27 червня – 1 липня 2016

Напружений період. Інтелектуальна робота, що була розпочата три тижні тому, зараз потребує зусиль. Доводиться боротися за власні ідеї. Відстоювати власні позиції. Переконувати. Не варто розслаблятися. Навіть якщо важко примусити себе працювати, це треба зробити. Ентузіазм і сили зростатимуть у міру просування справи.

З 30 червня розум розслабляється. Нас цікавлять романтичні теми, а також міфологія, мистецтво, висока мода, історія цивілізацій. Проявляється талант письменника-романіста, казкаря.

Зараз сприятливі умови для отримання прибутків. Це може бути винагорода, висока оплата за послуги, подарунки, щасливий збіг обставин. Це можуть бути гроші від меценатів та спонсорів, щедрий аванс. У будь якому разі мова йде про везіння, яке не є результатом заслуг. Це дуже сприятлива ситуація для мирних перемовин і вдалого розв’язання питань партнерства і співробітництва.

З 30 червня все, що стосується боротьби, професійної активності, спорту, починає сильно активізуватися. Останнім часом у нас накопичувалася величезна сила, яка тепер має вихід назовні. Кожен майстер свого діла тепер зможе проявити в світі всі свої таланти та практичні вміння. І добряче заробити на цьому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає