міжнародному рівні.

25 листопада 2015 точний зростаючий секстиль Меркурій в Стрільці з Марсом в Терезах. 23 квітні 2015 в 15 градусі Тельця почався новий дворічний цикл Меркурій/Марс. Цикл пов’язаний з застосуванням в боротьбі та професійній майстерності власного інтелекту, знань, вміння спілкуватися й встановлювати зв’язки. В квітні 2015 зародилися ідеї щодо забезпечення себе всім необхідним для життя через застосування власного розуму в професії, в майстерності, в боротьбі. Наприкінці травня 2015 була необхідність передивитися власні уявлення про конкретні практичні навички боротьби та майстерності. Була необхідність повернутися до якогось освітнього курсу, щоб вивчити щось наново. Те саме стосувалося й старих знайомих, родичів, сусідів, зв’язків з минулого: повернутися до обговорення тем, пов’язаних з боротьбою, роботою, спортом; виконати якусь давню обіцянку; дописати або переписати якісь важливі для роботи й боротьби тексти, оформити якісь документи, що давно чекають.

Зараз, в останню декаду листопада 2015, склалися гарні обставини для того, щоб застосувати розум, знання, зв’язки в своїх конкретних практичних справах: в професії, в роботі, в спорті, в боротьбі. В цей час доречно встановлювати нові партнерські стосунки з іноземцями. З освіченими людьми, вивчати щось нове для професії та спорту, починати писати щось нове по роботі, починати готувати новий курс викладання власних знань та вмінь. Можна отримати підтримку в навчанні та професійній діяльності, допомогу, якісь важливі для роботи інструменти.

25 листопада 2015 точний падаючий квадрат Меркурія в Стрільці з Нептуном в Рибах. 8 березня 2015 кон’юнкцією в 7 градусі Риб розпочався новий річний цикл Меркурій/Нептун. Цикл пов’язаний на особистому рівні з інтелектуальної працею в сфері моди, мистецтва, міфології, культурології, психології, а також з реалізацією інтелектуальних проектів з подолання залежності та ірраціональних страхів, з розгадування загадок та прояснення заплутаних частин інформації. 19 квітня 2015, на фазі зростаючого секстилю циклу вперше ідеї циклу стали очевидними. Виникли сприятливі умови для здійснення. У травні 2015 –перша гостра криза. В червні, після виходу Меркурія з петлі ретроградності, сталися події, що доповнили собою те, що відбувалося у травні 2015 стосовно інтелектуальної роботи у вище згаданих сферах.

В другій декаді липня 2015 ідея набрала сили й розкрилася в повній мірі. Прояснилися факти, пов’язані з родинним життям, національною культурою, безпекою, нерухомістю.

У другій декаді серпня 2015 ми могли міркувати над загадками найбільш об’єктивно, бо в конкретних деталях стали видимі всі містифікації, що протирічили правді реального життя. С цього моменту робота в галузі психології, культурології, мистецтва, якою ви займалися протягом останніх півроку, починає приносити прибутки.

У першій декаді листопада 2015 склалися такі умови, коли не вдається вже нічого приховати. Всі маніпуляції, пропагандистські прийоми, пересмикування фактів та відверта брехня втрачають силу. Все, що стримувало шлях до правди та пояснення ситуації, саме по собі зникає. Перешкод, щоб підтвердити фактами правдивість інформації немає. Якщо ви рухалися в правильному напрямку, ви отримаєте винагороду. Якщо будували свої схеми на брехні, потік подій понесе до погибелі.

У третій декаді листопада 2015 – остання гостра криза цього річного циклу. Відбуваються події, що вказують на хибність якихось наших ідеологічних позицій, нашої ірраціональної віри. Руйнуються якісь наші ментальні уявлення про закони справедливості. Розбиваються фантастичні сподівання й рожеві мрії. Маємо звертатися до вищої та спеціальної освіти, до вчителів, до юристів, щоб прояснити для себе заплутані питання. У митців, чия інтелектуальна робота пов’язана з мистецтвом, модою, культурологією, міфологією, це час напруженої праці, активного спілкування, отримання прибутку та винагороди за те, що було зроблене раніше.

26 листопада 2016 точна падаюча квадратура Сатурна в Стрільці з Нептуном в Рибах. Цей цикл триває 36 років. Грін вважав, що цикл сприяє посиленню демократії, політичним змінам й реформам. Барбо вважав, що цикл найголовніший в питаннях процесів, пов’язаних з ідеями соціалізму та комунізму. Кон’юнкція Сатурн-Нептун 1846 року (і аспект 45 градусів 1847 року) відповідала публікації «Комуністичного маніфесту». Мажорні фази цього циклу співпали з заснуванням та розвитком головних європейських соціалістичних партій при кон’юнкції Сатурн/Нептун у 1882 році та Російською революцією 1917 року безпосередньо після наступної кон’юнкції. При кон’юнкції у 1952-53 роках помер Сталін та розпочалася кампанія з радянського комуністичного впливу в Африці та в країнах третього світу. Росія втрутилася в Афганістан, тепер це трактується як «російський В’єтнам», на фазі квадратури в грудні 1979 року. Під цим же аспектом сталася польська криза, і вимушений був піду у відставку Герек. Сатурн був в секстилі з Нептуном 14 жовтня 1982 року, аспект входив до складу партерна факторів, які були пов’язані зі смертю Брежнєва та наступним розпадом СРСР.

Лейла Радьяр говорить про цей цикл: «Він відноситься до панування (Нептун) всього, що негативно кристалізувалося (Сатурн), і до появи нових, надихаючих колективних образів». Відносно циклу 1952-53 років вона говорить, що він «може бути інтерпретований як відповідальний за «релігії» (Нептун) патерналістського матеріалізму (Сатурн), він керує політичним, економічним та суспільним розвитком… Він співпадає з формальним заключенням мирних домовленостей після Другої світової війни, смертю Йосипа Сталіна».

Жовтень 2011 — вересень 2015 — то була фаза падаючого трина циклу Сатурн/Нептун, фаза «врожаю», в якій були видимі плоди попередньої праці над втіленням ідеї демократизації суспільства.

Період жовтня 2015 – грудня 2017 є періодом гострої кризи процесу втілення ідеї посилення демократії, політичних змін та реформ в напрямку соціальної справедливості. Характерним для такого періоду є наполегливе прагнення й бажання здійснити ідеї циклу шляхом вольових зусиль. Виклики цього часу здаються питанням життя і смерті. Це “зимова точка циклу”, коли опадає мертве листя, й все оголюється.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає