3 – 7 листопада 2015

Фаза Останньої чверті (Сьома), падаючий квадрат у Леві: час основної кризи цього місяця, нестабільність й напруження. Може буте стійке прагнення й бажання здійснити зусиллям волі ідеї в сфері миротворства, партнерства, співробітництва, відкритої ворожнечі, відновлення справедливості в суді. Виклики цього часу здаються питаннями життя та смерті. Це «зимова» фаза циклу, коли мертве листі опадає, і все оголюється.

Активність посилюється, зростає кількість важкої роботи: ми маємо завершити важливі справи й підготуватися до переходу на новий рівень самостійності. Маємо розставити крапки над “і” по відношенню до особистої творчості, дітей, власної компетентності, ролі керівника.

Якщо ви досі були справедливі й рухалися добрим курсом, то це може бути час отримання винагороди, визнання, здійснення бажань. В іншому випадку стережіться людей, що вичікують вдалого випадку для розправи над вами.

Колективний настрій – “Творю”, “Прийшов, побачив, переміг”. Нас мотивує радість реалізації творчих задумів – й потреба ділитися радістю з іншими. Мета прагнень: максимально виразити себе й досягти успіху. Задача – бути сіяючим центром власного всесвіту. Найголовніша цінність – життя у всій його повноті, розкриття творчого потенціалу особистості.

В цей час конструктивність дій залежить від нашої здатності до творчості, від вміння брати на себе роль керівника, робити свідомий вибір, приймати самостійні рішення, віддавати накази, брати на себе відповідальність, бути компетентним. Потрібні такі якості: бачення власної мети, сила волі, вітальність, сила воли, акторський талант, вміння приймати оплески і святкувати перемоги. Багато питань будуть пов’язані з темою шляхетності. В центрі уваги – продукти особистої творчості — діти в прямому сенсі слова й “дітища” в сенсі того, що володарює нашим серцем: улюблена справа, кохані, захоплення, хобі, ігри, улюблені ролі та строї для них.

Робіть все спокійно, впевнено, рішуче, з оптимізмом на рахунок того, що можете досягти ідеалу Людини. Будьте компетентні.

В особистому житті в цей час ми налаштовані на свято. Настрій радісний. Кортить веселитися, працювати для задоволення, більш творче ставлення до праці. Хочеться бути в центрі уваги, розважатися. Але при цьому ми біль вибагливі, ніж зазвичай. Відчуваємо самоцінність й нетерпимі до будь-якого приниження. Нас оточують яскраві люди, митці, компетентні керівники. Лунають заклики не дати нікому подавляти й гнітити свою волю.

В суспільстві притягують увагу керівники різного рівня на другорядних посадах: менеджери, секретарі, повноважні представники, депутати парламенту. А також: головний лікар, полісмен, режисер, актор. Представники всіх професій, що пов’язані з розкішшю: торговці золотом, діамантами, картинами, а також дизайнери, модельєри, косметологи.

6 листопада 2015 точний падаючий секстиль Сонця в Скорпіоні з Плутоном в Козерозі. В першій декаді січня 2015 виникли нові ідеї для глибокої трансформації структур державної влади, бізнесу, кар’єри. Ці ідеї активно стверджувалися в житті у першій декаді квітня 2015 й проявили себе у всій повноті у травні 2015, тоді обставини сприяли їх розвитку. В червні 2015 ми пережили напруження, викликане деякою кризою в структурах влади. В першій декаді липня 2015 був найбільш драматичний час через протиріччя всередині власних структур. Протиріччя набули пікового характеру, и всі якості владних структур стали видимі, як на долоні. Неможливо стало щось приховати – яскраво й випукло кожен керівник проявив себе. Стала очевидною ступінь компетентності керівників, творчі здібності, вміння брати на себе відповідальність. Протилежні сторони у владі різко розійшлися по різні боки й стали “на ножах” одне до одного. У першій декаді вересня 2015 імперативні обставини в сфері державної та військової служби, малого та середнього бізнесу, в сфері інтелектуальної праці створили такі умови для владних структур, коли неможливо зберігати існуючий порядок речей незмінним. Всі перепони на шляху глибоких трансформацій структур влади самі собою зникли, підпорки обвалилися – і обставини понесли керівників різного рівня до змін, добрих для них чи поганих, когось до слави, когось до погибелі.

В жовтні 2015 ідея глибокої трансформації структур влади, що виникла в першій декаді січня 2015, в були на драматичній фазі розвитку. Ідея стикнулася з перешкодами та спротивом. Це був час головної кризи в процесі глибоких трансформацій структур влади. Період нестабільності й напруження. Було стійке прагнення та бажання здійснити зміни шляхом зусиль волі. Виклики того часу виглядали як питання життя і смерті. Це була зимова точка в циклі, коли опадає мертве листя й все оголюється. Гостро постали питання миру як протилежності війни, відновлення справедливості в суді. Важливу роль в долі великих колективів в цей час відіграли дипломати, судді, адвокати, миротворці в суспільстві.

Зараз, в листопаді 2015, період остаточної розробки теми трансформації структур державної влади, бізнесу, кар’єри. Це фаза, коли протилежні сили вичерпали себе в попередній боротьбі та шукають примирення й співробітництва. Здійснюються систематичні зусилля в напрямку остаточного ствердження ідеї трансформації владних структур. В цей час засівається сім’я майбутніх глибоких змін.

Це час важливих рішень щодо змін в житті великих колективів і у владних структурах. Рішення пов’язані з крупними фінансовими операціями, боргами, кредитами, фінансовою та психологічною допомогою зі сторони інших, з подоланням корупції й кризи, виходом з маргінальної ситуації. Також рішення відносно криміналу, насильства, смерті, руйнації, сексу.

На міжнародному рівні це період явного, видимого руйнування жорстких патріархальних структур влади, які не відповідають сучасності.

6 листопада 2015 точний падаючий трин Меркурій с Скорпіоні з Нептуном в Рибах. 8 березня 2015 кон’юнкцією в 7 градусі Риб розпочався новий річний цикл Меркурій/Нептун. Цикл пов’язаний на особистому рівні з інтелектуальної працею в сфері моди, мистецтва, міфології, культурології, психології, а також з реалізацією інтелектуальних проектів з подолання залежності та ірраціональних страхів, з розгадування загадок та прояснення заплутаних частин інформації. 19 квітня 2015, на фазі зростаючого секстилю циклу вперше ідеї циклу стали очевидними. Виникли сприятливі умови для здійснення. У травні 2015 –перша гостра криза. В червні, після виходу Меркурія з петлі ретроградності, сталися події, що доповнили собою те, що відбувалося у травні 2015 стосовно інтелектуальної роботи у вище згаданих сферах.

В другій декаді липня 2015 ідея набрала сили й розкрилася в повній мірі. Прояснилися факти, пов’язані з родинним життям, національною культурою, безпекою, нерухомістю.

У другій декаді серпня 2015 ми могли міркувати над загадками найбільш об’єктивно, бо в конкретних деталях стали видимі всі містифікації, що протирічили правді реального життя. С цього моменту робота в галузі психології, культурології, мистецтва, якою ви займалися протягом останніх півроку, починає приносити прибутки.

Зараз, у першій декаді листопада 2015, складаються такі умови, коли не вдається вже нічого приховати. Всі маніпуляції, пропагандистські прийоми, пересмикування фактів та відверта брехня втрачають силу. Все, що стримувало шлях до правди та пояснення ситуації, саме по собі зникає. Перешкод, щоб підтвердити фактами правдивість інформації немає. Якщо ви рухалися в правильному напрямку, ви отримаєте винагороду. Якщо будували свої схеми на брехні, потік подій понесе до погибелі.

Для тих, чия робота пов’язана з мистецтвом (живопис, музика, поезія, кінематограф, фото), з глибинною психологією, культурологією, історією цивілізацій, модою, це період, коли можна отримати прибуток, подарунки, заохочення за свою роботу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає