Затемнення 2017 року в гороскопі України


Сонячне затемнення 21 серпня 2017

В період з 2015 року до 2017 року включно всі затемнення в гороскопі України проходять через вісь шостий-дванадцятий дім. Таким чином, весь цей час затемнення акцентюуть такі сфери життя в Україні: повсякденна праця, державна та військова служба, малий та середній бізнес, охорона здоров’я, початкова освіта, висококваліфікована точна праця, інтелектуальна праця, домашні тварини, інструменти для роботи та механізми, питання гігієни та дієти, лікарні, реабілітаційні центри; викриття дій «п’ятої колони», ворожих спецслужб, іноземної розвідки; позбавлення від саморуйнації, фобій, залежностей, поганих звичок; розкриття таємної змови, обману, таємної ворожнечі; висвітлення «білих плям» в історії, розсекречування архівів.

У 2017 році чотири затемнення: два сонячних і два місячних.

Затемнення серії 19 S: 26 лютого сонячне затемнення у 8 градусі знаку Риби та 11 лютого місячне затемнення у 22 градусі знаку Лева. Затемнення цієї серії віщують про приємні несподіванки. Несподіване щастя, радісна подія, сприятлива можливість, випадковий виграш. Події змінюють життя на краще.

7 серпня о 21:10 за київським часом місячне затемнення, а 21 серпня 2017 о 21:30 за київським часом дуже цікаве сонячне затемнення – воно разом із транзитним Марсом на стеліумі у 6 домі в гороскопі України. Це затемнення Серії Сароса 1 N розпочалося 1639 року і приносить неочікувані події, що пов’язані з прогресивними реформами, колективною діяльністю і науково-технічними розробками.

Події, що стосуються питань міжнародного права та міцності кордонів, впливають на відносини України з іншими державами, на створення союзів і на протистояння з відвертим ворогом, на відстоювання справедливості в суді, а також на питання, пов’язані з фінансами, прибутками, особистою власністю, природними ресурсами. Конкретні практичні дії, спрямовані на відстоювання і на захист інтересів, професійна майстерність і військова доблесть дають можливість прояснити заплутані ситуації, викрити брехню і подолати прихованих ворогів. Затемнення в часі збігається з початком нового Соляру України.

Ми знаємо, що соляр 2017-2018 символізує перемогу над ворогом:

– Юпітер, принцип везіння і успіху, у 7 домі відносин з іншими державами на Парсі Фортуни в гороскопі України.

– Асц Соляру – у 5 домі радості життя і плодів особистої творчості нації.

– МЦ Соляру – у 1 домі України точнісінько на транзитному Урані. Уран у нас диспозитор Місяця: науковий прогрес служить інтересам населення в державі. Уран у нас управитель 12 дому подолання саморуйнації: прагнення народу до свободи і незалежності спонукає розвивати науку і здійснювати прогресивні реформи. Уран у нас у 10 домі мети нації: держава здійснює прогресивні реформи, розвиває науку і важку промисловість – і це підвищує її статус і приносить визнання у світі.

– Асц України у 9 домі Соляру – нація здійснює власні інтереси через міжнародні стосунки і право, через підвищення якості вищої та спеціальної освіти, через формування світогляду у населення за допомогою класичної освіти і видавничої справи.

– МЦ України у 5 домі Соляру – радість від досягнення мети нації.

Гороскоп України: Соляр України 2017-2018

2 серпня 2017